Overgevoelige huid, probleemhuid, allergie? Ik kan u helpen

Overgevoelige huid, probleemhuid, allergie?

Overgevoelige huid, probleemhuiden die nergens tegen kunnen en allergisch reageren. Het komt steeds vaker voor. Dit huidtype is vervelend en lastig voor iedereen wanneer je hier last van hebt.

Jeuk, droge plekken, schilfers, gesprongen en weerbarstige ruwe huid. Dit zijn vaak de symptomen.

De huid wordt droger en droger, daarna gaat men door de jeuk krabben en uiteindelijk gaat de huid stuk.

 

Wat is er nu mis met een overgevoelige huid?

Vaak is bij deze huid de barrière verstoord. Dat betekent dat deze van slag is, en niet in balans is. Dit kan door verschillende factoren komen zoals: te lage talgproductie, te hoge afschilfering, stress, ongezonde leefstijl, roken en onjuiste cosmetica en/of huidverzorging. En soms is ook de algehele gezondheid of medicatie een oorzaak, ook kunnen zepen de huid er aantasten omdat ze erg ontzuren.

 

Overgevoelige huid, wat kun je eraan doen?

Deze moet op de juiste manier behandeld en verzorgd worden, maar vaak ziet men hier van af omdat de angst groot is dat men heftiger gaat reageren. Het is juist van groot belang dat de weerstand van de huid weer omhoog moet. En dit is mogelijk met de juiste professionele behandelingen op maat

 

Ik kan u helpen uw huid te verbeteren

Dit is zeer zeker mogelijk wanneer ik de mogelijkheid en het vertrouwen van u krijg. Veel van mijn klanten heb ik zien worstelen met diverse huidaandoeningen. Als huidspecialiste ben ik er om u hiermee te helpen en daarom ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen op dit gebied.

Mijn interesse en specialisaties zijn op het gebied van huidverbetering van probleemhuiden en huidverjonging/ anti-aging.

Steeds meer bijscholing en diverse studies op het gebied van huidverjonging en huidverbetering trekken mijn aandacht. Onlangs heb ik in Aachen  een bijscholing gevolgd voor de gevoelige huid en een studie post HBO voor Huidtherapie Chemische Peelings

En zo wordt mijn inzicht en ervaring breder en breder. Deze behandel trajecten nemen langzamerhand de overhand omdat de klant zich steeds bewuster wordt van het behandel aanbod op maat, en de juiste producten.

Behandeling

Nooit zal ik dit huidtype direct volledig gaan behandelen. De eerste behandeling zal bestaan uit een informatief gesprek waarin we de huid gaan bekijken en analyseren. Na het opgestelde behandelplan zal ik de huid met een aangepaste reiniging voorbehandelen om te bekijken hoe de huid reageert.

Daarna wordt  de thuisverzorging besproken en eventule vervolg behandelingen gepland.

Uit ervaring blijkt dat dit een prettige manier is om met elkaar kennis te maken.

Interesse?

Herken je dit en wil je goed op weg geholpen worden? Laat mij je dan hierbij helpen, om samen tot een betere oplossing te komen voor jou huid.

Maak een intake 1e behandeling afspraak via ons contactformulier

Iedereen is een mooie huid waard 

 

 

 

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!