Oplossing voor dunne lippen Wat kun je tegen dunne lippen doen?

dunne lippen, barcode boven de lippen

Heb jij last van dunne lippen?

Heb jij last van dunne lippen? Heb jij er last van dat je bijna geen bovenlip hebt, en worden jouw lippen steeds dunner? Kijk jij in de spiegel en is dat voor jou een ergernis? Er zijn genoeg oplossingen om hier iets aan te doen. Je kunt kleine lippen, een kleine bovenlip of onderlip weer heel mooi natuurlijk krijgen.

Wat is de oorzaak van een barcode en rimpels  op je bovenlip?

De oorzaak dat je lippen smaller worden of dunne lippen krijgt ligt aan de collageen productie. Naarmate je ouder wordt verliest het gezicht volume en gaat de collageen en elastine productie van je huid omlaag. Dit zorgt ervoor dat je huid slapper gaat worden en je eigenlijk vel over houdt, gevolg: de huid gaat hangen. Dit houdt in dat je huidverslapping gaat krijgen, ook in je lippen.

Wat kan ik doen aan een kleine onderlip of kleine bovenlip?

Het belangrijkste is dat het gezicht in harmonie blijft met een natuurlijk resultaat. Een oplossing is een heel klein druppeltje filler in je bovenlip of bijwerken met permanente make-up. Een perfecte en mooie oplossing  is dat je de liplijn of lip eerst vult met een  klein beetje filler en dan je lippen  met permanente make-up gaat inkleuren met een natuurlijke kleur.

Oplossing voor rimpels in de bovenlip:

Filler in de lippen om dunne lippen en smalle lippen op te vullen

Een kleine hoeveelheid filler doet wonderen wanneer je bijna geen lippen meer hebt. Heb je een kleine bovenlip of smalle onderlip dan kun je een kleine hoeveelheid hyaluronzuur in je lippen laten aanbrengen door onze cosmetisch arts Robin Snijder. Deze arts en afgestudeerd in geneeskunde en afgestudeerd cosmetisch arts is gespecialiseerd in deze behandelingen.

Filler behandeling om lippen te corrigeren

Soms kan het ook zijn dat de vorm van je lippen niet helemaal symmetrisch is. Ook hier kun je iets aan doen, een kleine hoeveelheid filler in je liplijn doet al wonderen. Belangrijk is wel dat dit met mate gebeurd, volle lippen zijn mooi maar moeten wel bij de rest van het gezicht passen.

Daarom vinden wij het belangrijk om dit gedoseerd aan te brengen zodat het eindresultaat er natuurlijk uitziet. Deze kleine imperfecties zijn zeer goed te behandelen.

Minimale dosering = maximaal resultaat.

Cosmetisch arts Robin Snijders verzorgt alle behandelingen omtrent fillers, botox en profhilo. Ook kunt u terecht voor medische indicaties zoals

  • overmatige transpiratie
  • migraine
  • tandenknarsen (bruxisme)
  • hoofdpijn

Lees meer over cosmetisch arts Robin Snijder

In onderstaande foto zijn de jukbeenderen en lippen bijgewerkt.

dunne lippen, barcode boven de lippen

Oplossing voor hangende mondhoeken lijntjes in de lippen

Wanneer je last hebt van hangende mondhoeken kan dit een zeer ontevreden uiterlijk geven. Of zoals de cosmetisch artsen altijd zeggen: wijzen jouw mondhoeken ook naar het zuiden? Vooral wanneer je zeer tevreden bent met jezelf, er verder niets aan je gezicht mankeert en dit de enige kleine imperfectie is, kan je dit ontzettend storen.

Ook hiervoor geldt, een klein druppeltje in beide mondhoeken doet wonderen en geeft een fantastisch eindresultaat. Laat je hierin adviseren door onze deskundig arts.

Lees meer over hangende mondhoeken

Permanente make-up voor dunne lippen en smalle lippen

Voor dunne lippen of lippen zonder lipcontour is het prachtig om de lippen in te kleuren met permanente make-up. Wanneer je geen volume in je lippen hebt kun je de lippen voller inkleuren. Misschien denk je dat permanente make-up voor de lippen maar in enkele kleuren kan maar wat dat betreft is het net als bij de kapper. Je kunt honderden kleuren mengen tot het voor jouw gewenste resultaat.

Ook wanneer je lippen niet symetrisch zijn of misschien bij een hazelip (schisis) hebben wij inmiddels de mooiste resultaten geboekt met permanente make-up. Onze permanente make-up specialist Ahmet Turkkani uit Amsterdam is heer en meester in het zetten van permanente make-up.

Wist je dat je naarmate je ouder wordt, je door roken, koortsblaasjes of korstjes en velletjes de natuurlijke kleur verliest op je lippen of pigmentvlekken aanmaakt?

Dan is permanente make-up een perfecte oplossing!

Permanente make -up is toe te passen als

  • Eyeliners
  • Wenkbrauwen
  • Lippen

Lees meer over permanente make-up specialist Ahmet Turkkani 

 

 

 

Dermatografie voor allerlei huidcorrecties zoals littekens, kaalheid, hazelip(schisis), tepelhof correctie.

Heb je last van littekens, tepelhof correctie na borskanker, kaalheid, hazelip etc dan is dermatografie een medische pigmentatie die vele oplossing biedt hiervoor. Ahmet Turkkani is hierin gespecialiseerd en werkt hierin samen met huidtherapeut Esther Venhoven.

Een afspraak maken voor fillers in de lippen:

Onze behandelaars zijn specialisten en op bepaalde dagen aanwezig in de salon. Afspraken kunnen daarom niet online gemaakt worden.

Graag helpen wij u hierbij, heeft u vragen vul dan ons contactformulier in en wij boeken een kosteloze intake voor u.

 

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!