Skinbooster

skinbooster Philart, Profhilo, rimpels, collageen, elastinen, grove poriën, Paterswolde, Eelde, groningen, zuidlaren, haren

De skinbooster van Philart is op basis van polynucleotiden. Deze maakt op stimuleert op natuurlijke wijze de aanmaak van collageen, elastieke, hyaluronzuur en antioxidanten. Dit alles leidt tot een betere hydratatie van de huid, verminderen fijne lijntjes en rimpels, en geeft een verbetering van de huidkwaliteit.

Wat is een Skinbooster behandeling?

Een Skinbooster kent een goede samenwerking met huidtherapieën voor het gezicht, hals, decolleté en de ogen. Zo is een peeling geschikt voor het verwijderen van dode huidcellen en daarmee oneffenheden in je huid, en kunnen een microneedling- en laserbehandelingen zorgen voor verstrakking en egalisatie van de huid.

Het combineren van je behandeling me een skinbooster zorgt ervoor dat jouw huid elastischer en steviger wordt. Het is een effectieve behandeling tegen diverse tekenen van veroudering zoals rimpels, pigmentatie, dehydratie en grove poriën.

Skinbooster: een hydraterend serum

PhilArt is een effectieve cocktail die de huid van gezicht, decolleté en hals verjongt. Het kan ook voor handen worden gebruikt. Dankzij de hoge concentratie polynucleotiden wordt de huid langdurig gehydrateerd, waardoor deze er stralend uitziet.

Het serum herstelt fibroblasten, verbetert de elasticiteit van de huid en maakt littekens zichtbaar lichter. Het geeft de huid meer stevigheid en draagt ​​bij aan een verjongde uitstraling.

Het product kan op het hele gezicht worden aangebracht, vooral op het voorhoofd, de wangen en de nek, om verschillende tekenen van huidveroudering te verminderen, afhankelijk van het huidtype.

Wat doet een Skinbooster voor je huid?

Ontdek de voordelen van PhilArt in de esthetische geneeskunde! Polynucleotiden , innovatieve verbindingen gemaakt van nucleotiden , worden steeds populairder voor huidverjonging. Ze stimuleren de aanmaak van collageen en andere eiwitten in de huid, wat leidt tot een verbeterde huidstructuur, stevigheid en elasticiteit.

  • Verbetering van de huidkwaliteit door polynucleotiden
  • Vertraging van celafbraak
  • Bevordering van de productie van collageen en elastine door fibroblasten te stimuleren en het weefsel effectief te hydrateren.

Wat doen de Polynucleotiden in een skinbooster?

Polynucleotiden zijn waardevolle bondgenoten voor een betere huidkwaliteit! Als natuurlijke verbindingen bevorderen ze de celregeneratie, stimuleren ze de productie van collageen en elastine en verbeteren ze de huidstructuur en uitstraling. Bovendien heeft huidkwaliteit een positieve invloed op de resultaten van esthetische behandelingen.

Een goed voorbereide en gezonde huid reageert beter op behandelingen zoals hyaluronzuurinjecties, chemische peelings of laserprocedures. Door de huidkwaliteit voorafgaand aan dergelijke procedures te optimaliseren, verbeteren we de eindresultaten en de tevredenheid van de cliënt.

Wie brengt de Skinbooster aan?

De Skinbooster wordt aangebracht met kleine prikjes. Deze behandeling is geen botox of filler. Wel is alleen een arts bevoegd om deze behandeling aan te brengen. Bij ons is dat cosmetisch arts dr. Robin Snijders.

Wie is dr. Robin?

Veel artsen in Nederland hebben geneeskunde gestudeerd en zijn bevoegd om te injecteren, maar dat maakt iemand nog niet bekwaam in het behandelen met injectables, fillers, botox of skinboosters. Cosmetisch arts Robin Snijders is als cosmetisch arts afgestudeerd. Daarnaast is hij BIG geregistreerd volgens de nieuwe wet. 

Hij heeft zijn opleiding bij het AMC afgerond met een eindstage op de afdeling plastische chirurgie. Na zijn ervaring binnen de plastische chirurgie en algemene chirurgie heeft hij besloten om zich te specialiseren tot cosmetisch arts.

Het mooie van het cosmetische vak vindt hij de combinatie van de creativiteit en de focus op kwaliteit en resultaat. Zijn doel is om natuurlijke schoonheid en functionaliteit te kunnen definiëren en (re)construeren. Daarnaast vindt hij het belangrijk om een frisse, uitgeruste uitstraling te realiseren zonder het karakter van het gezicht te verliezen.

VOLG ONS OP INSTAGRAM!