Huidverbetering in Eelde-Paterswolde

Huidverbetering  bij Studio 13 Master in Skin & Hair

Voor een goede huidverbetering is een persoonlijke behandeling de ideale en aangename manier om kennis te maken met mijn instituut. Wij zijn geen standaard schoonheidssalon en geven geen standaard behandelingen.

In iedere behandeling wordt samen met u besproken wat uw wensen zijn, en in combinatie met mijn advies komen wij tot de juiste behandeling.

Is de behandeling prettig, is de werkplek schoon? Is er genoeg wederzijds vertrouwen? Bevalt de behandelend schoonheidsspecialist, is ze deskundig genoeg en voel ik mij hier op mijn plek.

Wat kunt u verwachten bij huidverbetering?

Alle gezichtsbehandelingen  in mijn instituut worden deskundig en zorgvuldig uitgevoerd. Dit gebeurd in een rustige en ontspannen omgeving.

Allereerst starten wij met een huiddiagnose  en een anamnese  om zo tot een zo goed mogelijk behandelplan te komen. Hierbij is het van belang om geen belangrijke informatie betreffende medicatie, allergieën e.d. achterwege te laten. Deze kunnen van invloed zijn op de behandeling.

Daarnaast maken wij voor en na foto’s van de huid voor de dossiervorming. Daarna de eerste behandeling, en een stukje begeleiding en coaching over de producten voor thuisgebruik. Na de behandeling bent u verplicht om een behandelkit voor thuis te gaan gebruiken. Twee weken hierna kan dan pas de eerste echte behandeling ingezet worden.

De behandeling voor huidverbetering

De behandeling wordt in overleg met u afgestemd op uw huidbeeld en huidconditie. Advies is om de eerste keer voor een samengestelde behandeling  te kiezen en vervolgens stapsgewijs opbouwend de huid te verbeteren.

In deze behandeling geven wij u de best mogelijke adviezen die haalbaar zijn, ook kan dat eventueel indien nodig, met samenwerking van de huidtherapeut of cosmetisch arts.

In de praktijk werken wij met de therapeutische producten van PCA, Meline,Forlle’d en Nimue. Deze producten treft u alleen aan in gekwalificeerde instituten en salons.

Met deze producten zijn wij in staat om bij een gezonde huid alle huid cosmetische problemen en/of huidaandoeningen te behandelen.

Na de behandeling voorzien wij u graag van product advies onder het genot van een aangeklede kop koffie of thee.

Vervolgbehandeling:

Na een eerste behandeling is het raadzaam om  voor een opbouwende behandeling te kiezen. Dit kan door de daarop volgende keer samen te kijken naar een behandeling die op dat moment het beste past bij uw huid en het voor u gewenste eindresultaat.

Dit kan met verschillende methodes:

 • huidverjongende behandelingen
 • huidverjongende/ huidverbeterende behandelingen
 • acné
 • therapeutische massages zoals bindweefselmassage/lymfedrainage
 • apparatuur : microdermabrasie, microneedling, ultrasoon
 • laserbehandelingen (huidtherapeut)
 • fruitzuurpeeling, TCA peeling, Retinol- Vitamine A, Glycolpeeling
 • injectables en fillers (cosmetisch arts)
 • permanente make-up
 • carbon peeling
 • V-lift

Van belang is dat u bij al uw  behandelingen altijd kiest voor een geregistreerde Anbos Schoonheidsspecialist. Wij volgens jaarlijks diverse bijscholingen en accreditaties om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Voor acné behandelingen is vergoeding mogelijk. Lees hiervoor uw zorgpolis na of u hiervoor in aanmerking komt.

Huidverzorging voor thuis

Wanneer u optimaal resultaat wilt van uw behandeling is het van groot belang om uw huid goed te onderhouden. Tijdens en na de kennismakingsbehandeling vragen wij u naar uw manier van huidverzorging thuis.

Op deze manier van behandelen staan wij achter ons product en het resultaat.

Het gebeurd helaas vaak dat wij tijdens de intakegesprekken tot de conclusie dat dit thuis niet gebeurd.

Dat komt omdat er thuis allerlei producten door elkaar gebruikt worden. De klant heeft geen enkel idee waarvoor en waarom hij of zij sommige producten gebruikt.

Wanneer u op deze manier huidverzorgingsproducten gebruikt is het resultaat dat geen enkel product werkt. Huidverzorging/verbetering bevatten werkstoffen. Deze zullen op elkaar afgestemd moeten zijn om tot werking te komen.

Dit probleem willen wij graag voorkomen. En om u zo goed mogelijk te adviseren stellen wij samen met u de juiste producten voor thuis samen.

Met de juiste product voor thuis heeft iedere behandeling de juiste en beste therapeutische werking.

Volg daarom het advies van uw schoonheidsspecialist, huidtherapeut of cosmetisch arts op.

Interesse?

Ons doel is om de huidbarriere te blijven verbeteren, hierdoor wordt uw huid en dus ook de weerstand sterker. Een huid onderhouden,verbeteren en herstellen kost tijd, neem daar ook de tijd voor. De huid is immers uw grootste orgaan en visitekaartje.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een kennismakingsbehandeling of andere behandeling kunt u een afspraak maken via

ons contactformulier. 

Een consult is altijd vrijblijvend.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis tips, acties en nieuwtjes.

 

 

 

 

 

 

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!