Ouderdomsvlekken-pigment

ouderdomsvlekken-pigment Groningen Eelde Paterswolde Haren Zuidlaren Eelde Paterswolde Roden Peize Eelderwolde

Ouderdomsvlekken-pigment

PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN, VEILIG EN EFFECTIEF.

Ouderdomsvlekken-pigment kunt u heel goed behandelen. Bij ons kunt u terecht als u op een professionele manier van uw pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en/of zonschade af wilt komen.

 

HOE KOM IK VAN MIJN PIGMENTVLEKKEN AF?

De pigmentvlekken en uw huid wordt geanalyseerd zodat we precies kunnen vaststellen welke pigmentbehandeling voor u het snelste en beste resultaat geeft. Zij legt u alles uit over het verwijderen van pigment met de voor u meest geschikte methode.

Het behandelen van pigmentaties is mogelijk met laser, IPL of radiofrequente therapie, coagulatie en diverse medische peelings. Omdat wij werken met hoogwaardig apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (HBO-geschoold en kwaliteit geregistreerd), hebben wij een goede naam bij zorgverzekeraars. Een pigment en/of camouflage behandeling in het gelaat wordt daarom doorgaans vergoed.

Al onze huidtherapeuten zijn Direct Toegankelijk, dus u hoeft geen afspraak te maken via uw huisarts of dermatoloog. (Huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34). Weet u niet of u recht heeft op vergoeding? Onze huidtherapeuten helpen u graag verder!

WAT IS DE BESTE MANIER OM PIGMENTVLEKKEN TE VERWIJDEREN?

Met de Elos techniek kunnen verschillende soorten pigmentaties behandeld worden zoals donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam.

Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Een behandeling is er al vanaf €45,-. Als u op zoek bent naar een behandeling die naast het verminderen van pigment ook de huid verjongd en vernieuwd, dan is wellicht de eMatrix behandeling of een Fractora behandeling iets voor u.

Ontsierende verheven plekjes en fibromen kunnen wij snel en gemakkelijk voor u verwijderen met behulp van coagulatietherapie ‘the Zapper’.

‘De nieuwe revolutionaire RF technologie voor het verwijderen van pigmentvlekken zorgt ervoor dat ongewenste pigmentvlekken, snel, makkelijk en pijnloos worden verwijderd.’

Waar komen de ouderdomsvlekken-pigment vandaan?

Ouderdomsvlekken-Pigment komt veel voor en zijn vooral zichtbaar op delen die veelvuldig in de zon komen zoals decolleté, gezicht en op de hardruggen. Gelukkig wordt er tegenwoordig goed geadviseerd over zonbescherming maar dat was vroeger wel anders. We zien daarom de meeste pigmentvlekken bij personen met een lichte huid die in hun leven veel in de zon hebben gezeten.

Maar ook bij personen die hun huid goed hebben beschermd tegen zon zien we pigmentvlekken, de zogenoemde ‘ouderdomsvlekken’. De meeste vlekjes kunnen geen kwaad maar zijn wel ontzettend storend.

Twijfelt u over een plekje?

Laat uw huid dan altijd tijdig nakijken. Onze specialisten zullen hier tijdens het eerste consult ook altijd goed op letten.

Verschillende pigmentbehandelingen.De Elos is een veilige, niet-invasieve behandeling. De techniek combineert bipolaire radiofrequentie (RF) met een licht/laser. Met elke puls verbetert de textuur en de teint van de huid. Pigmentvlekken, zonbeschadigingen en ook couperose zullen verminderen. Na een behandeling zal de huid er veel gladder, gezonder en jonger uit zien.

Met de Lumecca 515 en 580  kunnen zowel pigmentvlekken op de lichte als op de getinte huid goed behandeld worden. Deze IPL behandeling is geschikt voor pigmentvlekken op het gelaat, decolleté en lichaam. Ook het verwijderen van couperose is met de Lumecca mogelijk

De eMatrix en Fractora is een populaire behandeling voor huidverjonging en zorgt er daarnaast voor dat ouderdomsvlekken, zonbeschadigingen, melasma (ook wel zwangerschapsmasker genoemd) en pigmentvlekken verminderen. De eMatrix kan ook worden ingezet om littekens, rimpels en grove poriën te behandelen.

Omdat deze methodes alleen gebruik maken van radiofrequente energie (RF) is het mogelijk om alles huidtypes en huidskleuren te behandelen. Wij behandelen daarom ook pigmentvlekken op de donkere huid!

Onze huidtherapeuten zijn eveneens gespecialiseerd in het toepassen van chemische peelings op de huid. De peeling wordt veelal ingezet om actieve acne te behandelen maar heeft als gunstig bijeffect dat ook oppervlakkige rimpeltjes, littekentjes en andere onregelmatigheden zoals pigment en rode vlekjes zullen vervagen. De peeling zorgt voor een mooie afschilfering van de dode huidcellen waardoor de huid egaler en gladder wordt.

Met de Zapper verwijderen we fibromen/ouderdomswratjes. Deze plekjes zijn goedaardig maar zijn wel cosmetisch storend. Fibromen kunnen allerlei vormen hebben en zijn soms donker gekleurd (meestal bij een donkere huid). Vaak zijn de plekjes al na één behandeling verdwenen!

RESULTATEN PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN.

Nadat de huidtherapeut uw huid en pigmentvlekken heeft geanalyseerd zal ze u de beste behandelmogelijkheid adviseren zodat de pigmentvlekken snel zullen verdwijnen. Kleine pigmentplekjes zijn soms al na één behandeling verdwenen.

Voor grotere gebieden en dieper pigment zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld tussen de 1-5 behandelingen. Na 1-5 behandelingen ziet u een algehele huidverbetering van 50-75%!

Na elke behandeling ziet u het pigment steeds meer vervagen. In het behandelde gebied zullen gesprongen vaatjes tevens verminderen. Grove poriën verfijnen en uw huid zal steeds meer gaan stralen.

Risico’s en complicaties

 

Na de behandeling is de huid lichtrood en zij kan ook iets gezwollen zijn. Na een paar uur is dit weg. Er kunnen kleine korstjes op de pigmentplekjes ontstaan. Dit is goed, maar zorg dat u niet aan de korstjes krabt om littekenvorming te voorkomen!

Geef altijd aan welke medicatie u gebruikt en/of kort geleden gebruikt heeft. Bescherm uw huid altijd goed tegen schadelijke uv-stralen om complicaties als pigmentreacties en blaarvorming te voorkomen. Volg de adviezen en richtlijnen goed op zodat u zichzelf verzekerd van het beste resultaat

Nabehandeling

Voor het beste behoud van het resultaat en het voorkomen van nieuwe pigmentvlekken adviseren wij u ook over de juiste nazorg. Het is van belang om uw huid goed te beschermen na de ouderdomsvlekken-pigment behandeling. Geschikt hiervoor is de Meline lijn voor het onderdrukken van het pigment

INTERESSE? BOEK EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT.

Wij adviseren u vrijblijvend een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens deze afspraak worden uw wensen besproken en zal er een persoonlijk behandelplan voor u voor het verwijderen van de ouderdomsvlekken-pigment.

U hoort direct welke pigmentbehandeling het meest geschikt is en of dit wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

VOLG ONS OP INSTAGRAM!