Permanente make-up voor de wenkbrauwen

Permanente make-up voor de wenkbrauwen

Permanente make-up voor de wenkbrauwen is in de huidige tijd niet meer weg te denken, en biedt vele voordelen. Vooral wanneer wenkbrauwen smaller worden of dat de kleur veranderd door welke facet dan ook. Het is dan ook een fantastische oplossing voor wenkbrauwen en het kan zelfs medisch ingezet worden bij haarverlies etc.

Wenkbrauwen

Oorspronkelijk heeft de wenkbrauw het doel te voorkomen dat vuil of zweet in de ogen terecht komen. Ook hebben wenkbrauwen een andere belangrijke functie, namelijk onze lichaamstaal. Door expressie in het gezicht wordt emotie zichtbaar zoals verbazing, boosheid of vreugde.

De indruk die men over ons krijgt wordt mede bepaald door onze wenkbrauwen. Zo maken dikke, forse wenkbrauwen iemand dominant, terwijl een heel dun model iemand al snel ouder doet overkomen.

Wenkbrauwen als schoonheidsideaal

Al eeuwen streven mensen het schoonheidsideaal na en worden wenkbrauwen gemodelleerd. Het modebeeld is erg veranderlijk en helaas komen de verwijderde haartjes niet altijd terug.

Juist dan is permanente make up de uitkomst: wat niet meer terug groeit, kan door middel van kunstmatige pigmentatie terug geplaatst worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele technieken waardoor niemand deze kunstmatige wenkbrauwen kan onderscheiden van echte haartjes!

Permanente make-up voor de wenkbrauw technieken

  • Hairstrokes
  • 3D Wenkbrauwen
  • Ombre wenkbrauwen
  • Microblading

Hairstrokes

Voor mooie wenkbrauwen

De hairstroke techniek voor wenkbrauwen is de meest voorkomende behandeling. Tijdens deze behandeling wordt met een speciale naald haartjes gepigmenteerd tussen eigen haartjes. Het is een techniek die de laatste jaren flink is ontwikkeld. Door verschillende kleurschakeringen te gebruiken, en de behandeling in meerdere sessies uit te voeren is het mogelijk een perfecte wenkbrauw na te maken.

Hairstroke techniek voor strakke wenkbrauwen

De hairstroke techniek is geschikt voor iedereen die strakke wenkbrauwen wil.

Klik  hier voor foto’s hairstroke wenkbrauwen

3D Wenkbrauwen

Over deze techniek zijn veel specialisten het niet bepaald eens met elkaar. De een werkt met uitsluitend ‘mesjes’ terwijl een ander met apparatuur werkt. De kunst bij drie dimensionale wenkbrauwen is dat de haartjes zodanig worden geplaatst dat het een echte wenkbrauw nabootst.

Dit betekent dat de haartjes niet allemaal perfect in een richting worden geplaatst, maar in verschillende richtingen. Ook kunnen hiermee wat ‘verdwaalde haartjes’ gezet worden om bijvoorbeeld een mannelijk wenkbrauw na te bootsen.

3D wenkbrauw de meest natuurlijke wenkbrauw

De 3D techniek is een artistieke methode voor de meest natuurlijke wenkbrauw!

Klik hier voor foto’s 3D wenkbrauwen

Ombre wenkbrauwen

wenkbrauwen met kleurschakeringen

Ombre wenkbrauwen is een nieuwe techniek in Nederland. Hierbij gaat het om een wenkbrauw waarbij er gecombineerd wordt met verschillende kleurschakeringen voor een extra natuurlijk effect.

Ook de verschillende technieken worden gecombineerd waarbij de wenkbrauw geschaduwd wordt, met speelse hairstrokes erdoor. Het resultaat is een ultra realistische wenkbrauw die niet van echt te onderscheiden zijn!

Klik hier voor foto’s Ombre wenkbrauwen

Microblading Permanente Make-up Techniek

Microblading is een techniek waarbij niet met een machine wordt gewerkt maar met zogenaamde ‘blades’. Deze blades bestaan in verschillende varianten waarmee verschillende haartjes gezet kunnen worden. Deze techniek wordt ook wel de Penseeltechniek genoemd.

Over het algemeen is het een mooie methode om strakke wenkbrauwen te maken. Zelf ben ik niet geheel overtuigd van deze methode. Ervaring heeft geleerd dat het pijnlijker is dan de overige technieken. Na de behandeling is het resultaat prachtig, maar de duurzaamheid valt tegen en vervaagt vrij snel.

Ideaal voor tijdelijk vollere wenkbrauwen of het opvullen van de natuurlijke wenkbrauw.

Klik hier voor foto’s Microblading wenkbrauwen

Zie onze agenda voor de aanwezigheid van de permanente make-up voor de wenkbrauwen

specialist Ahmet Turkkani

 

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!