Lippen opvullen met fillers cosmetisch arts in Eelde Paterswolde

Lijntjes rondom de mond en lippen opvullen door erkend cosmetisch arts in Groningen Eelde paterswolde Roden Leek Zuidlaren Tynaarlo Haren

Lippen opvullen voor smalle lippen met fillers

Lippen opvullen met fillers…ook u kunt mooie en volle lippen krijgen! Onze NVCG Cosmetisch arts is gespecialiseerd in het voller maken van uw smalle lippen met een veilige behandeling met fillers.

Ook a-symetrische lippen kunnen behandeld worden, zodat u een stralende en zelfverzekerde glimlach krijgt.

Ik heb last van veel lijntjes en rimpeltjes rondom de mond.

Heeft u last van rimpeltjes rondom de lippen? Deze ontstaan door onder andere ouder worden of roken. Ook de overgang kan een oorzaak zijn van zichtbare rimpeltjes, omdat de lippen dunner worden. Deze lijntjes zijn eveneens met een filler-behandeling voor de lippen uitstekend te verhelpen.

Kosten van de lippen opvullen met fillers

De kosten van een filler-behandeling voor de lippen zijn afhankelijk van uw wensen. De hoeveelheid vulstof en het materiaal dat gebruikt wordt tijdens de behandeling zijn bepalend voor de prijs. U wilt echter niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Daarom wordt vooraf uitvoerig met u besproken tijdens een gratis consult. Hierin kunnen we overleggen wat uw wensen zijn en de bijbehorende kosten.

Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wat is de kwaliteit en veiligheid van fillers?

  • Wij gebruiken alleen fillers van A-merken van gerenommeerde internationale bedrijven.
  • De producten zijn biologisch afbreekbaar en biocompatibel. Dit betekent dat ze niet schadelijk zijn voor het lichaam en lichaamseigen stoffen bevatten. Omdat het stoffen zijn die het lichaam zelf ook maakt, garanderen wij de veiligheid van onze fillers.
  • Allergische reacties en langdurige bijwerkingen zoals hardheid of infectie komen bijna niet voor.
  • De fillers die wij gebruiken zijn niet permanent. Na 9 tot 12 maanden zijn ze helemaal afgebroken en uit het lichaam verdwenen.

De behandeling voor opvullen van de lippen

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van fillers die bestaan uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Met een naald worden de fillers in de lippen gespoten. Deze fillers zorgen ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en uw lippen voller lijken. De behandeling duurt gemiddeld slechts  15 minuten.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=56&v=zW47maVg2tQ

Na de behandeling van de lippen met fillers en lijntjes rondom de mond

Een filler-behandeling voor de lippen heeft geen tot weinig bijwerkingen. In sommige gevallen kan er sprake zijn van lichte zwellingen en wat rode plekken. In een enkel geval kunt u last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen al weer binnen een paar dagen.

Het effect van de behandeling zal zichtbaar zijn als eventuele zwellingen zijn verdwenen.

Het resultaat van de filler is langdurig: gemiddeld 10 maanden.

Interesse in deze behandeling?

Maak dan een afspraak via ons contactformulier voor een gratis consult en intake gesprek.

VOLG ONS OP INSTAGRAM!