Lippen opvullen

Lippen opvullen

Mooie en volle lippen

Lippen opvullen geeft mooiere en vollere lippen. Ook u kunt volle lippen krijgen! Cosmetisch arts Maarten Facee Schaeffer is gespecialiseerd in het voller maken van uw smalle lippen door een behandeling met fillers.

Ook asymmetrische lippen kunnen behandeld worden, zodat u een stralende en zelfverzekerde glimlach krijgt.

Heeft u last van rimpeltjes rondom de lippen? Deze ontstaan door onder andere ouder worden of roken. Ook de overgang kan een oorzaak zijn van zichtbare rimpeltjes, omdat de lippen dunner worden. Deze lijntjes zijn eveneens met een filler-behandeling voor de lippen uitstekend te verhelpen.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van fillers die bestaan uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Met een naald worden de fillers in de lippen gespoten. Deze fillers zorgen ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en uw lippen voller lijken. De behandeling duurt gemiddeld slechts  15 minuten.

Zie de behandeling van lippen opvullen met filler op film

Na de behandeling

Een filler-behandeling voor de lippen heeft geen tot weinig bijwerkingen. In sommige gevallen kan er sprake zijn van lichte zwellingen en wat rode plekken. In een enkel geval kunt u last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen al weer binnen een paar dagen. Het effect van de behandeling zal zichtbaar zijn als eventuele zwellingen zijn verdwenen.

Het resultaat van de filler is langdurig: gemiddeld 10 maanden.

Kosten

De kosten van een filler-behandeling voor de lippen zijn afhankelijk van uw wensen. De hoeveelheid vulstof en het materiaal dat gebruikt wordt tijdens de behandeling zijn bepalend voor de prijs. U wilt echter niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Daarom wordt vooraf uitvoerig met u besproken wat uw wensen zijn en de bijbehorende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Interesse?

Een consult bij cosmetisch arts Maarten Facee Schaeffer is altijd gratis. Maak een afspraak en geheel kom vrijblijvend langs om al uw wensen te bespreken. Dit kan via ons contactformulier

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!