Totale Gezichtsbenadering

Totale Gezichtsbenadering

Totale gezichtsbenadering is een huidige trend en een veelgevraagde nieuwe manier van benadering voor een full face behandeling. Deze behandeling van botox en/of fillers gecombineerd met peelingen, microneedling, dermabrasie ed.

Veelgehoorde klachten van klanten zijn onder andere een vermoeid, ´afgeleefd´ of boos uiterlijk.

Deze gezichtsuitdrukkingen komen meestal niet door 1 bepaald kenmerk in het gezicht maar is vaker een combinatie van verschillende gezichtskenmerken. Voor iedere uitdrukking is een behandelplan opgesteld met een natuurlijk uiterlijk als eindresultaat.
Door het werken met de MD Codes zijn de resultaten beter voorspelbaar en kan de arts rekening houden met de verhoudingen en de anatomie in het gezicht. In plaats van een zogenaamde ´quick fix´ is deze manier van werken meer gericht op het lange termijn effect. Daarnaast zal het resultaat ook natuurlijker ogen.

Onze cosmetisch arts Maarten Facee Schaeffer van “Instituut Knap” is hierin gespecialiseerd.

Voorheen

Het natuurlijke verouderingsproces vindt namelijk nooit plaats in 1 gebied maar heeft invloed op het gehele gelaat. In het verleden werd er vaak geïnjecteerd direct in de probleemzone en met de ´totale gezicht benadering´ zijn we in staat om het gehele gezicht te verfrissen en de probleemgebieden zo aan te pakken dat alles in balans blijft.

 

De behandeling

De totale aanpak bestaat uit een combinatie van (meestal verschillende soorten) fillers en botox. Welke zones behandeld moeten worden is afhankelijk van onder andere je botstructuur, ouderdom en genetische aanleg. Uiteraard aangevuld met je wensen en doelstellingen.

Door meer materiaal te gebruiken kunnen zo ook de wat minder voor de hand liggende behandel gebieden in het gezicht aangepakt worden zoals kuiltjes in het voorhoofd, de slapen en de kaaklijn. De ´totale gezicht benadering´ draagt bij aan het optimaal in evenwicht brengen van het gezicht en algehele huidverjonging.

Er wordt onder andere gekeken waar in het gezicht eventueel de huid wat verslapt is en hoe stevigheid gerealiseerd kan worden. Diverse fillers brengen volume terug, versterken de gezichtscontouren en hydrateren de huid van binnenuit. Botox kan worden gebruikt om overactieve spieren in het gezicht tot rust te brengen.

Interesse?

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een consult. Op deze manier kunt u uw wensen en de eventuele kosten van de behandeling bespreken met de cosmetisch arts. Het consult is altijd gratis. Maak een afspraak via ons contactformulier

VOLG ONS OP INSTAGRAM!