Nimue Thuisbehandeling tijdens de coronacrisis

Nimue thuisbehandeling voor de huid tjdens de coronacrisisproducten Groningen Haren Eelde Paterswolde Zuidlaren Tynaarlo Hoogezand Roden Assen

Nimue thuisbehandeling tijdens de coronacrisis

Reiniging: Op de droge huid Cleansing gel aanbrengen en na een korte inwerking met lauwwarm water opschuimen en daarna grondig afspoelen.

Toner: Spray de Conditioner op een Nimue gaasje en en ga met het gaasje van links naar rechts stevig over de huid om de dode huidcellen te verwijderen. Neusvleugels goed meenemen. Het gaasje na gebruik weggooien.

Dieptereinging: Enzymen Cleanser aanbrengen op de droge huid en 2 minuten laten inwerken zodat de enzymen hun werk kunnen doen. Hierna lauwwarm water toevoegen en de huid ruim 5 minuten masseren en peelen. Hierna grondig afspoelen.

Peeling: Active lotion of Active gel. De thuis therapeut, deze bevat een complex dat bestaat uit 10% Glycolzuur, Melkzuur, Citroenzuur. Dit werkt als een actieve peeling en geeft de huid een frisse en jonge uitstraling. 2-3 pompjes aanbrengen op de droge gereinigde huid en rustig inmasseren totdat het product is opgenomen.

Het product zitten laten en niet afwassen, het kan wat gaan prikkelen of tintelen maar dit is normaal. Dit is de werking van het zuurtje dat in de huid zakt, het proces stopt vanzelf.

Hydrateren: een flinke druppel Prè & Post serum aanbrengen en in de huid masseren, wanneer dit ingetrokken is een flinke druppel Nimue TDS product erover aanbrengen en deze opnieuw inmasseren.

Afsluiting: Hiervoor kunt u een Nimue mask afgestemd op uw huidtype/huidconditie gebruiken. Dit kan zijn Super Hydrating Mask, Anti-Aging Leave-on Mask, Rejuvenating Mask, Clarifying Mask.

Het masker aanbrengen en na 10 minuten inwerken met lauwwarm water afwassen en grondig naspoelen. Hierna afsluiten met een Nimue Serum afgestemd op huidconditie/huidtype en uw Nimue nachtcrème.

LET OP: waneer u het Anti-aging leave wilt gebruiken, breng dan eerst het serum aan en daarna het masker. Deze wordt na 10 minuten inwerktijd er afgehaald met een tissue en dan kunt u het restant laten zitten als nachtcrème.

Huidadvies voor je huid Groningen Eelde Paterswolde Haren Eelderwolde Zuidlaren Tynaarlo Roden Vries Peize

 

Verdere verzorging:

De behandeling kunt u het beste 2x per week ’s avonds toepassen, dit in verband met het zonlicht overdag. Daarnaast kunt u de verzorging verder voort zetten zoals u gewend was.

LET OP!!

BLIJF GOED DAGELIJKS UW ZONNEFACTOR GEBRUIKEN, DIT IS VAN ESSENTIEEL BELANG!!

 

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!