Lange wimpers en volle wenkbrauwen zijn mogelijk voor iedereen

ecuri superlash wimperserum

Lange en volle wimpers

Lange en volle wimpers maken je ogen aantrekkelijk. Lange wimpers zijn een echte eyecatcher. Iedere vrouw is er gek op en vind het prachtig. Niet iedereen is gezegend met wimpers die lang en vol zijn.

Ook kan het zijn dat je wimpers of wenkbrauwen dunner worden of uitgevallen zijn door ziekte of een chemokuur. Na de behandeling of herstel kunt u de haargroei herstellen en bevorderen door een wimper en/of wenkbrauwenserum.

Wat kun je er aan doen?

Vaak zie je dat wimpers dun en licht van kleur zijn, dit geeft een minder frisse uitstraling en de oogopslag valt weg. Je kunt dan een oplossing zoeken door ze te verven met wimperverf. Dit geeft al prachtige mooie donkere wimpers als resultaat, en wanneer ze goed tot aan de aanzet geverfd zijn lijkt het alsof je een lichte eyeliner op hebt. Hierdoor krijgt het oog een mooie amandelvorm.

Lange wimpers

In deze tijd is het zeker mogelijk om lange wimpers te krijgen is. Dit kan door wimperextensions, maar niet iedereen kan hier even goed tegen. Vaak ontstaan er allergieën of andere irritaties rondom de ogen of knappen de wimpers af. Er zijn ook goede resultaten, maar het vergt wel de nodige tijd om het bij te houden en het oogt minder natuurlijk.

Een stuk eenvoudiger is om de wimpers te behandelen met een wimperserum. Er bestaan allerlei wimperserums om de haargroei van de wimpers te bevorderen. Het serum bevat een peptide waardoor de haargroei in de rustfase langer vastgehouden wordt en de wimpers langer worden en blijven. De beste ervaring die ik heb met  wimperserums zijn die van Revitalash of Ecuri.

Gebruiksaanwijzing:

Van belang is dat je het wimperserum 6 weken lang iedere dag als een eyeliner langs je wimperrand aanbrengt. Dit kan het beste ‘s avonds na een goede gezichtsreiniging. Dit omdat de huid dan schoon is en er geen vettige laag op de huid zit. Alle make-up resten dienen verwijderd te zijn. Het serum heeft dan de beste opname omdat het de gehele nacht kan inwerken. Na 6 weken kun je het serum 2 à 3 x per week blijven gebruiken. Wanneer je stopt zal na een bepaalde tijd de wimpergroei stoppen en de normale lengte van wimper terugkeren.

Resultaat:

Je zult zien dat na een kleine twee weken de wimpers al iets beginnen te groeien en te verlengen. Na 6 weken is er een prachtige wimperverlenging te zien. Dit zolang het serum wordt gebruikt.

ecuri superlash wimperserum

resultaat bij klant na 6 weken

Op de bovenste linkerfoto is de normale wimperlengte van de klant te zien. Rechts het gebruik na 6 weken.

Onderste foto’s geven het resultaat na 12 weken, de wimpers donkerder en langer. (zonder mascara)

Lange wimpers zijn nog mooier wanneer ze worden geverfd.

Volle wenkbrauwen

Voor de wenkbrauwen geldt hetzelfde. Niet iedereen is gezegend met volle en donkere of zichtbare wenkbrauwen. Vooral op oudere leeftijd worden deze dunner en lichter. Natuurlijk kun je ze verven maar door de weinige en dunne haartjes is de kleur vaak snel verdwenen.

Oplossing

Een oplossing met resultaat is een wenkbrauwenserum. Deze houdt de haartjes in de rustfase langer vast en bevorderd de haargroei. Doordat er meer haartjes tussen de wenkbrauwen groeien is het nu een mooi moment om ze te verven. Het is altijd weer leuk om te zien hoe verbaasd klanten zijn na een paar maanden, en vooral hoe blij ze zijn met het resultaat.

Gebruiksaanwijzing

Van belang is dat je het wenkbrauwserum 6 weken lang iedere dag over de bestaande wenkbrauw aanbrengt. Het serum met het kwastje goed tussen de haartjes verdelen. Dit kan het beste ‘s avonds na een goede gezichtsreiniging. Dit omdat de huid dan schoon is en er geen vettige laag op de huid zit. Alle make-up resten dienen verwijderd te zijn. Het serum heeft dan de beste opname omdat het de gehele nacht kan inwerken. Na 6 weken kun je het serum 2 à 3 x per week blijven gebruiken. Wanneer je stopt zal na een bepaalde tijd de haargroei stoppen en de normale wenkbrauw terugkeren.

Afwerking

Voor de perfecte wenkbrauw is het mooi om ze professioneel te laten epileren en verven. Daarna kun je eventueel met een wenkbrauwpotlood en een correcting pencil in het juiste gewenste model shapen.

Wij gespecialiseerd in het shapen en epileren van wenkbrauwen. Wij helpen en adviseren  u graag hiermee.

Studio 13 Master in Skin & Hair voor diegene die het beste voor zichzelf wil

Maak hier uw afspraak

Hartelijke groet,

Moncy Klein

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!