Acne Therapie in Eelde-Paterswolde

acne therapie in Eelde-Paterwolde, Groningen en Haren . Vergoeding alle zorgverzekeraars

Acne therapie is nodig om van je acne af te komen?

Acne therapie is hiervoor de oplossing

Heb jij last van acne? Schaam je je voor deze aandoening?? Stop je ook je hele gezicht dicht met make-up om het maar zo min mogelijk te laten opvallen?? Ben je met allerlei trucjes en middeltjes bezig om het te verwijderen?

Dan helpen wij je uit deze droom , want acne is op deze manier niet te verminderen en gaat niet weg

Wat is acne?

Acne wordt veroorzaakt door een bacterie die leeft zonder zuurstof (propioni acnes).  Zolang dit niet behandeld wordt zal de bacterie gewoon verder nestelen en bestaat de mogelijkheid dat het zich steeds verder uitbreidt. Het komt vooral voor op het voorhoofd, kin en mondgebied, decolleté en op de rug.

Het bestaat uit meeëters (comdonen) en puisten (papels,pustels) die gevuld zijn met talg en vaak gepaard gaan met ontstekingen die erg pijnlijk kunnen zijn.

Ook geeft het vaak psychisch problemen en is de schaamte erg groot, vooral onder de jeugd. Daarom is het van groot belang om de klacht zo snel en grondig mogelijk aan te pakken. Hoe snel het verminderd ligt ook zeker aan het gedrag van de persoon zelf. Zeker in combinatie met voeding, stress en leefstijl.

En niet te vergeten: Hoe actief is de klant zelf met de thuisbehandeling?

Het is van essentieel belang dat de complete behandeling goed op elkaar afgestemd wordt, vandaar dat er eerst altijd een intake plaats vind met een gratis consult.

Gratis consult en intake

Om tot een goed behandelplan te komen zal er eerst een gesprek plaats vinden. Dit om een totaal beeld te krijgen van de leefstijl, algemene gezondheid, en de huidige huidverzorging van de klant.

Acne Behandeling

Met de speciale behandeling wordt niet alleen de oppervlakkige huid aangepakt. Dat gebeurt met een normale basisverzorging wel. Je blijft hier op de bovenste dode huidcellen werken waardoor er niets gebeurd en/of veranderd.

De bedoeling is dat we de diepte in gaan en bij de kern van de talgfollikel komen. Dit gaan we doen met peelingen, en wel met zuren. Deze geven een fantastisch resultaat. Een behandeling vindt meestal 1x per 4 weken plaats. Thuisverzorging dient dagelijks 2 x per dag plaats te vinden.

acne therapie in Eelde Paterswolde, Groningen en Haren

Behandel resultaat na een half jaar

Specialisatie:

Wij zijn  geregistreerd en gespecialiseerd in acne therapie, volgens onze jaarlijkse bijscholingen en zijn van de allernieuwste ontwikkelingen op de hoogte.

Ook is in de opleiding Medische Schoonheidsspecialist de Masterclass “ Behandeling van Acne littekens” gevolgd.

Tevens werken wij in de salon samen met een geregistreerde huidtherapeut. Beide behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar wanneer u hiervoor in aanmerking komt.

Lees hiervoor zorgvuldig uw zorgpolis na of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Belangrijk:

Het is van groot belang dat een acne huid behandeld wordt. Wij horen dagelijks dat ouders van jonge kinderen de kosten een probleem vinden wanneer ze er niet voor verzekerd zijn. Dit begrijpen wij maar al te goed.

Maar u heeft geen idee dat wanneer acne niet behandeld wordt, de gedupeerde misschien zijn/of haar hele leven met littekens kan blijven zitten. Want dit zijn nl de gevolgen, en dit is niet nodig.

Interesse?

Waneer u meer informatie wilt  over acne therapie of  heeft u last van een acne huid maak dan vrijblijvend een afspraak voor een GRATIS CONSULT.

Studio 13 Master in Skin & Hair is gespecialiseerd in huidproblemen, huidverbetering, anti-aging

 

 

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!