Voordelige behandelingen met botox en fillers in het noorden.

voordelige fillers en botox bij Studio13 Paterswolde Eelde Het Hoogeland Dermaclinic Groningen Assen Peize Roden Tynaarlo Zuidlaren injectables frontrimpel, kraaienpootjes lipfilers

Voordelige behandelingen met botox en fillers in het Noorden door cosmetisch arts.

Goedkope botox of fillers. 

Voordelige behandelingen met botox of fillers is iets waar veel cliënten naar zoeken. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. Niet voor niets zie je vaak in de media waarom het daar misgaat. Verkeerde producten en nog vaker…. wel bevoegd maar niet bekwaam.

Maar waarom kan de ene salon of kliniek  een botoxbehandeling of beter gezegd botuline-toxine zo goedkoop aanbieden en is de andere kliniek veel duurder? Uiteraard heeft dat voor een groot deel te maken met de opleiding en bekwaamheid van de artsen. Een behandeling door een cosmetisch arts, die hier volledig in is gespecialiseerd kost meer dan een  door een arts of tandarts die het ‘erbij’ doet.

Een betrouwbare salon met gespecialiseerde artsen voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden door de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Wat veel mensen niet weten, is dat een verkeerde botuline-toxine injectie nare consequenties kan hebben. Pas daarom op met prijsvechters; een botuline-toxine injectie die verkeerd wordt gezet kan geen enkel resultaat hebben – of erger – kan permanente schade aanrichten!

Uw gezondheid is belangrijker dan een voordelige behandelingen met botox en fillers

Een actie en korting op uw behandelingsoor filters en botox  is altijd mooi meegenomen. Laat u echter niet leiden door die korting, actie of aanbieding. Uiteindelijk gaat het om uw uiterlijk en uw gezondheid. Daar wilt u toch geen risico’s mee lopen? Daarom werken wij bij Beauty Studio13  alleen met veilige, voldoende geteste injectables en kunnen onze cliënten rekenen op realistische beloftes.

Wat is de kwaliteit en veiligheid van fillers?

  • Wij gebruiken alleen fillers van A-merken van gerenommeerde internationale bedrijven.
  • De producten zijn biologisch afbreekbaar en biocompatibel. Dit betekent dat ze niet schadelijk zijn voor het lichaam en lichaamseigen stoffen bevatten. Omdat het stoffen zijn die het lichaam zelf ook maakt, garanderen wij de veiligheid van onze fillers.
  • Allergische reacties en langdurige bijwerkingen zoals hardheid of infectie komen bijna niet voor.
  • De fillers die wij gebruiken zijn niet permanent. Na 9 tot 12 maanden zijn ze helemaal afgebroken en uit het lichaam verdwenen.

Opgeleid en BIG – geregistreerd Cosmetisch arts Robin Snijder bij Studio13 In Paterswolde

Cosmetisch arts KNMG
BIG: 99921963401

Robin heeft in 2016 zijn studie Geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam, waarna hij bij de algemene chirurgie aan het werk is gegaan.

Al snel trok de wereld van Cosmetische Geneeskunde zijn aandacht, waardoor hij zichzelf is gaan specialiseren op het gebied van injectables en kleine aangezichtschirurgie.

Dat houdt in dat hij zich vooral bezig houdt met het zeer subtiel verfrissen van het gezicht met behulp van fillers, botox en chirurgie zoals de bovenooglidcorrecties.
“Voor mij was het vanaf het begin van mijn opleiding al duidelijk dat ik iets in de geneeskunde wilde doen waarin ik mijn creativiteit kan gebruiken. Daar heb ik tijdens mijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed.

Mijn opleiding heb ik dan ook afgerond met een eindstage bij de plastische chirurgie in Amsterdam waar ik veel geleerd heb.“

“Het mooie van het cosmetische vak vind ik de combinatie van de creativiteit en de focus op kwaliteit en resultaat. Mijn doel is om natuurlijke schoonheid en functionaliteit te kunnen definiëren en (re)construeren, om daarmee een frisse uitstraling zonder verlies van karakter te kunnen creëren.

Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar de wens van mijn cliënten en om daar vervolgens een behandel-advies voor op te stellen. Verder sta ik bekend om mijn goede medische zorg, waarbij ik samen met de cliënt toewerk naar een optimaal resultaat.
Natuurlijke schoonheid bereiken en behouden is een gouden standaard voor mij.

Inmiddels bezit ik ruim 3 jaar ervaring op het gebied van botox, fillers en ooglidcorrecties. Mijn visie is om samen met Studio13 deze ervaring uit te bereiden en behandelingen binnen onze regio beter binnen handbereik te krijgen.“

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!