RF Fractional Microneedling huidverbetering en antiaging.

RF Fractional Microneedling, Vivace behandeling, eelde Paterswolde Groningen huidverbetering microneedling, antiaging, huidverslaping, rimpels, acne, pigment

RF Fractional Microneedling tegen rimpels

RF Fractional Microneedling, twee krachtige technieken in één behandeling.Gegarandeerd huidverjonging en een gladdere huid, en dat is toch wat we allemaal willen….

Ruim 20 jaar ervaring, inzicht in esthetiek, huidverbetering en antiaging zijn samengebracht in één innovatieve behandeltechniek: RF Fractional Needling!

Wat doet de RF Fractional Microneedling behandeling?

Deze supermoderne behandeling behandeld huidproblemen zoals grove poriën, littekens en andere structuurproblemen zoals rimpels terwijl tegelijkertijd in de diepere huidlagen collageen en elastine wordt aangemaakt voor een jeugdige, stevige en jonge huid.

Welk huidprobleem is geschikt voor de RF Fractional Microneedling behandeling

  • Kleinere en fijne poriën en versneld genezen van acné
  • Gelijkmatige huidskleur, minder pigmentvlekken zoals chloasma en melasma
  • Minder couperose en roodheid
  • Verfijnen van mimische rimpels zoals kraaienpootjes en rimpels rond de mond (rokerslijntjes)
  • Verstrakken van boven- en onderoogleden en hals met verbeterde gelaatscontouren
  • Verminderen van glycation (verharding van collageen, het zogenaamde ‘bloemkoolhuid’.
  • Milde tot ernstige littekens zoals bijvoorbeeld acné littekens of operatieve littekens
  • Striae

Is de RF Fractional Microneedling huidverbeterende behandeling pijnlijk?

Het grote voordeel van RF Fractional Needling is dat er nagenoeg geen complicaties optreden na de behandeling en dat men geen downtime zal ondervinden. Vervelende bijwerkingen zoals pijn, vervelling en infectiegevaar zijn uitgesloten. Een opmerkelijke roodheid is normaal en zal dezelfde dag volledig verdwijnen. De behandeling is geschikt voor zowel gezicht als lichaam.

RF Fractional Microneedling, Vivace behandeling, eelde Paterswolde Groningen huidverbetering microneedling, antiaging, huidverslaping, rimpels, acne, pigment

Hoe verloopt de behandeling?

Nadat er een intakegesprek plaatsvindt en een formulier wordt ondertekent wordt de huid gereinigd met een mild reinigingsproduct. Vervolgens wordt de huid mild gepeeld met een peeling op basis van fruitzuren. Welk soort peeling wordt toegepast is volledig afhankelijk van het gewenste resultaat. Deze peeling is zeer mild en zal geen irritatie of vervelling geven.

Na de peeling wordt de huid opnieuw gereinigd en ontsmet. Het RF Fractional Needling apparaat wordt ingesteld op basis van de huid en te behalen resultaat en zal de behandeling met radiofrequentie starten. Tijdens de behandelingen wordt in de huid duizenden microkanaaltjes gemaakt met een steriel en speciaal naaldje.

Ik wil een stevigere huid want mijn huid is slap

Tijdens dit proces wordt er gelijktijdig retinol (hét verjongingselixer) of hyaluronzuur (the ‘king’ of moisturisers) afgegeven aan de huid. Tijdens het behandelen wordt, éénmaal in de huid, radiofrequentie afgegeven in de diepere huidlagen waardoor er een magisch collageen productieproces op gang wordt gebracht. De behandeling is niet gevoelloos, maar van pijn is nagenoeg geen sprake waardoor verdoving niet nodig is.

Het effect van één behandeling werkt drie maanden door. Het is dus volledig gegrond het resultaat van de behandeling na drie maanden te beoordelen. Na een aantal weken is duidelijk resultaat opmerkelijk, echter laat het juiste resultaat een aantal maanden op zich wachten.

Wat doe ik aan huidverslapping?

Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat een mooie en jonge huid de haalbaar is in drie behandelingen waarbij er tussen iedere behandeling 6 weken tussenpauze wordt gehanteerd. Tussen deze behandelingen door wordt een peeling geadviseerd en ingepland.

Collageen is een eiwit met een lui karakter en heeft tijd nodig om aangemaakt te worden. Voor een enkele uitzondering zijn 5 behandelingen nodig, maar dit zijn ze medische behandelingen zoals lelijke littekenaanmaak, striae of ander ernstige littekenafwijkingen. Hier geven wij graag advies over tijdens een persoonlijke en vrijblijvende intakegesprek.

Een losse behandeling wordt geadviseerd als een opmerkelijk duidelijke ‘beautyboost’ behandeling, of als onderhoud van eerder behaald resultaat. Een RF Fractional Needling behandeling gaat altijd samen met een huidverzorgingsadvies.

Dit geeft de allerbeste resultaten met ondersteuning van buitenaf met retinol en antioxidanten. Vitamine A,C&E. Deze moeten verplicht gebruikt worden in de dagelijkse huidverzorging.

Uiteraard voorzie ik je hierin van advies.
Om je te kunnen voorzien van alle informatie nemen wij ruim de tijd hiervoor.  De eerste behandeling neemt 1 uur in beslag. De vervolgbehandelingen zullen 45 minuten duren.

Hoe blijft mijn huid jong?

De huid bestaat uit 80% genetisch aanleg welke de huid meer dan wat dan ook beïnvloedt. Dit betekent dat geen enkele behandeling eeuwig resultaat biedt. De huid zal altijd geprikkeld moeten worden met professionele behandelingen en doelgerichte werkstoffen. Ik geef u hierin alle hulp en advies.

De RF Fractional Needling behandeling is inmiddels zodanig wetenschappelijk onderbouwd en bewezen dat de behaalde resultaten 1-1,5 jaar stabiel kunnen blijven, mits de huid thuis de nodige verzorging krijgt en regelmatig professioneel toezicht wordt gehouden op de huid. Ook hierbij kunnen diverse factoren zoals medicatie, ziekte, blootstelling aan zonlicht of stress het resultaat beïnvloeden.

Daarnaast zijn er andere factoren die het resultaat in positieve zin beïnvloeden zoals gebruik van retinol (vitamine A), vitamine C&E(in hoge concentratie) en uiteraard een goed zonbeschermingsproduct.(min SPF 30)

Uit professioneel oogpunt wordt de RF Fractional Needling behandeling niet uitgevoerd als men niet bereid is Retinol (vitamine A), en Vitamine C&E en een zonbeschermingsproduct te gebruiken.

Wil jij meer weten  over de RF Fractional Microneedling voor jouw huid?

maak dan nu een kosteloze intake voor deze behandeling.

Wij vragen u om hiervoor telefonisch contact met ons op te nemen.

Onze specialist Ahmed Turkkani is voor deze specialistische antiaging behandeling op geplande dagen aanwezig.

AANBIEDING FR Fractional Microneedling behandeling

Boek nu 3 behandelingen RF Fractional Needling en betaal €750,- in plaats van €900,-
Aanbieding is alleen geldig binnen het kalenderjaar 2021 bij het betalen en inboeken van alle 3 behandelingen tegelijkertijd.

Prijzen geldig voor behandeling van gezicht en hals. Prijzen voor het behandelen van het lichaam wordt tijdens een vrijblijvend consult besproken.

VOLG ONS OP INSTAGRAM!