Huidtherapie-Laserbehandelingen in Eelde-Paterswolde

Huidtherapie-Laserbehandeling Eelde-Paterswolde Haren en Groningen

Huidtherapie-Laserbehandelingen in Eelde-Paterswolde

Bij Studio 13 Master in Skin & Hair kunt u terecht voor huidtherapie-laserbehandelingen. In onze salon werken wij samen met een huidtherapeut. De huidtherapeut is op afspraak te bezoeken en een eerste consult is altijd gratis.

Huidtherapeut

Onze huidtherapeut is HBO-geschoold en aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten). Voor al onze medewerkers geldt dat hun kennis en kunde voortdurend up-to-date wordt gehouden door nascholing, cursussen en workshops.

Op die manier blijven onze specialisten op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op hun vakgebied. Ze werken nauw samen met diverse artsen en dermatologen.

U bent dus voor de Huidtherapie-Laserbehandeling verzekerd van een goed gedegen professionele behandeling.

Onze huidtherapeut behandeld ook patiënten met een zieke of beschadigde huid op verwijzing van een huisarts of specialist. Doel van de behandeling is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening.

Informeer voordat u van start gaat met een van onze behandelingen ook even bij uw zorgverzekeraar; wie weet krijgt u wel een deel (of alles) vergoed!

 

Immers, huidtherapie en laserbehandelingen zijn onze specialiteit.

Er zijn verschillende soorten behandelingen, van bijvoorbeeld rimpels bestrijden tot aan huidproblemen op medische indicatie.

Hierbij kunt u denken aan oedeemtherapie, littekenbehandeling of acnebehandeling. Mocht u dus last hebben van littekens of andere vervelende of nare plekken op uw huid, overbeharing, couperose of rosacea, aarzel dan niet en kom langs of maak een afspraak.

Lasertherapie

ONGEWENSTE HAARGROEI

De Elos Diode Laser rekent definitief af met ongewenste haargroei. Geen scheerirritatie en rode bultjes meer! Eindelijk een zachte en gladde huid, zonder donkere waas van stoppels. De behandeling is geschikt op alle huidskleuren en voor alle haarkleuren.

De Elos diode laser werkt op basis van twee energiebronnen, namelijk diode laserlicht en radiofrequentie. Hierdoor kunnen naast donkere haren, ook blonde, rode en grijze haren behandeld worden.

Op de huid wordt een laagje gel aangebracht en hierop worden laserflitsen gezet. Elke laserflits vernietigt de haarzakjes in de actieve fase. Uit de kapot gemaakte haarzakjes groeit geen haar meer. Er zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 6 weken.

IS DE ELOS LASER VEILIG EN EFFECTIEF?

De Elos Laser bevat het meest strenge, Amerikaanse FDA keurmerk. Dit keurmerk bevestigt dat het apparaat én de behandelingen veilig en effectief zijn.

Controles en evaluaties bij de huidtherapeut zijn bij alle behandelingen altijd inbegrepen. Net zoals goede en nuttige adviezen, zodat u optimaal profiteert van het allerbeste resultaat.

GRATIS CONSULT

Start niet zomaar met huidtherapie-laserbehandelingen, maar laat u goed informeren door een HBO huidtherapeut. Zij weet precies welke laserbehandeling voor uw hulpvraag het allerbeste is, kan u alles vertellen over de behandelmethode en geeft daarbij nuttige adviezen.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. U krijgt daarin een huidanalyse, adviezen over de beste behandeling en u kunt een gratis proefpuls ervaren.

Studio 13 Master in Skin & Hair voor iedereen die het beste voor zichzelf wil

VOLG ONS OP INSTAGRAM!