PCA Skin Thuisbehandeling voor uw huid tijdens de coronacrisis

PCA Thuisbehandeling voor je huid tijdens coronacrisis in Groningen Eelde Paterswolde Haren Zuidlaren Tynaarlo Eelderwolde Roden Peize

PCA Skin Anti- aging thuis behandeling:

Reinigen: dagelijkse PCA reiniging aanbrengen op de droge huid, deze even laten inwerken zodat de zuurtjes hun werk kunnen doen. Nu met water emulgeren en grondig afspoelen en afdrogen.

Toner: dagelijkse PCA toner op een Nimue gaasje en en ga met het gaasje van links naar rechts stevig over de huid om de dode huidcellen te verwijderen. Neusvleugels goed meenemen. Het gaasje na gebruik weggooien.

Pore Refiner: deze aanbrengen op de droge huid en 1-2 minuten laten zitten zodat het amandelzuur even goed zijn werk kan doen. Hierna wat lauwwarm water aanbrengen op de huid. Nu met roterende bewegingen de huid +- 5 minuten peelen en daarna goed afspoelen.

Hydrateren: een flink laagje crème op de droge huid aanbrengen en even lekker een paar minuten in masseren totdat deze geheel is opgenomen. Niet afwassen!! Dit kan met de Calming Balm, Après Peeling Balm, Silk Coat, Collagen Hydrator.

Retexturizer Mask: Laagje op de droge huid aanbrengen en max 5 minuten laten inwerken en daarna met een koel tot lauwwarm compres afnemen. 2 x afnemen en naspoelen. Tijdens de inwerking kan het masker, tintelen, jeuken, warm worden en wat gloeien. Dit heel normaal, wanneer het teveel wordt even een waaiertje gebruiken en even wapperen voor de verkoeling.

Ogen: de ooggel/ oogcrème rondom de ogen aanbrengen. Ideal Eyegel, Ideal Eye crème

Verstevigen van de huid: Op de gereinigde droge huid een dun laagje Retinol aanbrengen en laten intrekken. Het ooggebied, hals en decolleté  vermijden, dit mag alleen met de Retinol Sensitive.

Serums: Als afsluiting op deze behandeling alleen het hydrating serum of Hyaluronic Acid Booster gebruiken!!

Nachtcrème: dagelijkse PCA nachtcrème

Deze behandeling mag/kunt u 2 x per week herhalen.

Wilt u een extra reinigingsboost???

Klik dan op onderstaande link

https://www.instagram.com/p/B-XME2mlgZA/?igshid=1l2po722lezdx

 

 

PCA Thuisbehandeling in Eelde-Paterswolde, Groningen en Haren

 

PCA Skin Gevoelige huid thuis behandeling:

Reinigen: dagelijkse PCA reiniging

Toner: dagelijkse PCA toner

Gentle Exfoliant: Laagje op de huid aanbrengen en max 5 minuten laten inwerken en daarna met een koel tot lauwwarm compres afnemen. 2 x afnemen en naspoelen.

Hydrating Mask: Laagje op de huid aanbrengen en 5-10 minuten laten inwerken en daarna met een koel tot lauwwarm compres afnemen. 2 x afnemen en naspoelen. Tijdens de inwerking het masker lekker in masseren.

Ogen: de ooggel/ oogcrème rondom de ogen aanbrengen. Ideal Eyegel, Ideal Eye crème

Verstevigen van de huid: Op de huid een dun laagje Retinol Sensitive aanbrengen en laten intrekken.

Serums: 1 pompje serum aanbrengen en in masseren. Advies voor de volgende serums: Vitamin B3  of Dual Redness Relief

Hydrateren: hydrating serum of Hualuronic Acid

Nachtcrème: gewenste PCA nachtcreme

Deze behandeling mag/kunt u 2 x per week herhalen.

 

PCA Skin acne thuis behandeling:

Reinigen: dagelijkse PCA reiniging

Toner: dagelijkse PCA toner

Zuiveren: laagje Detox Mask aanbrengen en dit helemaal in laten trekken tot dat de donkere kleur licht wordt. Tijdens de inwerking gaat de huid wat strakker trekken, dit is normaal. Er kunnen donkere vlekjes blijven, dit houdt in dat op de lokale plekjes de huid nog onzuiver is er een nog vocht tekort in de huid aanwezig is. Wanneer het ingedroogd is het masker voorzichtig met lauwwarm water los masseren en met compres doeken of natte sponzen afhalen tot dat de huid helemaal schoon is.

TIP: gebruik hierbij donkere handdoeken of washandjes

Ogen: de ooggel/ oogcrème rondom de ogen aanbrengen. Ideal Eyegel, Ideal Eye crème

Verstevigen van de huid: Op de huid een dun laagje Retinol Acne aanbrengen en laten intrekken. Het ooggebied, hals en decolleté  vermijden, dit mag alleen met de Retinol Sensitive.

Serums: 1 pompje acne gel aanbrengen op de onzuivere of vette/gecombineerde plekjes. Daarna 1 pompje hydrating serum aanbrengen op de gehele huid.

Nachtcrème: Gewenste PCA nachtcrème ter hydratatie. Wanneer de huid erg onzuiver of onrustig is het liefst de Clearskin

Deze behandeling mag/kun je 2 x per week herhalen.

Let Op!!

HET IS VAN ESSENTIEEL BELANG DAT U DAGELIJKS UW ZONNEFACTOR BLIJFT GEBRUIKEN

Deze behandelingen kunt u het beste ’s avonds doen zodat de huid ’s nachts kan herstellen, en in verband met het zonlicht overdag. Naast deze behandelingen kunt u uw dagelijkse verzorging blijven gebruiken zoals u gewend was.

Vragen:

Wanneer er vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat graag, app gerust en wij staan u graag te woord. Bellen of mailen mag ook maar appen is de snelste oplossing.

Indien gewenst kunt u de producten bestellen via ons. Wij sturen ze dan naar u op. Afhalen mag op afspraak.

 

 

 

 

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!