Permanente Make-Up Eyeliner

Permanente Eyeliner Groningen Haren Eelde Paterswolde Roden Peize Assen

Permanente Make-Up Eyeliner ideaal bij traanogen

Permanente make-up Eyeliner laat jou ogen spreken en groter lijken. Dit kan onmogelijk uitlopen. Er wordt een strak lijntje tussen of boven de wimperhaartjes geplaatst. Op deze manier krijgen je ogen een mooiere opslag en natuurlijke opslag.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Dit gepaard met jou wensen en de stand van je ogen kunnen we toepassen bij verschillende looks. Of wil je liever een zachtere uitdrukking, of een boven en onder eyeliner, alles is mogelijk.

Permanente make-up dubbele eyeliner

Er is steeds meer vraag naar deze techniek. Tijdens deze behandeling wordt een dun zwart lijntje geplaatst tussen de wimperrand waardoor de wimpers voller lijken.

Vervolgens wordt boven de wimpers een tweede, vollere eyeliner geplaatst met een andere kleur. Dit geeft als het ware een oogschaduw- effect. Deze techniek is vooral wenselijk bij oudere dames die het gemak willen van wakker worden met make-up.

Permanente Make-Up dubbele Eyeliner Groningen Haren Eelde Paterswolde Haren Roden Peize

Permanente make-up perfect voor uitlopende eyeliner

Een eyeliner laten zetten met permanente make up is ideaal voor mensen die het gemak willen van altijd perfecte eyeliners die niet uitlopen. Handig voor sporters of mensen die zich niet op kunnen maken. Eyeliners kunnen van smal tot breed gepigmenteerd worden bij zowel onder- als bovenoogleden in diverse uiteenlopende kleuren.

Permanente Eyeliner Groningen Eelde Paterswolde Groningen Haren Roden Peize en omgevingPermanent Eyeliner Groningen Haren Eelde Paterswolde Roden Peize Assen

Permanent Eyeliner Groningen Haren Eelde Paterswolde Assen Roden Peize en omgevingPermanent Eyeliner Groningen Haren Eelde Paterswolde Assen Roden Peize en omgeving

Smudgy eyeliner permanente make-up

Niet iedereen houdt van een strakke eyeliner. Vooral bij grote, bewegende oogleden kan een strakke eyeliner het ooglid zodanig accentueren dat het een gemeen uiterlijk kan geven.

De smudgy eyeliner geeft hierbij uitkomst: deze eyeliner bestaat uit 2 of 3 diverse kleuren in verschillende kleurschakeringen. Dankzij een speciale techniek is het mogelijk deze kleuren in een poederachtige lijn in de huid te brengen voor een ultra- natuurlijk effect.

Infralash

Natuurlijker kan niet! Een infralash is een zeer natuurlijk lijntje tussen de wimpers en kan zowel tussen de bovenrand als de onderrand van de wimperlijn geplaatst worden. Ideaal voor mensen die weinig tot geen wimpers hebben, of een vollere wimperrand willen zonder duidelijke eyeliners.

Infralash ideaal voor mannen

Ook bekend als de ‘Guyliner’ bij mannen.

Permanente Make-Up wenkbrauwen man Groningen Eelde Paterswolde Haren Roden Peize Assen

De behandeling

Tijdens de behandeling is het niet toegestaan om contactlenzen te dragen en ook de dagen erna is het raadzaam om je ogen zoveel mogelijk rust te geven. Geen make-up, geen contactlenzen en geen contact met water (de eerste 2 dagen).

De permanente make-up eyeliner wordt uitgevoerd door Permanente Make-Up specialist Ahmet Turkkani

lees meer over

lippen

wenkbrauwen

U kunt een afspraak maken via ons contactformulier

VOLG ONS OP INSTAGRAM!