Pigmentvlekken behandelen met Me-Line

Pigmentvlekken behandelen Eelde-Paterswolde Groningen en Haren

Pigmentvlekken behandelen met Me-Line.

Pigmentvlekken behandelen is zeer goed mogelijk. Zeker met de allernieuwste ontwikkelingen met de producten van Me-Line. Deze zijn hier speciaal voor ontwikkeld.Het is vaak een lang traject maar de resultaten zijn erg goed. Belangrijk is wel dat je je na de behandeling goed aan de regels houdt ivm zon en thuisgebruik van producten. Doe je dit niet dan zal dit het resultaat beïnvloeden.

Hoe ontstaat pigment in je gezicht?

Teveel aan pigment of hyperpigmentatie kan worden omschreven als een huid die een onregelmatige huidskleur vertoont waarbij de oorzaak zowel inwendig als uitwendig kan zijn. Een van de meest negatieve invloeden is blootstelling aan UV-licht. Het resultaat is een overproductie aan melanine ( gekleurd pigment) als reactie van het afweersysteem.

Pigment huidproducten en pigment huidbehandeling

Me-Line producten Eelde-Paterswolde Groningen en Haren

Dit is de enige en eerste productlijn die gespecialiseerd is in soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect te maken heeft met pigmentstoornissen. Het is geschikt voor elk pigmentsoort, type of lichaamsdeel. De producten en behandeling zijn makkelijk in gebruik en geven een snel en effectief resultaat die zijn bewezen in zowel in “in vitro” als “in vivo” onderzoek.

De producten van Me-Line hebben een dieper, en beter effect en resultaat dan een behandeling met de laser.

pigmentvlekken door de zon

Echte praktijkfoto. Resultaat na 1e behandeling na 4 weken

Pigmentvlekken verwijderen Groningen Eelde Paterswolde Haren Zuidlaren Tynaarlo Roden Peize

Echte praktijkfoto. Na 14 dagen 1e behandeling

Wat gebeurt er tijdens een pigmentbehandeling?

Tijdens de behandeling worden er foto’s gemaakt, dit om de pigment reductie voor de toekomst te blijven controleren. De actieve ingrediënten van de producten beïnvloeden de doorlaatbaarheid en polariteit (lading) van de huid. de hoornlaag wordt verdund en de huidbarrière wordt gereset waardoor deze optimaal functioneert.

De huid zal zich opnieuw hydrateren en wordt voorbereid op een verhelderende behandeling.

Pigmentvlekken behandelen in Groningen haren Eelde Paterswolde Zuidlaren Vries Assen

Echte praktijkfoto. Spotbehandeling op 1 pigmentvlek

De beste huidverzorging tegen pigmentvlekken in het gezicht

Het consequent gebruiken van effectieve producten na de behandeling werken in synergie met de behandeling en versterken elkaars werking. De serums , emulsies of gels tegen pigmentvlekken in het gezicht hebben een sterk huid verhelderend effecten en zijn een verplicht onderdeel van het behandelconcept.

De huidverzorging tegen pigmentvlekken voor thuisgebruik verbeteren en stimuleren het resultaat en verbeteren de opname van de actieve ingrediënten. De actieve ingrediënten brengen de pigmentaanmaak in balans en dragen bij tot een gelijkmatige huidskleur. Ook wordt de behandeling thuis verder gestimuleerd. De effectiviteit van deze  producten is klinisch bewezen.

Interesse in een pigment verwijderen behandeling?

Heeft u interesse maak dan een online afspraak voor een intake behandeling. Tijdens  deze afspraak wordt er samen met u een behandelplan opgesteld om de behandeling in te zetten

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!