PCA Skin Huidverbeterende behandeling in Eelde-Paterswolde

huidverbeterende behandeling in Eelde-Paterswolde en Groningen met PCA

PCA Skin Huidverbeterende behandeling in Eelde-Paterswolde

PCA Skin Huidverbeterende behandeling? Wie wil nu niet dat de huid er stralend en jeugdig uitziet? Al heb je nog zo’n dure jurk, broek of  ander kledingstuk aan. Een onverzorgde huid die niet of nauwelijks behandeld wordt geeft snel een ongezonde en grauwe uitstraling. Zeker als we ouder worden.

En huid en haar blijft toch de kroon op je lichaam.

Wat is nu eigenlijk huidverbetering?

Bij deze behandelingen wordt de huid van binnen aangepakt, en dan praten we niet over voedingssupplementen ed maar over ingrediënten en werkzame stoffen van PCA die therapeutisch dieper op en in de huid werken.

De werkstoffen die PCA daarvoor gebruikt zijn Vitamine A, Retinol 4% en/of 6%, Vitamine C  van 15 /20% gecombineerd met Vitamine E. En zuren, vooral combinatie zuren van Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur, Amandelzuur, en de therapeutische maskers maken deze behandelingen en producten bijzonder.

Lees meer over deze behandeling

De huid heeft daarom bijna tot geen hersteltijd nodig.

Zonbescherming met SPF gebruiken is bij deze behandelingen een vereiste. Huidverbeterende behandelingen in Eelde-Paterswolde en Groningen en Drenthe

Wat doen de werkstoffen in de PCA producten?

Deze werkstoffen zijn in staat nadat ze in de behandeling zijn aangebracht om in de huid te zakken, zodat ze in de diepere huidlagen terecht komen. Dit zijn de lagen waar opbouw en vernieuwing ontstaat van oa collagenen en elastienen, deze zorgen ervoor dat je huid weer steviger en strakker wordt.

Er ontstaat een snellere celdeling . Hierdoor schuiven de cellen sneller naar boven waardoor er een jonger en gladder huidoppervlak ontstaat. Na dit proces zullen de producten waarmee de huid verzorgt wordt dieper in de huidlagen terecht komen zodat ze optimaal kunnen werken.

In het begin zal de huid wat droger en trekkerig aan gaan voelen wat heel normaal is maar uiteindelijk zal er een prachtig huidbeeld ontstaan.

Zo wordt huidverbetering langzaam op gang gezet. De celdeling duurt 28 dagen en daarmee heeft de volgende cel de bovenste laag bereikt. Ga je voor optimaal resultaat dan is het raadzaam om iedere 4-5 weken een behandeling te plannen, dit om de celdeling actief te houden.

Thuisbehandeling

Wanneer je op dit topniveau aan je huid wilt werken, zal de samenwerking optimaal moeten zijn. Dit houdt in dat de klant naast de professionele PCA Skin huidverbeterende behandeling in de salon, thuis actief de huid met PCA producten zal moeten onderhouden. Wanneer dit niet gebeurd is er van een salonbehandeling geen sprake, dit omdat dit het resultaat erg in de weg staat en er problemen kunnen ontstaan.

PCA Skin Huidverbeterende Behandeling in Eelde-Paterswolde en Groningen en Drenthe met PCA

Studio 13 Master in Skin & Hair staat alleen voor kwalitatief professionele behandelingen. Wanneer u voor deze PCA Skin huidverbeterende behandeling kiest zal er eerst een intake en kennismakingsbehandeling plaatsvinden. Daarna gaat u met de thuisproducten uw huid twee weken verzorgen en hierna wordt er pas een huidverbeterende salon behandeling toegepast.

Op deze manier wordt de behandeling op uw huidbeeld en huidconditie persoonlijk afgestemd.

Boek hier intake eerste behandeling

VOLG ONS OP INSTAGRAM!