Microneedling combineren met retinol peeling is de oplossing tegen rimpels

injectables Paterswolde Beauty Studio 13 Moncy Klein fronsrimpels

Microneedling behandeling tegen een slappe huid.

Microneedling: Een goed alternatief voor injectables/inspuitingen

Dit is een huidverbeterende behandeling waarbij zeer fijne naaldjes worden gebruikt om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.
Het voordeel is dat de beschermende functie van de huid niet aangetast wordt, en dat je bepaalde gedeeltes kunt behandelen.
Het mooiste resultaat is om het gehele gelaat in één behandeling aan te pakken, om de collageen en elastine productie te verhogen.
Dit zorgt voor de algehele stevigheid van de huid, dit zal in keer kuurverband toe gaan nemen.
Want collageen en elastinen worden vanaf de 4e behandeling door de huid opnieuw weer aangemaakt.
microneeling gecombineerd met retinolpeeling

Microneedling gecombineerd met een retinol peeling 3 week na de behandeling

Wat gebeurd er in de behandeling?

direct na de behandeling

Voor de behandeling wordt een hyaluronzuur serum aangebracht op je huid, waarna de Micro Needling pen over je huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen.

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. De huid kan prikkelend en warm aanvoelen. Het gebruik van de aanbevolen verzorgende crème of serum geven na de behandeling dan verlichting.

Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen.

                                                                      1e dag na de behandeling

Twee tot drie dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal. Je kan gewoon je dagelijkse bezigheden hervatten; de huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor je omgeving. Dat is ook een van de voordelen van Micro Needling: de behandeling is vriendelijk voor de bovenste huidlaag.

Door de versnelde celdeling kan je huid ook licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie die ontstaat door de behandeling met Micro Needling. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een SPF 30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op het behandelde gebied.

Micro needling wordt succesvol toegepast bij:

  • (acne)littekens
  • een door zon beschadigde huid
  • grove poriën en/of grove huidstructuur
  • melasma (ook wel zwangerschapsmasker genoemd)
  • rimpels en fijne lijntjes om ogen en/of mond
  • huidverslapping
  • cellulitis
  • striae (ook wel striemen) genoemd

Aanvullende behandelingen:

Mooie en effectieve aanvullingen bij microneeling zijn microdermabrasie, retinol peelingen, TCA Peelingen en Laserbehandelingen

Aanvullende behandelmethodes

De behandeling is in sommige gevallen goed te combineren met microdermabrasie of fruitzuur- chemische- en TCA-peelings.Voor informatie over acné, pigmentvlekken en huidtherapie kunt u deze pagina’s raadplegen.Interesse:

 

Bij Studio 13 Master in Skin & Hair zijn wij gespecialiseerd in anti-aging, huidverbetering, huidtherapie en laserbehandelingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier

VOLG ONS OP INSTAGRAM!