V-Lift Behandeling Strakkere huid zonder operatie

V-Lift behandeling Groningen Eelde Paterswolde Haren Roden Zuidlaren Peize en omgeving

V-lift Behandeling

Strakkere huid zonder operatie

V-lift behandeling: Strakkere huid zonder operatie is een niet chirurgische behandeling waarbij met behulp van apparatuur de huid en de daaronder gelegen spiermassa aangesterkt wordt. Het resultaat is een strakke huid met mooiere gelaatscontouren. Wensen zoals een strakke hals, jeugdige kaaklijn en stevige wangen zijn dankzij V-lift haalbaar.

En dat zonder operatie of naalden…

De behandeling is gebaseerd een ultrageluid therapie, een jarenlang bekende en medisch erkende behandelmethode. V-lift maakt gebruik van een hoge bundel ultrageluid methode waarbij de huid op de diepste niveaus en de daaronder gelegen aangezichtsspieren (SMAS) geprikkeld worden om lichaamseigen collageen en elastine te produceren.

Een grote meerwaarde hiervan is dat het resultaat nooit onnatuurlijk kan zijn: V-lift accentueert uw natuurlijke gelaatscontouren en brengt het weefsel terug op de oorspronkelijke plek. Een ander voordeel van V-lift is dat er geen lichaamsvreemde producten in de huid wordt gebracht door middel van fillers waardoor er tevens geen kans is op allergie.

Het verjongingselixer collageen en elastine zijn lastig aan te maken. Hierdoor heeft het lichaam ongeveer 3-4 maanden nodig om het resultaat op te bouwen dus is geduld hierbij een schone zaak. Er is dus niemand die merkt dat u iets heeft laten doen en juist daardoor is het een ultieme methode voor huidverjonging en huidverstrakking zonder facelift.

 

Wat kan met een V-lift behandeling behandeld worden?

 • verzakking van de wenkbrauwen
 • vervaagde kaaklijn
 • verslapping van de hals en/of decolleté
 • vervaagde gezichtscontouren
 • fijne lijntjes en rimpels

 

Hoe gaat de VLIFT / HIFU behandeling?

 • nadat u uw intakeformulier heeft ingevuld en ondertekent krijgt u uitleg over de behandeling.
 • uw huid wordt gereinigd en ontsmet
 • het te behandelen gebied wordt afgetekend met een wit potlood zodat er nauwkeurig gewerkt kan worden
 • er wordt contact gel aangebracht op het te behandelen gebied en de behandeling gaat van start
 • na de behandeling wordt de huid opnieuw gereinigd en krijgt u verzorging aangebracht met bijpassende adviezen voor thuisverzorging
 • controle afspraak wordt ingepland en krijgt u nazorg instructies mee

 

Veel gestelde vragen over V-lift: Strakkere huid zonder operatiebehandelingen:

Is V-lift vergelijkbaar met een facelift?

Ja en Nee. Doordat de behandeling zich focust op de diepste huidlagen en de daaronder gelegen spiermassa is het effect duidelijk zichtbaar in de vorm van meer volume en verstrakking. Echter wordt er geen huidmassa verwijdert en is er ook geen medische behandelprocedure noodzakelijk zoals narcose en medicatie. V-lift is uitermate geschikt voor mensen die niet toe zijn aan een facelift of geen chirurgische ingreep of fillers willen.

 

Is een V-lift behandeling gevoelig?

De behandeling is niet gevoelloos maar wordt goed verdragen. Zodra de ultrageluid energie wordt afgegeven zult u een prikkeling ervaren. De gradatie hiervan varieert per persoon. Uiteraard kunt u een pijnstiller nemen alvorens de behandeling te ondergaan, maar dit is vaak niet nodig.

Is V-lift veilig?

Ultrageluid wordt al ruim 50 jaar in de medische wereld veilig gebruikt voor vele onderzoeken en behandelingen.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Dit varieert per persoon en is sterk afhankelijk van hoe actief uw eigen huid is. Na 2 maanden zijn de eerste resultaten zichtbaar. Het resultaat zal geleidelijk aan toenemen doordat aanmaak van collageen tijd kost. Over het algemeen is het toppunt van resultaat bij 4-6 maanden bereikt.

V-Lift behandeling Strakker huid zonder operatie in Groningen Drenthe Haren Eelde Paterswolde Peize Roden Zuidlaren TynaarloV-Lift Behandeling Groningen Eelde Paterswolde Haren Roden Peize Zuidlaren Assen Tynaarlo

V-Lift behandeling: Strakkere huid zonder operatie in Groningen Eelde Haren Paterswolde Roden Tynaarlo Assen en omgevingV-Lift behandeling Groningen Eelde Paterswolde Haren Roden Zuidlaren Peize en omgeving

Hoelang heb ik plezier van een behandeling?

Over het algemeen heeft u onder normale omstandigheden ongeveer een jaar plezier van het resultaat. Hierin speelt ondersteuning van het resultaat met overige huidverjongingsbehandelingen en gebruik van producten ook een belangrijke rol. Ook hierin krijgt u advies zodat u lang plezier heeft van een stevige en strakke huid.

Kan ik wel werken na een gezichtsbehandeling?

De huid wordt op geen enkele manier zichtbaar beschadigd dus u kunt uw dagelijkse activiteiten direct oppakken. Er is geen herstelperiode.

 

Kan V-lift ook op het lichaam?


Jazeker! Huidverslapping op buik, bovenarmen, billen en de binnenkant van de bovenbenen zijn tevens goed te behandelen met V-lift.

Voordelen van V-lift op een rijtje:

 • facelift effect zonder operatie of herstelperiode
 • geen lichaamsvreemde stoffen zoals Botox of fillers
 • geen littekens
 • behoud van natuurlijke mimiek en uitstraling
 • geen vervelling of andere belemmeringen in uw sociale leven

Meer lezen over behandeling voor de slappe huid 

Interesse in een antiaging gezichtsbehandeling:

De behandeling wordt uitgevoerd door specialist Ahmet Turkkani

Voor een afspraak kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier

VOLG ONS OP INSTAGRAM!