PCA Skin Retinol gezichtsbehandelingen met direct resultaat

PCA SKin Retinol anti-aging Babor Beuaty Spa Studio 13 Eelde-Paterswolde Haren, Groningen en Drenthe

PCA Skin Retinol Pit Stop Behandeling

PCA Skin  Retinol is de oplossing.

Dan bent u één van de velen in deze 24 uurs maatschappij. Herkent u hierin u zelf en gaat u eigen verzorging hieraan ten onder? Denk dan eens aan onze  Pit-Stop gezichtsbehandelingen.

Wat is dit voor een behandeling?

Deze boost gezichtsbehandelingen zijn er voor gemaakt om in een zeer korte tijd een bijzonder mooi eindresultaat te bereiken. De beauty branche staat op zijn kop en de zg Wellness behandeling gaat steeds meer op zijn retour.

Er komt steeds meer vraag naar korte effectieve behandelingen met een goede duurzaamheid.

Welke problemen kunnen we in deze behandeling aanpakken?

  • verslapping/ verdikte verhoornde huid
  • grove poriën
  • pigmentvlekken/ zonschade
  • droge huid/ droogtelijntjes
  • rimpel diepte/rimpels
  • acne/ onzuiverheden/ kapot gekrabte huid
  • anti -aging/ huidveroudering
  • rokershuid/grauwe huid

Retinol pca Behandeling bij Babor Beauty Spa Studio 13 in Eelde-Paterswolde en Harenretinol pca behandleing bij Babor Beauty Spa Studio 13 in Eelde Paterswolde en Haren

 

  voor de behandeling                                                        na 1 PCA Retinol behandeling

Wat houdt deze gezichtsbehandeling in?

In de behandeling analyseren wij de huid en bespreken wij uw behoeften van verbetering. Samen stellen wij een behandelplan op naar uw wens en behoefte. Dit, om samen tot het juiste eindresultaat te komen. Deze korte intensieve behandelingen geven een fantastisch eindresultaat waar u lang plezier van hebt.

De basis: stimuleren van de celdeling

Het basisprincipe van een peeling met zuren is ongeacht het soort zuur hetzelfde: het stimuleren van de celdeling. Hierdoor wordt een gladde, jonge huid verkregen. Het voordeel van de chemische peelings bij PCA skin is dat er werkstoffen aan toegevoegd zijn. Hierdoor kan er op specifieke huidproblemen gewerkt kan worden.

In de behandeling wordt met een combinatie van zuren gewerkt, te weten: Melkzuur, Glycolzuur, Salicylzuur, Amandelzuur, Retinol, Vitamine A, Vitamine C, Vitamine E.

Door combinatie van verschillende zuren ontstaat een mooier en beter resultaat en weinig tot geen vervelling.

Tijdens de behandeling wordt uw huid met de speciaal afgestemde PCA producten behandeld. Daarna ontvangt u gratis een verzorgingspakket mee naar huis om de behandeling voort te zetten.

De totale behandelduur zal ongeveer een uur in beslag nemen.U kunt dezelfde dag rustig uw werkzaamheden hervatten, uw huid zal er juist gezonder en stralender uitzien.

Voor optimaal resultaat adviseren wij om regelmatig de behandeling te herhalen. Voor probleemhuiden is dit om de 4 weken, voor een gezonde huid is 6 weken een goede richtlijn.

Retinol PCA anti-aging behandleing bij Babor Beauty Spa Studio 13 in Eelde-Paterswolde en HarenRetinol PCA anti-aging behandeling in Eelde-Paterswolde en Haren bij Babor Beauty Spa Studio 13

Voor de behandeling                                                  3 dagen na de 1e PCA Retinol behandeling

PCA Skin

PCA skin is vooruitstrevend in zachte maar doeltreffende peelings. Maximaal resultaat, beleving en luxe staan voorop. PCA Skin behandelingen kennen geen herstelperiode met bijbehorende sociale belemmeringen.

Dit Amerikaanse merk is effectief en wetenschappelijk; populair bij Oprah Winfrey en de luxe schoonheidssalon. Meer informatie vind je op www.pca-skin.nl

Waarom PCA Skin Retinol bij Studio 13 Master in Skin & Hair?

Een verdere professionalisering van ons vakgebied vind ik erg belangrijk. En dat gebeurd met name in en bij de “huidverbetering”.

Het is tijd voor vernieuwing en ontwikkeling in de salon gezien de veranderingen die er mogelijk zijn op dit gebied. Na mijn opleiding Chemische Peeling voor de huidtherapeut en de Masterclass “behandelen van littekens Medische Schoonheidsspecialist” ben ik dat nog meer in gaan zien.

PCA Skin helpt me daarbij.

Want iedereen verdiend een mooie huid

Interesse in PCA?

Ik ben geïnteresseerd in een PCA Skin Retinol behandeling en wil een afspraak maken.

VOLG ONS OP INSTAGRAM!