Mijn naam is Moncy Klein, eigenaresse van Studio 13. Ik kan gerust zeggen dat ik zeer gepassioneerd en gedreven ben op het gebied van huid en haar. Mijn visie en missie gaan veel verder dan een crème of masker aanbrengen. Ik geloof in het verbeteren van de huid en het haar en ben ervan overtuigd dat hiervoor commitment nodig is.

Een stralende huid en gezond haar is niet iets dat u na één behandeling bereikt. Het vergt kennis, kunde en het juiste behandelplan om resultaten op de lange termijn te kunnen garanderen. Optimale resultaten en een ultieme huid- en haarconditie is altijd het uiterste streven bij Studio 13. Door de juiste behandelingen, producten en ingrediënten toe te passen is er zoveel mogelijk. Ik ga met alle liefde de commitment met u aan. U ook met mij?

Perfect match

Kennis is macht

Lange termijn resultaten

Tijdens een kosteloze intake bespreken wij uw wensen. Hierna vertel ik wat u van mij kan verwachten en wat ik van u verwacht om met elkaar een commitment aan te gaan wat betreft het verbeteren van uw huid of haar. Aan de hand van de intake wordt bepaald of wij een match zijn. Zo behalen we samen de best haalbare resultaten.

Onze uitgebreide kennis over ingrediënten en werkstoffen en het matchen hiervan maakt onze behandelingen uniek. Deze combinaties geven de mooiste resultaten, dat is in onze praktijk al meerdere malen bewezen.

Het bereiken van een goed resultaat vraagt tijd. Met één behandeling gaat dit niet lukken. Voor het verbeteren van de algehele huid- en haarconditie in het nodig om te investeren. Consistentie is de sleutel tot succes!!

HOE HET ALLEMAAL BEGON...

Vanaf mijn 16e ben ik al actief in het kappersvak. In Oldenzaal, mijn geboorteplaats, heb ik vroeger 8 jaar lang een grote kapsalon gehad met 6 werknemers. Voor de liefde nam ik afscheid van mijn bedrijf en verhuisde ik naar het noorden. In het Drentse Paterswolde werd ik bedrijfsleider en haarstylist in een kapsalon, maar mijn ambities gingen verder dan dat. Ik droomde van een eigen studio waar ik mijn visie volledig tot leven kon laten komen.

Op mijn 32ste startte ik met de opleiding schoonheidsspecialist en vanaf dat moment zag ik de meerwaarde van de combinatie in huid en haar. In de jaren die volgde ronde ik verschillende specialisaties, opleidingen en cursussen af op het gebied van de huid en groeide mijn liefde voor de altijd veranderlijke beauty branche. 

Net als de branche sta ook ik nooit stil. Mijn oneindige kennis over behandelingen, producten en ingrediënten maken mij tot de huid- en haarspecialist die ik nu ben. Ik vind altijd uitdaging in het combineren van verschillende behandeltechnieken om het resultaat tot een hoger level te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog veel meer wetenschap en kennis kan vergaren. Ik ben nog lang niet klaar!

“Invest in your hair and skin.
It’s the crown you never take off.”

"Altijd een professionele behandeling. Moncy geniet van haar vak en draagt dit over waardoor je als een tevreden klant naar huis gaat."

Brita

"Moncy is een vakvrouw in huid en haar. Mijn huid heeft een glow als nooit te voren! Ontzettend blij mee!"

Alyssa

"Vandaag een hele plezierig/heldere uitleg gekregen over de mogelijkheden om van hyperpigmentatie af te komen. Aansluitend een vervolgafspraak gemaakt."


Rayen

"zoals gewoonlijk een hartelijk welkom, een gezellig praatje en fijne behandeling afgestemd op mijn huid en de situatie van dat moment!"

Monica

Meld je aan!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

VOLG ONS OP INSTAGRAM!