Wat is Hyaluronzuur

Wat is hyaluronzuur?

Wat is Hyaluronzuur?

Wat is Hyaluronzuur? Hyaluronzuur is een belangrijke werkstof die je huid voorziet van hydratatie. Misschien wel de belangrijkste!! Het heeft dan ook vele voordelen voor je huid. Deze werkstof uit je dagelijkse huidverzorging halen is not done. Dus wil jij een mooie gehydrateerde huid, met volume, geen droogetelijntjes, of rimpels? Zet deze werkstof dan twee keer per dag in tijdens je dagelijkse verzorging.

Hyaluronzuur voor een droge huid

Wist je dat het van nature in je huid zit? Het is dus een lichaamseigen stof. Het heeft het vermogen om vocht te binden, en wel tot 1000 keer vocht aan te trekken en het vast te houden in de huid. Het heeft enorm veel voordelen, zorgt ervoor dat de huid in balans komt en de huid gezond blijft.

Hyaluronzuur is vochtaanvullend, en laat je niet misleiden door “vochtinbrengend”. Want dan zouden we het moeten injecteren! In vele reclame’s en stunts wordt dit vermeld maar niet is minder waar. Het is wel een ontzettende belangrijke werkstof voor de droge en vochtarme huid. Het is nl “hygroscopisch” dat wil zeggen dat het vocht aantrekt uit de omgeving en dit geeft nu eenmaal plumping en volume in de huid.

Het verfrist de bovenste huidlagen en dat zorgt ervoor dat de huid gladder, egaler, en er stralender uitziet. Dit alles geeft uiteindelijk minder rimpeltjes en lijntjes.

Allemaal voordelen voor een droge en vochtarme huid

Mijn huid is gevoelig

Zelfs voor een gevoelige huid is het fantastisch, en nuttig voor alle huidtypen. Hyaluronzuur is zeer geschikt voor een overgevoelige huid omdat het van nature kalmeert en zeer mild is. Hierdoor neemt roodheid en irritatie af.

Hyaluronzuur voor een acne huid

Voor de acne huid is het bijzonder geschikt omdat deze huiden vaak gevoelig, rood en vochtarm zijn. Wanneer er extra vocht op de huid wordt aangebracht dan kan het huidtalg zich beter verdelen.Hierdoor komen er minder verstoppingen, puistjes en bultjes. Dit geeft uiteindelijk minder ontstekingen.

Hyaluronzuur voor de oudere en rijpere huid

Naarmate je ouder wordt, wordt je huid steeds vochtarmer. De huid kan het vocht slechter vasthouden en hierdoor ontstaat er een slappere huid en volumeverlies in het gezicht. De huid zal extra moeten worden gehydrateerd. Hier is hyaluronzuur broodnodig, dit om het vocht in de huid vast te houden en volume aan de huid te geven.

Wist je dat hyaluronzuur ook bijdraagt aan anti-aging en huidveroudering? En dat is al meerder malen bewezen. Een must dus voor de ouder huid!! Gebruik dagelijks minimaal SPF 30. Dit om huidveroudering te voorkomen.

Producten met Hyaluronzuur

PCA hyaluronic Acid Booster Serum

PCA Hyaluronic Acid Mask

PCA Hyaluronic Acid lip Booster

 

 

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!