Permanente Make-Up Lippen

Permanente make-up lippen Groningen en Drenthe, Assen Haren Eelde-Paterswolde

Permanente make-up lippen

Permanente make-up lippen. Een mooie mond met een prachtige lach. Dit alles is te realiseren met permanente make-up voor de lippen.De behandeling wordt volledig afgestemd op de vorm en huidskleur van jou gezicht, voor een natuurlijk en verbluffend resultaat.

Kies je voor een natuurlijke look of wil je de contouren van de lippen juist accentueren?

Asymmetrie van de lippen kunnen we camoufleren en met een schaduw van binnen creëren we optisch vollere lippen. Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden voor het door jou gewenste resultaat: een kleine verandering en toch een wereld van verschil, prachtige lippen zonder gedoe met lippotlood en lippenstift.

Een prachtige mond die spreekt zonder te praten

Lipliner met permanente make-up

Ideaal voor dames die een lipcontour willen die niet bijgetekend hoeft te worden. Inmiddels is het modebeeld zodanig veranderd dat zelden dames een duidelijk opvallende lipliner wensen. Daarin tegen neemt de vraag naar een minder opvallend lijntje met een schaduw opvallend toe en is een van de meest dankbare behandelingen.

Met permanent lipliner kan je alleen beperkt een voller of minder vol effect creëren. Oneffenheden kunnen evt gecamoufleerd worden zodat je er altijd opgemaakt uitziet. Je kunt net het verschil maken met een tintje donkerder of een natuurlijke kleur.

Permanente Make-Up Lipliner Groningen Drenthe Eelde-Paterswolde Haren Zuidlaren Vries Tynaarlo

Lipshadow

  • Wil je een strakke lipcontour maar geen duidelijke liplijn?
  • Of heb je kleurverschil op je lippen die je wilt camoufleren?
  • Een Lipshadow behandeling geeft je hierbij de oplossing!

Met het pigmenteren van een lipliner worden de contouren van de mond verbeterd. Vervolgens wordt de lipliner met een speciale schaduwtechniek vervaagd over het lippenrood. Eventuele kleurverschillen worden hiermee ook gecamoufleerd.

Het resultaat is een mooie lipcontour zonder een duidelijk zichtbare lipliner. Ideaal voor wie een perfecte, natuurlijke lipcontour wil!

Droom jij ook van lippen die jouw mond laten lachen?

lees dan meer in deze blog  Wat kun je doen aan dunne lippen?

 

Permanente make-up lippen: wat zijn jouw wensen?

Met de mogelijkheden die permanente make-up voor de mond kan bieden, wordt voor de behandeling eerst de gewenste aanpassing op de lippen getekend. Je hebt dan gelijk een goede indruk hoe het resultaat er uit komt te zien.

Voor wie is Permanente make-up voor lippen

is voor mensen die:

  • Die dagelijks lipliner gebruiken, maar dit subtieler willen
  • Hun smalle lippen graag voller willen laten lijken
  • Hun hazenlip (schisis) willen laten corrigeren
  • Een asymmetrische mond hebben
  • Hele licht gekleurde lippen hebben
  • Last hebben van lippenstift die uitloopt in de rimpeltjes
  • Littekens willen camoufleren

“Permanente make-up lippen geeft net de juiste verbetering”

 

Lippen uitschaduwen met permanente make-up

Bij lippen uitschaduwen worden ze gedeeltelijk ingekleurd. Met een lipliner die naar binnen uit geschaduwd is, kan optisch een vollere mond worden gecreëerd.  De lijn wordt dan zachter en minder strak en krijgt een ronder aanzien.

Permanente make-up Full lips

Bij full lips worden de lippen volledig ingekleurd, wat zorgt voor mooie volle lippen. Dit kan met een meer uitgesproken kleur, zodat de illusie wordt gecreëerd dat u lippenstift draagt. Permanente make-up voor de lippen kan ook met een zachte kleur, zodat de lippen op een natuurlijke manier meer teint krijgen. Vaak gebeurd dit bij mensen met bleke lippen, waarbij de overgang tussen de lip en de huid eromheen nauwelijks waarneembaar is.

Door een zachte kleur op de lip aan te brengen, worden deze op een natuurlijke manier duidelijker en lijkt de mond groter.

 Specialist

Bij ons wordt dit verzorgd door permanente make-up specialist Ahmet Turkkani uit Amsterdam.

Lees meer over

eyeliners

wenkbrauwen

 

Voor een afspraak kunt u terecht via ons contactformulier

VOLG ONS OP INSTAGRAM!