ROBIN SNIJDERS

Cosmetisch arts KNMG

Veel artsen in Nederland hebben geneeskunde gestudeerd en zijn bevoegd om te injecteren, maar dat maakt iemand nog niet bekwaam in het behandelen met injectables, fillers en botox. Cosmetisch arts Robin Snijders is één van de weinige artsen in Nederland die als cosmetisch arts is afgestudeerd. Daarnaast is hij BIG geregistreerd volgens de nieuwe wet. 

Hij heeft zijn opleiding bij het AMC afgerond met een eindstage op de afdeling plastische chirurgie. Na zijn ervaring binnen de plastische chirurgie en algemene chirurgie heeft hij besloten om zich te specialiseren tot cosmetisch arts. Het mooie van het cosmetische vak vindt hij de combinatie van de creativiteit en de focus op kwaliteit en resultaat. Zijn doel is om natuurlijke schoonheid en functionaliteit te kunnen definiëren en (re)construeren. Daarnaast vindt hij het belangrijk om een frisse, uitgeruste uitstraling te realiseren zonder het karakter van het gezicht te verliezen.

INJECTABLES BIJ STUDIO 13

Natuurlijke schoonheid bereiken en behouden is mogelijk door middel van botox en fillers. Dit is dan ook de gouden standaard van ons behandelend arts Robin. Robin staat bekend om zijn luisterend oor en hij vind het uitermate belangrijk om de tijd te nemen voor zijn cliënten. Iedere cliënt is anders en vraagt om een persoonlijke aanpak, zodat het hoogst mogelijke cosmetische resultaat kan worden behaald.

BOTOX EN FILLERS

Botox en fillers biedt je de mogelijkheid om er blijvend jong uit te zien. Wanneer de eerste ouderdomsverschijnselen optreden of wanneer het huidverouderingsproces al verder gevorderd is kunnen we u uw jeugdige uitstraling teruggeven. Of er voor botox of fillers wordt gekozen is geheel afhankelijk van de zone die u behandeld wilt hebben.

Uiteraard wordt de gekozen behandeling gebaseerd op uw wensen en verwachtingen in combinatie met het professionele advies van de behandelend arts. Botox wordt over het algemeen toegepast om de werking van de spieren te verminderen waardoor diepe rimpels minder diep worden. Fillers worden toegepast bij zones die volume zijn verloren of bijvoorbeeld om de lippen op te vullen.

MEER INFORMATIE

Maak een afspraak

INJECTABLES

Injectables met botox of hyaluronzuur geeft u uw jeugdige uitstraling terug. Lijntjes en rimpels zoals de voorhoofdfrons, kraaienpootjes of hangende mondhoeken kunnen op een natuurlijke manier worden verminderd. We werken uitsluitend met injectables van A-merken.

De producten zijn biologisch afbreekbaar en biocompatibel. Dit betekent dat ze niet schadelijk zijn voor het lichaam omdat ze lichaamseigen stoffen bevatten. Hierdoor kunnen wij veiligheid garanderen.

MEER INFORMATIE

Maak een afspraak

Totale gezichtsbenadering

Bij een totale gezichtsbenadering kijken we naar het totaalbeeld van de huid. Veel van onze cliënten kampen met een huid die er ouder uitziet dan dat ze zich voelen. Dit kan zijn ontstaan door leefomstandigheden, stress, slaaptekort, alcoholgebruik, roken, etc. In dit geval is het belangrijk om naar de totale huidconditie te kijken en niet enkele specifieke zones met botox of fillers te behandelen.

In sommige gevallen is het nodig om de huid eerst voor te bereiden met bijvoorbeeld een peeling of apparatuur. Vervolgens wordt er gekeken welke zones eerst behandeld worden met injectables. We behandelen dus niet alle zones tegelijkertijd, maar wachten eerst de uitwerking van 1 of 2 zones af. Zo creëren we een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Welke zones behandeld moeten worden is geheel afhankelijk van de botstructuur, ouderdom en genetische aanleg.

MEER INFORMATIE

Maak een afspraak

TANDENKNARSEN

Nachtelijk tandenknarsen kan voor een hoop problemen zorgen. Door het voortdurend over elkaar schuiven van de kiezen, kan het glazuur beschadigen. De kiezen kunnen zelfs afbreken en/of barsten. Pijnklachten in de kaakspier en in het kaakgewricht of hoofdpijn, nekpijn en vermoeidheid kunnen ook een gevolg zijn van tandenknarsen.

Tijdens de behandeling worden er botox injecties gegeven in de kaakspier. De spanning kan zodanig verlaagd worden dat een duidelijke vermindering van klachten ontstaat, of het tandenknarsen zelfs helemaal stopt. Gemiddeld houdt het effect zo’n 6 tot 12 maanden aan.

MEER INFORMATIE

Maak een afspraak

BOTOX TEGEN
HOOFDPIJN EN MIGRAINE

Heeft u last van migraine of spanningshoofdpijn door vermoeidheid of stress? Bij langdurige hoofdpijn is pijnstilling helaas niet genoeg. Dan kan botox de oplossing bieden. De hoofdpijn zal niet verdwijnen, maar de klachten zullen wel verminderen. Botox is namelijk een spierontspanner. Het blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Daardoor wordt de spier tijdelijk ‘stilgelegd’. De spanning in het gezicht verdwijnt en de hoofdpijn zal aanzienlijk verminderen.

MEER INFORMATIE

Maak een afspraak

Hyperhidrose
Overmatige transpiratie

Overmatig transpireren is iets dat vaker voorkomt dan u misschien denkt. Veel mannen maar ook vrouwen hebben hier last van. Het belemmert uw dagelijks functioneren en kan u onzeker maken.

Botox kan worden ingezet om overmatig transpireren te verminderen. De botox zorgt voor een blokkade van signalen van de zenuwen die de zweetklieren aanzetten tot zweetproductie, waardoor het zweten stopt. De behandeling is zeer effectief en het effect houdt enkele maanden aan.

MEER INFORMATIE

Maak een afspraak

COSMETISCH ARTS

"Altijd een professionele behandeling. Moncy geniet van haar vak en draagt dit over waardoor je als een tevreden klant naar huis gaat."

Brita

"Moncy is een vakvrouw in huid en haar. Mijn huid heeft een glow als nooit te voren! Ontzettend blij mee!"

Alyssa

"Vandaag een hele plezierig/heldere uitleg gekregen over de mogelijkheden om van hyperpigmentatie af te komen. Aansluitend een vervolgafspraak gemaakt."


Rayen

"zoals gewoonlijk een hartelijk welkom, een gezellig praatje en fijne behandeling afgestemd op mijn huid en de situatie van dat moment!"

Monica

Meld je aan!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

VOLG ONS OP INSTAGRAM!