Fruitzuurpeeling en Vitamine A zuur.

PCA producten

Fruitzuurpeeling waarvoor doe je die op je huid?

Wanneer je voor huidverbetering/huidverjonging of anti-aging wilt gaan, kies je voor fruitzuurpeeling of Vitamine A zuur (bekend als Retinol).

Deze peelingen zorgen ervoor dat de huidlagen dunner worden. Werkstoffen worden beter opgenomen, en onderlagen worden actief. Hierdoor begint de huid van binnenuit te werken en start het opbouw proces.Op deze manier werk je aan huidverbetering/huidverjonging en anti-aging.

 PCA productenPCA SKIN

Er is een groot aanbod in fruitzuren maar onze voorkeur gaat uit naar producten die voor iedereen, zowel mannen als vrouwen toegankelijk zijn. In ons instituut werken wij met PCA SKIN.

PCA SKIN is een Amerikaans merk met zeer goede resultaten en weinig tot geen “downtime”. Dit houdt in dat de klant misschien een lichte tot geen vervelling kan verwachten. De bedoeling is een mooie huid en niet rondlopen met een huid die twee weken niet toonbaar is.

PCA SKIN is zeer goed op basis van huidverbetering/huidverjonging, en zeer goed inzetbaar bij probleemhuiden. Dit bij acne, pigmentvlekken, rosacea, huid die in disbalans is, zeer gevoelige huid, rode en geïrriteerde huid, en de droge huid.

U gaat als klant mooi de deur uit en blijft mooi. Wanneer je resultaat wilt en een prettige beleving, dan is PCA SKIN de juiste keus.

Om complicaties te voorkomen is het bij deze behandelingen vereist de geadviseerde samenstelling van thuisproducten te gebruiken. Zonder de geadviseerde thuisproducten worden deze behandelingen niet uitgevoerd.

 

fruitzuurpeeling en vitamine A zuur

Lichte vervelling kan na drie dagen beginnen. Onderste foto in het midden is het eindresultaat na twee weken. Na de peeling is de huid onderhouden met een PCA Vitamine C&E serum en Retinol Serum. Tijdens de peeling de bijbehorende PCA producten.

 

Samenstelling

Belangrijk zijn ingrediënten, combinaties en percentages.  Er zijn zoveel producten op de markt, en vaak wordt hierbij in de winkels niet het juiste of geen advies gegeven. Productkennis is belangrijk.

Hierdoor kun je de juiste behandeling met de juiste producten voor je klant samenstellen.Van belang is ook dat de klant zijn of haar huid gaat kennen. Het gaat uiteindelijk om het resultaat dat de klant wil bereiken en het meest mogelijke haalbare resultaat.

Interesse

Bij Babor Beauty Spa studio 13 zijn wij gespecialiseerd in PCA Fruitzuur en Vitamine A behandelingen. Prijzen voor deze behandelingen zijn vanaf prijzen. Dit omdat deze behandelingen persoonsgebonden zijn, en iedere huid verschillend is en anders reageert.

Graag adviseren wij u tijdens een gratis consult alvorens de behandeling.

Maak hier uw afspraak of bel of mail ons voor een gratis consult

 Studio 13 Master in Skin & Hair voor diegene die het beste voor zichzelf wil

 

 

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!