uitleg stappenplan

Bij Studio 13 geloven we in langdurige resultaten. Een haarbehandeling is geen quick fix, waarbij het resultaat snel weer vervaagt en u het gevoel heeft dat u iedere keer opnieuw begint. Nee, wij gaan voor het verbeteren van de haarconditie en de hoofdhuid, waarbij we samen een commitment aangaan om het allerbeste uit het haar te halen. Wat uw wensen ook zijn! Bij een commitment hoort een uniek concept, bestaande uit persoonlijke begeleiding, aandacht en een professioneel advies. We leggen het concept hieronder graag aan u uit.

de intake

Wanneer u voor het eerst een afspraak maakt bij Studio 13, dan is dit voor een intake. Deze intake is zowel voor ons als voor u cruciaal om te bekijken of we een match zijn. We vertellen wat u van ons kunt verwachten, maar ook wat wij van u verwachten om zo samen het allerbeste uit uw haar te halen.

Aan de hand van de analyse volgt een professioneel haaradvies en leggen we u uit welke producten nodig zijn om optimale resultaten te behalen.

1

boek een intake

PRODUCTEN VOOR THUIS

2

boek een intake

Aan de hand van de intake behandelt u het haar en de hoofdhuid thuis met de juiste producten. De periode tussen de intake en de behandeling zorgt ervoor dat het haar zo goed mogelijk herstelt, verbetert en voorbereid wordt op de behandeling.

Dit geeft ons de mogelijkheid het haar sneller en beter in conditie te krijgen, waardoor u veel meer plezier heeft van de haarbehandeling. Vaak is het haar na deze periode al zo verbeterd dat we de haarbehandeling kunnen beperken tot alleen de essentiële handelingen.

HAARBEHANDELING

Nadat u het haar thuis een aantal weken heeft behandeld met de professionele producten van Oolaboo ontvang ik u graag in de salon voor de haarbehandeling. Ook nu analyseren we eerst het haar, om de verbetering vast te stellen sinds we elkaar voor het eerst hebben gezien.

Aan de hand van de bevindingen en de huidige haarconditie bepalen we de juiste haarbehandeling. Een haar behandeling bij Studio 13 is een beleving waarbij het haar niet alleen wordt gewassen, geknipt en/of gekleurd, maar waarbij een hoofdhuidmassage en een voedend masker de standaard zijn.

3

boek een intake

NEEM CONTACT OP

Met Oolaboo is er voor ieder haarprobleem of haarsoort een unieke behandeling. Bij Studio 13 beginnen we altijd bij het vaststellen van uw haarconditie en aan de hand daarvan geven we een passend en persoonlijk haaradvies. Dit betekent dat we u zowel de juiste producten als de juiste behandeling adviseren.

Oolaboo Luxury Haircare bestaat uit een complete serie van kwalitatief, hoogwaardige haarverzorgings-, stylings-, en finishproducten en een dagelijks supplement voor de hoofdhuid. Doordat Oolaboo zorg draagt voor de binnen- en de buitenkant garanderen we buitengewone resultaten, zeker ook op de langere termijn.

EXTRA INFO

NEEM CONTACT OP

Bij Studio 13 vinden we dat een haarbehandeling meer moet inhouden dan alleen het knippen en/of kleuren van het haar. We observeren, analyseren en adviseren, waardoor de beste resultaten behaald kunnen worden, op de korte, maar vooral ook op de lange termijn. Een haarbehandeling bij Studio 13 is een beleving. Persoonlijke service en aandacht staan centraal en we behandelen uw haar en hoofdhuid met respect, uiterst goede zorg en de beste ingrediënten.

Uw wensen en verwachtingen staan centraal, maar worden aangevuld met een professioneel advies dat gebaseerd is op veel kennis en ervaring. Uw haarbehandeling bestaat uit het wassen, knippen en eventueel kleuren van het haar waarbij gebruik wordt gemaakt van de producten van Oolaboo. Een heerlijke hoofdmassage en een verzorgend, herstellend masker zijn bij ons geen extra, maar de standaard. Hierdoor ervaart u een unieke en ultieme beleving, met een prachtig resultaat.

DE HAARBEHANDELING

NEEM CONTACT OP

Voor haarkleuringen werken we in onze haarstudio met Oolaboo Ecologic. De filosofie achter dit product sluit feilloos aan bij onze visie en dat is het behalen van de allerbeste resultaten. Oolaboo Ecologic maakt gebruik van micro-pigmenten, waardoor met zeer weinig ammonia toch een langdurig en intensief kleurresultaat wordt bereikt. De extreem kleine pigmenten kennen een zeer diepe penetratie van kleur in het haar, hierdoor wordt een zeker kleurresultaat van maar liefst 99,98% gegarandeerd.

Ecolorgylong Lasting Permanent Haircolor bevat kostbare ingrediënten zoals truffelolie en vitamine C. Truffelolie is zeldzaam en één van de rijkste bronnen op het gebied van vitamine B. Hierdoor stimuleert truffelolie gezond haar, bevordert het de kleur van het haar en zorgt het voor een adembenemende glans direct na iedere kleuring. Deze haarkleuring bevat tevens vitamine C; een antioxidant dat werkt als een natuurlijk zonnefilter. Hierdoor wordt het vervagen van de kleur door zonlicht voorkomen.

WAT ZIT ER IN DE HAARKLEURING?

"Altijd een professionele behandeling. Moncy geniet van haar vak en draagt dit over waardoor je als een tevreden klant naar huis gaat."

Brita

"Moncy is een vakvrouw in huid en haar. Mijn huid heeft een glow als nooit te voren! Ontzettend blij mee!"

Alyssa

"Vandaag een hele plezierig/heldere uitleg gekregen over de mogelijkheden om van hyperpigmentatie af te komen. Aansluitend een vervolgafspraak gemaakt."


Rayen

"zoals gewoonlijk een hartelijk welkom, een gezellig praatje en fijne behandeling afgestemd op mijn huid en de situatie van dat moment!"

Monica

Meld je aan!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

VOLG ONS OP INSTAGRAM!