Wallen en donkere kringen behandelen met fillers door erkende cosmetisch arts

Behandeling voor de slappe huid in Eeld e Paterswolde tynaarlo vries zuidlaren

Wallen en/of traangootje is te behandelen door cosmetisch arts

Wallen onder de ogen zijn voor veel mensen een bron van schaamte. Er bestaan ook veel misverstanden over. Zo worden wallen vaak verward met donkere kringen. Gelukkig kun je er iets aan doen.

Wallen zijn de ‘zakjes’ onder de ogen waardoor we er vermoeid uitzien. De één heeft er meer last van dan de ander. Over het algemeen zijn ze goed te verhelpen door goed uit te rusten en voldoende te drinken. Echter zijn ze niet bij iedereen op deze manier te verminderen.

Hoe behandel ik wallen onder de ogen?

Wanneer je permanent last hebt van wallen of donkere verkleuringen onder de ogen, kan dit het gevolg zijn van volumeverlies. Daarnaast is de kans groot dat de huid onder de ogen dun is. Hierdoor zijn de bloedvaatjes door de huid heen te zien, waardoor er een blauwe gloed onder de ogen ontstaat. In dit geval bieden fillers een uitkomst. Door je wallen of traangootjes op te vullen wordt de huid onder de ogen verstevigd.

Hierdoor zijn donkere kringen nauwelijks meer zichtbaar en ben je van je ervan verlost.

cosmetisch arts groningen eelde paterswolde rode leek tynaarlo vries zuidlaren

 

cosmetisch arts in Groningen Eelde Drenthe Paterswolde Haren Glimmen Tynaarlo Roden Leek Peize Zuidlaren assen

cosmetisch arts in Groningen Eelde Leek Roden Peize Haren Glimmen Zuidlaren Assen

linkerzijde voor de behandeling – rechterzijde na de behandeling

Oplossing voor een slappe huid rondom de ogen 

Ouderdom speelt hierbij ook een grote rol. Het vet onder je oog wordt door een bindweefselschotje op zijn plaats gehouden. Dit schotje wordt slapper als je ouder wordt. Tel de zwaartekracht daarbij op, en het vet zakt naar voren, wat een wal creëert.

Donkere Kringen onder de ogen met fillers behandelen

Als mensen klagen over hun wallen, dan hebben ze het meestal eigenlijk over kringen: de donkere kleur onder hun ogen. ‘Bij een kring hebben we het over de groef onder de wal, het greppeltje. Deze is donker van kleur. Deze kleur kan genetisch bepaald zijn, maar ontstaat ook door een gebrek aan vocht onder het oog.

Filler behandeling voor droge rimpeltjes onder de ogen

Bijvoorbeeld als je een tekort aan vocht in je lichaam hebt. Of doordat je vochthuishouding door een of andere reden in de war is door ziekte of slecht slapen. Hierdoor wordt de huid onder je ogen dunner, en kijk je als het ware door de huid heen. Dan zie je de kleur van het grijze botvlies van je schedel, en de blauwige bloedvaten: dat is de kring.

Mocht je door je genetische aanleg ingevallen onderoogleden, diepliggende ogen of een wat minder uitstekend jukbeen hebben als veroorzaker van je donkere kringen en/of wallen, dan is dit is helaas niet te verminderen met crèmes of andere externe factoren.

Is er iets te doen aan donkere kringen onder de ogen?

Fillers op basis van hyaluronzuur zoals Restylane, Esthélis of lipofilling zijn een goede optie (bron). Hiermee vul je het volume verlies aan onder het oog en op het jukbeen, waardoor de overgang van het onderooglid naar de wang weer vloeiend wordt, wat het negatieve effect van wallen en kringen prachtig wegwerkt.

Een paar prikjes en je bent klaar! Het klinkt een beetje scary dat ik dit zo aanprijs, maar of je nu honderden euro’s over de balk gooit aan dure oogcrèmes waar je niets aan hebt, of naar een kliniek gaat voor een paar prikjes met het resultaat waar je altijd van droomde. Ik ben niet altijd pro fillers: sommige mensen gaan echt te ver, maar in het geval van ingevallen onderoogleden vind ik het eindresultaat echt prachtig!

Bij bovenstaande problemen zijn fillers een prachtige korte snelle en een makkelijke oplossing voor een frisse en minder vermoeide blik.

Wat is de kwaliteit en veiligheid van fillers?

  • Wij gebruiken alleen fillers van A-merken van gerenommeerde internationale bedrijven.
  • De producten zijn biologisch afbreekbaar en biocompatibel. Dit betekent dat ze niet schadelijk zijn voor het lichaam en lichaamseigen stoffen bevatten. Omdat het stoffen zijn die het lichaam zelf ook maakt, garanderen wij de veiligheid van onze fillers.
  • Allergische reacties en langdurige bijwerkingen zoals hardheid of infectie komen bijna niet voor.
  • De fillers die wij gebruiken zijn niet permanent. Na 9 tot 12 maanden zijn ze helemaal afgebroken en uit het lichaam verdwenen.

Interesse in een behandeling met botox of filters?

Maak dan een afspraak met onze cosmetisch arts  via ons contactformulier

VOLG ONS OP INSTAGRAM!