Hangende mondhoeken behandelen met fillers

Hangende mondhoeken behandelen met botox of fillers in Groningen Eelde Paterswolde Haren Tynaarlo Zuidlaren Peize Roden Leek Assen

Hangende mondhoeken kun je behandelen.

Wanneer je last hebt van hangende mondhoeken, kunnen vrienden, kennissen of collega’s het idee hebben dat je ontevreden bent.

Dit kan erg storend zijn, helemaal als je lekker in je vel zit.

Wat kun je doen aan hangende mondhoeken?

Deze kun je makkelijk en snel behandelen. Wist je dat vaak een druppeltje botox of filler al resultaat geeft. Een minimale dosering met een maximaal resultaat, hoe mooi is dit. Het zijn  zulke kleine veranderingen die door een ander met het blote oog niet eens opgemerkt worden. Het mooie is wel wanneer jij in de spiegel kijkt je er ineens een stuk minder verdrietig, triest, of ontevreden uitziet.

Wat kan ik doen aan een chagrijnige en ontevreden blik?

Denken mensen vaak dat je chagrijnig bent, terwijl je dat helemaal niet be

nt? Lacht je mond niet mee als je plezier hebt? Door hangende mondhoeken of marionetlijnen lijk je vaak ouder en minder vrolijk. Dit kan behoorlijk ongemakkelijk zijn.

Hoe kom ik van hangende mondhoeken af?

De mondhoeken hangen vaak doordat er een spier die de mondhoek naar beneden trekt wat overactief is. Door deze spier behandelen met Botuline Toxine (Botox), komt de mondhoek omhoog en zie je er een stuk tevredener uit. Het is – net als de meeste Botox-ingrepen – een eenvoudige behandeling en daardoor zeer populair.

Behandeling van hangende mondhoeken met een filler

Door het verouderingsproces van de huid wordt de huid op de wangen en jukbeenderen slapper en verdwijnt er onderhuids vet. Hierdoor gaat de huid van de wangen zakken. Omdat de huid bij de mondhoek vastzit, gaat de overtollige huid er overheen hangen.

Dit leidt tot de zo typerende hangende hoeken van de mond. In dit geval kan een filler uitkomst bieden, zowel op de jukbeenderen als in de mondhoek zelf om de huid te verstrakken en te verstevigen.

Resultaten praktijk

De behandeling voor hangende mondhoeken

Hangende mondhoeken behandelen we met tijdelijke spierontspanners of fillers. De diepere marionetlijnen pakken we aan met fillers. Deze zorgen er met tijdelijke spierontspanners voor dat de spiertjes in het gezicht wat minder samentrekken.

Hierdoor kan de spier die de mondhoek normaal naar beneden trekt iets minder hard samentrekken. Per behandeling wordt er een zeer kleine hoeveelheden tijdelijke spierontspanner of filler in de spier of huid gespoten. De huid kan daarna zo’n 1 à 2 uur wat rood worden en opzwellen.

De behandeling is redelijk pijnloos dus verdoving is niet nodig. De injectienaald die onze cosmetisch gebruikt is heel fijn en zorgt slechts voor het gevoel van een speldenprikje.  Na de behandeling, die tot 15 minuten duurt, kun je meteen naar huis.

Kosten behandeling mondhoeken

De kosten voor deze behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid die er gebruikt moet worden. Dit ligt weer aan de dieptes of verslappingen die er aanwezig zijn. Wij adviseren dan ook altijd om een kosteloos intakegesprek voor hangende mondhoeken te boeken. Hierin kunt al uw vragen aan de arts stellen, en aan de hand hiervan weet u precies wat de kosten voor de behandeling gaan worden. Na de intake bent u nog steeds tot niets verplicht.

Wie doet de behandeling voor de mondhoeken?

In onze praktijk werken wij samen met een  afgestudeerd cosmetisch arts, en lid van de NVCG. Deze zeer ervaren arts is gespecialiseerd in deze behandelingen met botox en fillers. Hij heeft niet alleen geneeskunde gestudeerd maar heeft ook de opleiding voor cosmetisch arts afgerond. Dat maakt dat deze speciaal opgeleide artsen het mooiste werk leveren omdat ze precies en nauwkeuriger werken.

Interesse in deze behandeling van hangende mondhoeken?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult via ons contactformulier

VOLG ONS OP INSTAGRAM!