Veilig je haar kleuren

Veilig je haar kleuren

Veilig je haar kleuren met een nieuwe kleuring van Oolaboo die verder gaat dan alleen glans. De haarvezel wordt versterkt en gehydrateerd, zodat de conditie van het haar na elke kleurbehandeling verbetert. Deze vloeibare demi-permanente en herstructurerende gelkleuring, geformuleerd met Vitamine C en antioxidanten uit Seed-extract, helpt een stralende en indrukwekkende glanzende kleur te creëren.

Krijg ik een uitgroei in mijn haar?

Afhankelijk van de haarconditie en applicatie houdt Oolaboo Ecolorgy Gloss tot 15 wassingen, de kleur vervaagt geleidelijk, dus geen ongewenste kleurverandering of uitgroei. De formule bestaat uit een combinatie van directe en oxidatieve kleurpigmenten en verheldert het (natuurlijke) haar niet.

Waarvoor is een veilige haarkleuring geschikt.

Deze manier van haarkleuren is geen haarverf.Het zorgt voor een prachtige glans, natuurlijke schakeringen en een sensationele kleur. Het is ideaal voor alle hedendaagse technieken zoals babylights, color melting en balayage. Je kunt deze Oolaboo Ecolorgy Gloss ook perfect gebruiken als volledige toner over high-lights, geblondeerd haar of lichtgekleurd haar.

Ecolorgy Gloss kan je helpen om de perfecte tint te krijgen voor gepersonaliseerde pastel-, natuurkleurige, zilverkleurige, askleurige of rosétinten.

Glans, schakeringen en sensationele haarkleuringen voor blond haar

Ecolorgy kan doen kleuren, glanzen, opfrissen, neutraliseren, corrigeren, dimensie toevoegen en nog veel meer. Ontdek de verschillende manieren om deze haarkleuring te gebruiken voor iedere blond kleuring.

Kun je deze veilige kleuring toepassen op grijs haar?

De kleuren zijn niet bedoeld voor het bedekken of camoufleren van grijs haar. Je kunt wel prachtige toonkleuren geven aan grijs of wit haar. Zilver en violet tonen of een tintje donkerder zullen de mooiste resultaten opleveren. Alles behalve saai met een prachtige glans als nooit tevoren.

Wil jij een natuurlijke haarkleuring zonder uitgroei?

Dan is deze behandeling zeker iets voor jou haar. Vraag ons ernaar in de salon.

VOLG ONS OP INSTAGRAM!