Volle wenkbrauwen met permanente make-up

volle wenkbrauwen met permanente make-up in Groningen Haren Eelde Paterswolde Eelderwolde Schipborg Peize Roden Tynaarlo Drenthe Assen

Volle wenkbrauwen met permanente make-up

De zomer komt er weer aan en dit betekent dat we volop gaan genieten van het mooie weer. De een gaat lekker op vakantie, terwijl een ander lekker thuis in de tuin geniet. Hoe dan ook, van mooi weer worden we vrolijk! Volle wenkbrauwen met permanente make-up is de oplossing voor een probleemloze vakantie.

De hele dag mooie wenkbrauwen met permanente make-up

Een dingetje om over na te denken is hoe je het jezelf makkelijk kunt maken als je lekker op terras zit of op het strand ligt. Permanente make up biedt de uitkomst, want dan hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over uitgelopen eyeliners of wenkbrauwen die verdwenen zijn. Uitgelopen lipstick behoort ook dankzij permanente make-up tot de geschiedenis. De juiste vorm en kleur blijven dankzij permanente make-up op de juiste plaats zitten, zonder dat het uitloopt door transpiratie.

Summerproof permanente make-up, altijd mooi tijdens het zonnebaden

Steeds vaker komen mensen na de zomer voor een permanente make-up behandeling, doordat ze het tekenen niet meer zien zitten. Laten we eerlijk zijn: een gezicht zonder wenkbrauwen is nogal uitdrukkingsloos en uitgelopen lipstick is ook niet fraai. Je kan zwemmen, sporten of op het strand liggen zonder je druk te maken over je make-up.

Volle wenkbrauwen op het strand

Permanente make up is een specialistische behandeling waarbij in de juiste kleur en met de juiste techniek kleur onder de huid wordt gebracht. De huid kapselt de kleur in en je hebt er jaren plezier van. Stel je eens voor, je loopt uit het zwembad zonder dat je wenkbrauwen eraf zijn of dat je eyeliner is verdwenen. Voor iedereen die summerproof make-up wil: permanente make-up is de oplossing!

volle wenkbrauwen met permanente make-up in Groningen Assen Drenthe Tynaarlo Roden Haren Paterswolde Eelde Zuidlaren Frieslandvolle wenkbrauwen met permanente make-up in Groningen Eelde Assen Zuidlaren Roden Peize Tynaarlo Schipborgvolle wenkbrauwen met permanente make-up in Eelde Haren Groningen Assen Drachten Leek

Volle wenkbrauwen tekenen? Dat hoeft vanaf vandaag niet meer!

Of je nu onhandig bent met make-up of omdat je het gemak van permanente wenkbrauwen, eyeliners of lipstick wilt ervaren, permanente make-up maakt je zomer werkelijk summerproof en daarmee heb je een zorg minder.

Zijn er risico’s bij permanente make-up?

Lees hier meer over de risico’s en nazorg voor een permanente make-up behandeling

Afspraak maken voor permanente make-up

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Bel of mail ons voor  een afspraak of een kosteloos  intake gesprek!

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!