Rimpels in hals en decolleté behandelen

rimpels in hals en decolleté behandelen met laser en Vlift in Groningen Elede Paterswolde Zuidlaren Assen Glimmen Peize Roden Leek Tynaarlo

Rimpels in hals en decolleté wat kun je hieraan doen?

Naarmate je ouder wordt gaat je collageen en elastine productie van de huid omlaag en je botstructuur van je gezicht wordt kleiner. Dit is een normaal proces en daar valt niets tegen te doen. Dit houdt in dat je huid gaat verslappen en je vel losser om je gezicht gaat zitten. Gevolg, meer rimpels in hals en decolleté en ook zeker in je gezicht.

En dan hebben we nog niet gesproken over alle zonschade die de huid misschien in het verleden heeft opgelopen.

Hoe kun je rimpels in hals en decolleté behandelen?

STAP 1: Begin bij de basis, dat houdt in: met goede producten verzorgen en je huid professioneel behandelen.

Dus peelingen en bindweefselmassage. Hierdoor gaat je productie van collageen en elastinen weer omhoog waardoor je  huidversteviging en daardoor huidverbetering krijgt.

Hiermee bedoelen we niet allerlei producten die in de drogisterij of supermarkt verkocht worden. Hier praten we over hoge doseringen en geconcentreerde werkstoffen die door de professionele salons worden aangeboden. Dus hoge concentraties vitamine C e n E, Vitamine A, Retinol, TCA peelingen enz. En als aanvulling dagelijks je SPF blijven smeren.

Wanneer je hiermee op tijd begint zul je het verouderingsproces een stuk vertragen.

STAP 2: Wil je een stapje verder dan kun je apparatuur inzetten. Combineer dan je peelingen en bindweefselmassage met microneedling behandelingen. Met microneedling voor je hals en decolleté breng je gecontroleerde schade aan de huid aan.  Werkstoffen kunnen hierdoor de diepere huidlagen bereiken waardoor het resultaat en effect groter gaat worden dan alleen peelingen. Hierbij zijn producten en SPF een must.

STAP 3: V-lift behandeling: Strakkere huid zonder operatie is een niet chirurgische behandeling waarbij met behulp van apparatuur de huid en de daaronder gelegen spiermassa aangesterkt wordt. Het resultaat is een strakke huid met mooiere gelaatscontouren. Wensen zoals een strakke hals, jeugdige kaaklijn en stevige wangen zijn dankzij V-lift haalbaar.

rimpels in hals en decolleté behandelen met laser en Vlift in Groningen Elede Paterswolde Zuidlaren Assen Glimmen Peize Roden Leek Tynaarlo

Voorbereiden van de behandeling

Rimpels in hals en decolleté behandlelen met Vlift en Hifu in Groningen Eelde Paterswolde Glimmen Haren Assen Leek Roden Peize Zuidlaren

VLift Behandeling

STAP 4: Profhilo behandelingen bij onze  cosmetisch arts. Dit heeft niets met botox of fillers te maken maar is een skinbooster. Dat wil zeggen dat je de huid een boost geeft qua werkstoffen en versteviging. Dit gebeurd op basis van hyaluronzuur.

Hyaluronzuur

Er zijn meerdere manieren om rimpels te behandelen, een filler herstelt de verloren volume en vult bijvoorbeeld een statische rimpel, neus-lippenplooi, marionetlijnen en lippen. Hyaluronzuur is lichaams- eigen en trekt vocht aan dat niet alleen resulteert in een goed gehydrateerde huid maar ook in extra volume.

Tijdens een kosteloze intake legt de arts je de voordelen uit va deze prachtige behandelingen.

Skinbooster van hyaluronzuur voor je gezicht

Dit product wordt gebruikt om de huid van binnenuit te hydrateren en zorgt voor langdurig en natuurlijk resultaat. Door Hyaluronzuur te injecteren herstelt de huid en verbetert het de structuur en stevigheid. Je kunt het zien alsof je de beste huidverzorging direct plaats waar het effect optimaal is waardoor het de hydrobalans, stevigheid en elasticiteit verbetert. Het mooiste resultaat wordt behaald met drie behandelingen met tussenpozen van twee tot vier weken.

Hoe kun je lijntjes op je decolleté verzorgen?

Daar zijn speciale neck & decolleté crèmes voor. Let wel: het is belangrijk om deze speciale producten hiervoor te gebruiken en geen gezichtscrème. De samenstelling van deze producten zijn heel anders opgebouwd, het decolleté en de hals zijn tere gebieden en  de huiden zijn snel gevoelig.

Hierdoor kun je huidirritatie oplopen met alle gevolgen van dien. De PCA Perfecting Neck&Decolleté crème zit boordevol verschillende Peptiden,Niacinamide en Retinol. Dit gaat fijne lijntjes tegen, voorkomt verslapping hals en decolleté, tegen constante roodheid en oneven huidskleur en de dunne wordende huid.

Perfecting Neck and Decolleté van PCA voor de verslapte huid van de hals iGroningen Eelde Paterswolde Utrecht Amsterdam

PCA Perfecting Neck& Decolleté crème

Hoe voorkom ik lijntjes en kreukels op mijn decolleté?

Wat heel belangrijk is, dat is je slaapgedrag. Ben jij een buikslaper of lig jij veel op je zij? Dan zul je veel meer rimpels en huidverslapping krijgen op je hals, gezicht en decolleté. Ga zoveel mogelijk op je rug liggen, dit bevordert de gladheid van je huid.

Gebruik een zijden kussensloop of beautypillow. Dit helpt enorm. Daarnaast is van essentieel belang, dat je de huid goed reinigt, en de juiste producten gebruikt. En vergeet nimmer je SPF dagelijks te smeren. En de belangrijkste tip, laat je adviseren door een professioneel iemand. Zij weten waar ze over praten en helpen je op de juiste weg.

Ik heb zoveel pigmentvlekken op mijn decolleté

Dit zal te maken hebben met je zon gedrag in het verleden. Wanneer de huid vroeger veel is blootgesteld aan de zon, zul je nu de schade gaan zien. Je krijgt veel vlekken, licht en donker of zelfs witte vlekken, depigmentatie. Blijf dagelijks je zonnefactor op je decolleté smeren.

Ook dit is te behandelen, maar dit moet wel met zorg gebeuren. Laat je hierin goed adviseren.

Afspraak maken voor rimpels in hals en decolleté kan met een kosteloos intakegesprek?

Wij gaan samen je wensen bespreken, je huid bekijken en een behandelplan voor je samenstellen om te kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Ik wil graag een afspraak maken een kosteloze intake

VOLG ONS OP INSTAGRAM!