Wat kun je doen aan een slappe huid?

Wat kun je doen aan een slappe huid Paterswolde Haren Zuidlaren Tynaarlo Roden Peize

Slappe huid behandelen voor volume in het gezicht.

Naarmate je ouder wordt gaat je huid steeds slapper worden. Het probleem door het ouder worden is dat je minder collageen en elastinen aanmaakt waardoor er volume verlies ontstaat je een slappe huid krijgt.  Je ziet duidelijk dat op een gegeven moment je kin, kaaklijn, hals en de huid in je gezicht verslapt.

Dit alles ziet er minder mooi uit. En als je een hangend gezicht vervelend vindt dan zijn er genoeg behandelingen voor een slappe huid. Laat je regelmatig je huid bij een schoonheidsspecialist behandelen met peelings en gebruik je de juiste huidverzorging voor de slappe huid dan kun je dit proces al redelijk vertragen.

Hoe krijg ik een slappe huid weer stevig zonder snijden

Dit kun je op verschillende manieren doen. Als basis is het al belangrijk is dat je je huid met de juiste werkstoffen behandeld. Dat houdt in dat je dagelijks met vitamine C smeert, en dan ook de juiste concentratie vitamine C.

Wanneer wij over Vitamine C spreken dan praten wij over hoge concentraties van 20% puur Vitamine C. Wist je dat je lichaam zelf geen Vitamine C aanmaakt, dus vandaar het dagelijks gebruik hiervan. En Vitamine C smeren is wat anders dan vitamine C slikken, dit gaat voornamelijk naar de organen.

Daarnaast is het gebruik van Vitamine A super belangrijk om te gebruiken. De juiste Vitamine A heeft het vermogen om collagenen en elastinen aan te maken, en dit zijn nu juist de de belangrijkste twee om je huid te verstevigen. Bij Vitamine A spreken we over Retinol, dit wordt in de huid omgezet tot Vitamine A. En let wel: geen gebruik van hormoonzalven!!
Zonder vitamine C en Vitamine A als basis zal je huid nooit steviger worden.

Een slappe huid behandelen met de V-Lift

Je kunt ook een stapje verder gaan en de huid op een natuurlijke manier verstevigen. Dit kan met de V-LIFT behandeling. Dit is de nieuwste generatie behandeling waarbij de huid en onderliggend weefsel wordt verstrakt zonder zichtbare huidbeschadiging. Dit omdat deze de huid eigen elastinen en collagenen aanzetten tot productie.

Wat is het verschil tussen een  HIFU behandeling en een VLIFT behandeling?

Waar de HIFU bijvoorbeeld werkt op basis van gelokaliseerd ultrageluid doet de VLIFT er een schepje bovenop met radiofrequentie. Er wordt niet gewerkt met chemicaliën of giftige stoffen.Niet alleen een strakkere huid, maar ook verbeterde gelaatscontouren, een strakke kaaklijn en het verminderen van hamsterwangetjes is mogelijk.

De behandeling zorgt ervoor dat de productie van collagenen en elastinen omhoog gaat. Hierdoor ontstaat een strakkere huid, lijntjes en rimpels worden verminderd. Dit alles leidt tot een natuurlijke huidverstrakking voor een verslapte huid als resultaat.

Hoe werkt een behandeling voor volumeverlies in het gezicht?

Apparatuur voor huidverstrakking werkt op basis van hitte waarbij de eiwitten in de huid heel kort verhit worden. Er bestaat veel verschil qua intensiteit. Het voordeel van een VLIFT apparaat ten opzichte van ander apparatuur is dat de hitte kunnen aanpassen. Het apparaat is in staat om de huid te ‘lezen’ als een soort van echo.

Door de milde en gecontroleerde verhitting van de huid ontstaat er binnen 10 tot 12 weken collageenproductie in de diepere huidlagen. Dit zorgt voor een duidelijk opmerkelijk en mooi resultaat. Het huid verjongend resultaat is zichtbaar maar niet in de hoedanigheid van een facelift.

Deze  behandeling is wel het enige is als alternatief op een chirurgische operatie. Wat heel bijzonder is aan deze gezichtsbehandeling voor huidverjonging dat niet alleen nieuw collageen wordt aangemaakt maar ook dat de cel aanmaak in zijn algeheel in de SMAS laag (spiermassa)verjongd wordt. Het SMAS is de huidlaag waarbij een chirurg opereert indien er sprake is van verzakking van de huid en de daaronder liggende spieren.

Wanneer heb ik resultaat bij een liftende en verstrakkende gezichtsbehandeling?

Wil de behandeling succesvol zijn dient men geduld te hebben: het resultaat heeft tijd nodig zich op te bouwen. Na 3 maanden vindt er een evaluatie plaats met nogmaals een behandeling op een probleemzone. Alle behandelingen op basis van Ultherapy hebben tijd nodig om het resultaat op te bouwen. Verbeteringen van de huid kunnen wel tot 6 maanden optreden.

Het voordeel van de VLIFT behandeling is dat het eenmalig is, waarna het resultaat eens per jaar onderhouden kan worden voor een blijvend effect. Ook de hals waarbij chirurgie de enige oplossing is, kan de VLIFT een uitkomst zijn. Armen, benen, buik en billen kunnen eveneens behandeld worden.

Lift en verstrak je slappe huid met de VLIFT

Ben je toe aan een strakkere huid met gegarandeerd resultaat en zonder je huid te beschadigen?  Ga dan voor deze antiaging gezichtsbehandeling. Gemiddeld duurt een behandeling tussen de 30 en 90 minuten. De precieze duur is afhankelijk van je individuele behandelplan en de zone die behandeld wordt.

Binnen 3 maanden zie je resultaat: een gelifte en verstrakte huid. Verbeteringen van de huid kunnen tot wel 6 maanden optreden. Zie er weer zo jong uit als je je voelt!

Voordelen van de behandeling zonder operaties of injecties om een einde te maken aan de slappe huid van je gezicht

  • Strakke huid zonder operatie en hersteltijd
  • Op natuurlijke wijze een jonger uiterlijk
  • Geen beschadiging van het huidoppervlak
  • Alleen de benodigde huidzone wordt behandeld
  • Direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten voortzetten

Meer lezen over de VLIFT behandeling

Interesse in de VLift behandeling?

Wil je weten wat je kunt doen aan de verslapte huid in je gezicht? Maak een afspraak met onze VLIFt specialist. De behandeling is uitvoerig klinisch getest. Het is veilig en met bewezen resultaten.

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!