Rimpel behandeling met laser

Rimpel behandeling met laser

Rimpel behandeling met laser is een mogelijkheid om het verouderingsproces te vertragen. De aanmaak van collageen en elastine vertraagt, waardoor onze huid verslapt. De hydratatie vermindert en de huid droogt uit. Er ontstaan lijnen, groeven en rimpels. Door externe factoren zoals zon, stress en leefstijl versnelt dit proces en ontstaan ouderdomsvlekken.

Met de allernieuwste huidverstrakking en/ of rimpelbehandeling is het niet alleen mogelijk om het huidverouderingsproces te stoppen, maar zelfs terug te draaien!

Ga voor die natuurlijke, jeugdige en stralende huid MET behoud van uw eigen mimiek.

Welke resultaten u kunt verwachten van een rimpel behandeling met laser.

  • Opvulling rimpels en lijntjes;
  • Huidverstrakking;
  • Betere huidstructuur

Welke Rimpel behandelingen zijn er?

Rimpels verwijderen kan bijvoorbeeld met injectables of door middel van faceliften. Naast het verwijderen van rimpels verdwijnen met deze methodes helaas ook de natuurlijke gezichtsuitdrukkingen (mimiek) van het gezicht. Daarom kiezen steeds meer mensen liever voor een natuurlijke rimpelbehandeling.

Het voordeel hiervan is dat uw mimiek wordt behouden. Naast het verwijderen van rimpels zal ook de huidteint en huidstructuur verbeteren.

Er zijn verschillende huidverstrakkings- en/of rimpelbehandeling mogelijk.

Rimpels verminderen met huidverstrakking of anti rimpel laserbehandeling

De eMatrix is nog maar net overgewaaid uit Hollywood en nu al een ware hype. Bekende Nederlands kiezen steeds vaker voor deze natuurlijke rimpelbehandeling zonder injecties, botox of een operatie. Een eMatrix is een allround huidverjonging.

Deze unieke laserbehandeling vervaagt rimpels en lijnen, maar vermindert daarnaast ook pigmentvlekken en verbetert de huidtextuur zoals grove poriën.

 

De ELOS refirme stimuleert uw huid om collageen en elastine aan te maken, wat leidt tot een huidverstrakking. Naast het verstrakken van de huid, verwijdert de ELOS ook pigmentvlekken en couperose. De WRA laser is bij uitstek geschikt voor het verstrakken van gebieden op het lichaam.

De opfris behandeling voor iedere huid!

Een vermoeide huid door stress, roken, weinig slaap of een druk leven tekent enorm. Met een medische peeling of fotofacial is uw huid en uitstraling direct weer fris, gezond en stralend. De huid is egaler, zonder onrustige roodheid of storende pigmentvlekken, grove poriën en kleine rimpels zullen verdwijnen.

Wie voert de rimpelbehandeling met laser uit?

Rimpels verwijderen is een serieuze taak, die niet iedereen op zich kan nemen. Het vereist de juiste expertise en ervaring. Bij ons wordt u door een HBO-geschoolde en BIG-geregistreerde huidtherapeut geholpen. Onze huidtherapeuten werken met de allerbeste medische apparaten en de beste medische producten, zodat we samen met u het hoogst haalbare resultaat kunnen  bereiken.

Prijzen:

De prijzen van een een deelgebied kunt u al laten behandelen vanaf €40,- .

Een eMatrix deelbehandeling is mogelijk vanaf €125,-

Een volledige fotofacial al vanaf €125,-

Disclaimer

Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Interesse in een rimpelbehandeling met laser:

Er zijn allerlei rimpel behandelingen mogelijk, afhankelijk van het resultaat dat u wenst. Graag nodigen wij u uit om langs te komen voor een gratis en vrijblijvend eerste consult. U krijgt een complete huidanalyse en een persoonlijk behandelplan. Zo weet u direct hoe u uw huid het allerbeste kunt verjongen.

Zij zal vervolgens uw huid goed bekijken en u vertellen of dat mogelijk is en zo ja, welke behandeling het meest geschikt is voor u!

U kunt een afspraak maken via ons contactformulier

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!