Profhilo de natuurljke anti-aging die huidveroudering tegengaat

Fronsrimpel of spanningshoofdpijn behandelen met botox of fillers in Eelde Paterswolde Groningen Haren Zuidlaren, Peize, Glimmen, Zuidlaren, Roden

Profhilo behandeling door cosmetisch arts

Profhilo behandeling in Paterswolde bij Studio 13

Een Profhilo behandeling is de een ideale behandeling als u op zoek bent naar een natuurlijk resultaat. Een Profhilo behandeling pakt huidverslapping aan en stimuleert uw huid om collageen en elastine aan te maken. Naarmate u ouder wordt, neemt de productie van collageen en elastine af, wat zorgt voor rimpels en een slappe huid. Met Profhilo® pakt u dit verouderingsproces preventief aan op een natuurlijke manier. Een resultaat dat past bij uw leeftijd, staat bij ons hoog in het vaandel en een Profhilo® behandeling sluit daar goed bij aan.

 • Onze cosmetisch arts zijn aangesloten bij het NVCG
 • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek voor een filler behandeling in Paterswolde
 • Vele jaren ervaring op het gebied van huidverjonging

Over Profhilo – een natuurlijke behandeling voor anti-aging en rimpeltjes.

Het natuurlijke verouderingsproces verslapt de huid. Vooral de huid in uw gezicht en hals wordt vaak losser met rimpels als gevolg. Met behulp van Profhilo kan uw huid op een natuurlijke manier herstellen. Profhilo® is een injectable die de lichaamseigen stof hyaluronzuur bevat, waardoor een behandeling een natuurlijk resultaat heeft. Profhilo® zorgt voor:

 • Verbetering van de huidstructuur
 • Verbetering van de hydratatie en uitstraling
 • Versteviging van de huid
 • Liftend effect

Wat doet een Profhilo behandeling voor de slappe huid?

Profhilo is een revolutionaire hyaluronzuur behandeling die huidveroudering tegengaat. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor volume in de huid. Van nature hebben we dus een bron van hyaluronzuur in ons lichaam, opgeslagen in ons bindweefsel, de huid en het zenuwweefsel.

Het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en de gewrichten soepel blijven. Hyaluronzuur is een bouwsteen om ons lichaam vochtrijk en flexibel te houden. Profhilo bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en is daardoor de meest natuurlijke en zuivere injectable van het moment.

Hoe werkt Profhilo behandeling voor de oudere huid?

Het is een unieke injecteerbare gel met hyaluronzuur die een langdurige stimulerende werking heeft op de huidcellen. Door een behandeling met Profhilo wordt uw huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Het type hyaluronzuur dat gebruikt wordt stimuleert verschillende typen collageen (1, 3, 4 en 7) en elastine.

Daardoor herstelt de huid en wordt huidverslapping aangepakt. Het stimuleert en hydrateert niet alleen de huid, maar remodelleert ook veroudering en verzakkend weefsel. Belangrijk om te weten is dat het geen rimpels vult en volume toevoegt aan de huid.

Waarom deze behandeling tegen huidveroudering?

Vanaf uw dertigste neemt de aanmaak van collageen en elastine in uw huid af. Het verouderingsproces wordt dan langzaamaan zichtbaar. Steeds vaker kiest men ervoor om preventief maatregelen te nemen om het moment dat veroudering zichtbaar wordt, uit te stellen.

De voornaamste reden om voor deze behandeling te kiezen is dat deze methode een langere werking laat zien ten opzichte van behandelingen zonder hyaluronzuur. Daarnaast is ook het resultaat van deze behandeling natuurlijker en is de kans op lichaamsreacties veel beperkter doordat het een natuurlijke stof in ons lichaam is.

Over de skinbooster behandeling om collageen aan te maken bij antiaging

 • Geen verdoving nodig
 • Pijn (1 tot 10): 2
 • Duur: 15 minuten
 • Duurzaamheid: +/- 12 maanden
 • Veiligheid: uiterst veilig

Profhilo wordt nauwkeurig onderhuids geïnjecteerd in het te behandelen gebied. Het is een eenvoudige behandeling en goed te verdragen voor de cliënt. Op een schaal van 1 tot 10 wordt de pijn geschat op een twee. Hierdoor is geen verdoving nodig voor deze behandeling.

De behandeling wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde BAP-techniek. Dat houdt in dat de hyaluronzuur op vijf strategische plaatsen van een gezichtshelft worden geïnjecteerd. In de meeste gevallen zal een verdeling van 2 milliliter over tien punten volstaan. De gel verspreidt zich vanzelf, waardoor inmasseren niet nodig is.  Door het geringe aantal injecties bij een behandeling is de kans op bloeduitstortingen gering. De gehele behandeling duurt ongeveer vijftien minuten

Na de skinbooster behandeling

Na de behandeling duurt het even voordat u de eerste resultaten ziet. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen door collageen en elastine aan te maken. U zult na een tijdje merken dat de huid beter gehydrateerd is.

Aanbevolen herhaalbehandelingen vinden na een maand plaats en dit kunnen twee à drie behandelingen zijn. Dit is nodig voor een mooi eindresultaat, waarvan u na acht weken de uitkomst begint te zien. Daarna kan er gekozen worden voor een touch up, elke zes maanden.

Waar kun je een anti-aging behandeling van Profhilo doen?

 • Het gezicht
 • De hals
 • De nek
 • Het decolleté
 • De handen

Profhilo is breed toepasbaar ter verbetering van de huidconditie. De meest gebruikelijke behandelingsgebieden zijn het gezicht, de hals en de nek, maar ook het decolleté en de handen worden wel eens verstevigd.

Is een skinbooster behandeling veilig?

Een behandeling zorgt voor een natuurlijk anti-aging resultaat. De veiligheid en kwaliteit van deze behandeling worden benadrukt door het feit dat Profhilo® winnaar was van de prestigieuze Aesthitic Awards in 2016 voor de meest innovatie behandeling.Het product wordt inmiddels al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreide wettenschappelijke onderbouwing voor de werking ervan.

Doordat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, zijn bijwerkingen niet gebruikelijk. De meest voorkomende bijwerkingen zijn dan ook kleine blauwe plekjes van de injecties of wat roodheid en zwellingen vlak na de behandeling. Vaak trekken deze verschijnselen snel weer weg.

Hoe lang houdt deze natuurlijke anti-aging behandeling?

De behandeling wordt 3 maanden na de eerste behandeling herhaald. Daarna heeft u 6-9 maanden plezier van deze natuurlijke anti-aging behandeling.

Wilt u een afspraak maken bij onze cosmetisch arts Robin Snijder?

Via ons contactformulier kunt u een afspraak maken voor een gratis consult. Wij laten u weten wanneer de cosmetisch arts bij ons aanwezig is

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!