Permanente make-up in Groningen en Drenthe

Permanente make-up in Groningen Eelde Glimmen Haren Zuidlaren Assen Roden Leek

Permanente make-up in Groningen en Drenthe

Permanente make-up in Groningen en Drenthe

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele permanente make up specialist? Dan ben je bij Studio 13 in Paterswolde aan het juiste adres! In ons instituut werken wij met trots samen met  Ahmet Turkkani van Aesthetics International

Ahmet Turkkani                                             

 

Permanente make-up is voor iedereen geschikt, voor zowel vrouwen als mannen. Bent u allergisch  voor reguliere cosmetica? Of heeft u moeite om zelf een mooie en strakke lijn te trekken? Sport u veel of heeft u altijd haast? Dan is Permanente make up echt iets voor u!

Prachtig gevormde wenkbrauwen middels zeer natuurlijke hairstrokes. Of een stralende oogopslag maar ook vollere lippen zijn nú binnen handbereik. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden subtiel geaccentueerd. Dit zorgt voor een perfect, stralend en langdurig resultaat.

permanente make-up in Groningen en Drenthe, Haren,Glimmen, Tynaarlo, Leek, Eelde, Paterswolde, Zuidlaren, Assen

Wat is permanente make-up

Permanente make-up is een blijvende pigmentatie van de wenkbrauwen, eyeliner of de lippen. Middels een wegwerp naaldmodule of mesje wordt er pigment in de lederhuid geplaatst. Omdat hier celdeling plaats vind zal de Permanente make-up op een gegeven moment vervagen. Daarom is het zaak om dit goed te onderhouden, zo heeft u jaren plezier van uw pigmentatie.

Naast de cosmetische permanente make-up kunt u bij ons ook terecht voor medische pigmentatie (dermatografie) Zoals een tepelhofpigmentatie of littekencamouflage.

Permanente Make-Up wenkbrauwen man Groningen Eelde Paterswolde Haren Roden Peize AssenPermanent Eyeliner Groningen Haren Eelde Paterswolde Roden Peize Assen

 

Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit en professionaliteit

Wij werken samen met Ahmet Turkkani uit Amsterdam. Hij is al meer dan vijftien jaar actief als professioneel Permanent make-up specialist en internationaal trainer.  Dit doet hij in zijn eigen salon en in verschillende salons en klinieken. Ahmet heeft jarenlange expertise en ervaring in het zetten van professionele “natural looking” Permanente make up. Daarnaast werkt hij als trainer van en voor verschillende merken  in binnen- en buitenland. In zijn cursussen voor verschillende instellingen wereldwijd, introduceert hij de laatste technieken en trends op hoog niveau.

Ahmet en ons instituut zijn GGD gekeurd. Deze vergunning wordt alleen verleend aan bedrijven die zich houden aan de strikte GGD hygiëneregels. Hij werkt volgens de strenge landelijke LCHV hygiënerichtlijnen voor Permanente make-up. Hiermee bent u verzekerd van een volledige veilige en hygiënische PMU behandeling.

Sommige behandelingen worden zelfs vergoed door uw zorgverzekering!

Wilt u meer weten over permanente make up in de omgeving van Paterswolde ?
Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een kosteloze PMU intake
waarin Ahmet al uw vragen en de mogelijkheden beantwoord.
Hij legt u exact uit hoe de behandeling verloopt en de resultaten.
Na de intake kunt u besluiten of u een afspraak hiervoor wilt inplannen.

Afspraak maken

Ik wil graag een afspraak maken

 

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!