Thoclor Labs het wondermiddel bij wondgenezing en huidherstel

Thoclor Labs wondgenezing in Groningen Eelde Paterswolde Roden Peize Hoogezand Zuidlaren Tynaarlo Roden Peize

Thoclor Labs anti bacteriële en genezende huidhersteller

Thoclor labs bevat twee producten op basis van ons eigen immuunmolecul HOCl, die bij uitstek geschikt zijn als ondersteuning na een intensieve behandeling en bijdragen aan huidverjonging.

Biotechnologie

Thoclor Labs specialiseert zich in de biotechnologie en combineert de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. Thoclor Labs heeft ‘s werelds meest geavanceerde ‘’aftercare’’ en ‘’rejuvenation’’ producten ontwikkelt. De GF serie, ontwikkeld door Thoclor Labs en ondersteund door uitgebreid onderzoek, maakt een eind aan de zoektocht naar een jeugdige gezonde huid. Door verjonging te combineren met genezing heeft Thoclor bewezen de best mogelijke huid te geven.

HOCL

Normaliter wordt HOCl in het lichaam aangemaakt en is de stof een onderdeel van het immuunsysteem dat doormiddel van een enzymatisch proces wordt aangemaakt door de witte bloedlichaampjes. HOCl is verantwoordelijk voor wondgenezing en het bestrijden van infecties. Het speelt een centrale rol in onze immuniteit en algehele gezondheid.

Gepatenteerde methode

Thoclor Labs heeft de afgelopen 8 jaar de laatste hand gelegd aan het perfectioneren van het proces om het 100% zuivere immuunmolecuul HOCl buiten het menselijk lichaam te maken. De unieke productiemethode van Thoclor Labs levert een hoge kwaliteit en concentratie van HOCl. Een actief ingrediënt dat niet-toxisch, 100% zuiver en stabiel is.

THOCLOR GF1 AFTERCARE

Biedt fantastische voordelen. Het gebruik reduceert de downtime tot bijna nul en is te gebruiken op:

Beautysalon Jolique_huidinstituut_huidverbetering_huidverzorging_thoclor1_GF1• Open huid
• Open wonden
• Infectie
• littekens
• Verkleuring -zonnebrand
• Koebnerization – een vorm van psoriasis, eczeem
• Dermatitis of ontsteking
• Langdurig erytheem of roodheid van de huid

Na de behandeling van laser, microdermabrasie, chemische peeling, operaties,microneedling, ooglid correctie etc.

Het voorkomt ontstekingen, opent poriën, beëindigt infecties en versnelt genezing

Het neemt jeuk weg bij muggenbulten, koortsblaasjes(herpes), snijwondjes, schaafwonden, branderige ogen bij hooikoorts, ontstoken ogen.

Gebruik: Spray Thoclor Labs na de behandeling of op een open wond. Geen handen gebruiken en op laten drogen. Daarna verder gaan met uw dagelijkse verzorging.

Thocolor 1 en Thoclor 2 wondgenezing,huidhersteller bij wonden, littekens, acnelitteken

THOCLOR GF2 SKIN REJUVENATION EN DESINFECTIE

Is te gebruiken op een dichte huid. Dagelijks gebruiken na het reinigen van de huid vóór de lotion of conditioner zorgt voor een tot 60% verhoogde opname van werkstoffen, die daarna aangebracht worden. Het resultaat is verjonging, rimpelvermindering en betere hydratatie.

  • Verminderd de verdunning van de opperhuid
  • Verminderd ontstekingen in de huidBeautysalon Jolique_huidinstituut_huidverbetering_huidverzorging_thoclor2_GF2
  • Hersteld beschadigingen door omgevingsfactoren bij continu gebruik (stress,vrije radicalen)

Naast huidverjonging is dit product ook zeer geschikt bij de behandeling van:

  • Rosacea
  • Eczeem
  • Het ontstekingsremmende effect verminderd roodheid en pijn in besmette gebieden
  • Acne

De antibacteriële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen van GF2 overtreffen veruit alle bekende ontsmettingsmiddelen en er is geen resistentie tegen beschreven. Het ontstekingsremmende effect vermindert roodheid en pijn in besmette gebieden.

 

Gebruik: ongeveer 6 tot 8 pompjes van Thoclor labs op gezicht en hals. Laten opdrogen en niet aankomen. Daarna verdergaan met verdere verzorging.

THOCLOR LABS IS VOLKOMEN VEILIG

HOCl is internationaal geclassificeerd als veilig voor gebruik met verschillende toepassingen. De Amerikaanse FDA heeft HOCI een GRAS- certificering (Generally Recognized as Safe) gegeven, wat de hoogst mogelijke veiligheidsclassificatie is.

Thoclor 1 en Thoclor 2 veiligheids keurmerk

De producten kunt u kunt u bij ons in de webshop bestellen of afhalen in de salon.

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!