PCA SKIN producten online kopen

PCA SKIN producten online Eelde Paterswolde Groningen Tynaarlo Leek Zuidlaren Drachten Amsterdam

PCA SKIN PRODUCTEN ONLINE IN WEBSHOP KOPEN

Professionele behandelingen zijn nog effectiever met huid producten die de huid na de behandeling balanceren. PCA skin producten zijn ontwikkeld om gebruikt te worden na een peeling of een andere intensieve professionele behandelingen om de kans op bijwerkingen die soms voorkomen te minimaliseren.

Optimale dagelijkse PCA SKIN huidverzorging webshop

De basis voor een PCA skin  is een vast ritme van dagelijks reinigen, corrigeren, hydrateren,voeden en het beschermen van de huid. Professionele behandelingen zijn ook heel belangrijk voor de conditie en gezondheid van jouw huid.

Natuurlijk is dit in combinatie met je eigen bijdrage aan dagelijkse verzorging met huidverbeteringsproducten van PCA skin de sleutel van een gezonde stralende huid.

PCA SKIN producten online kopen

Met diep respect is PCA SKIN ontwikkelt voor de menselijke gezondheid en het milieu. De producten worden getoetst aan de strenge richtlijnen van Amerika. Alleen al de zonneproducten geven een zeer hoog gecombineerde UVA en UVB bescherming en zijn goed bevonden door de strenge instantie FDA.

Tevens is PCA SKIN  goedgekeurd door de Skin Cancer Foundation.

PCA SKIN is gebaseerd op diverse zuren waaronder TCA, Jessner, melkzuur, glycolzuur, salicylzuur, gojic acid en citroenzuur. PCA skin bevat tevens huid identieke werkstoffen waaronder retinol, peptiden en vitamine C.

Deze werkstoffen spelen een belangrijke rol om huidverbetering van binnenuit te stimuleren.

DE producten van PCA SKIN zijn dermatologisch en klinisch getest. De formules zijn vrij van synthetische geur en kleurstoffen en leveren hierdoor consequent veilige, effectieve resultaten zonder huidirritatie.

PCA skin is een autoriteit op het gebied van hoogst effectieve behandelingen. Hierbij horen ook de huidverbeteringsproducten voor dagelijks gebruik.

Het ontwikkelen van producten die de gezondheid van de huid verbeteren, dat is de hoeksteen van PCA skin.

Aandacht voor mens en milieu

Ingrediënten van de allerbeste kwaliteit worden geselecteerd met een prachtige, gezonde en jongere huid als resultaat. Alle producten en behandelingen worden uitvoerig getest.

Hierbij staat de gezondheid van de mens en respect het milieu voorop.

Geen enkel product of behandeling is getest op dieren. PCA skin is vrij van synthetische kleur- en geurstoffen en minerale oliën.

PCA producten bestellen online en in de webshop met gratis verzending

Ga naar de PCA Webshop

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!