Hoe verzorg ik mijn huid?

Micro Peel At-home kit behandeling voor thuis hoe verzorg ik mijn huid voor thuis PCA Groningen Eelde Paterswolde Haren Eelde Hooge Land Leek Drachten

Hoe verzorg ik mijn huid?

Hoe verzorg ik mijn huid? Dat wordt ons vaak gevraagd. Je huid is een belangrijk orgaan, ofwel het grootste orgaan. Er zijn talloze mogelijkheden, maar het belangrijkste is dat je weet welk huidtype je hebt en je daarvoor de juiste huidproducten op afstemt.

Iedere huidbeeld heeft specifiek zijn eigen kenmerken, en wanneer je niet de juiste werkstoffen kiest gaat je huidbeeld en huidconditie niet of nooit verbeteren.

Zorg dat je de juiste werkstoffen kiest die ook daadwerkelijk iets voor de huid kunnen betekenen. De ervaring leert dat alles wat in de medio beloofd wordt vaak tot nooit te realiseren valt. Deze producten voelen vaak comfortabeler maar dat is ook het enige.

Het basis stappenplan om je huid goed te verzorgen:

Dit bestaat uit 5 handelingen:

 • Reinigen
 • Hydrateren
 • Kalmeren
 • Voeden
 • Beschermen

Van deze stappen sla je niet één stap over wanneer je huidverbeterend, probleemoplossend of ant-aging wilt werken.

Welke huid heb ik?

Meestal heb je wel een idee of je huid droger aanvoelt, of dat er schilfers bij komen kijken. Of dat je een gecombineerde of vette huid hebt. Is je huid misschien gevoelig, heb je rode plekjes of ben je gevoelig of allergisch voor bepaalde ingrediënten? Dit zijn allemaal symptomen waar je gehoor aan moet geven wanneer je met huidverbetering/huidverzorging aan de slag gaat.

Huidadvies:

Om er achter te komen welk specifiek huidbeeld je hebt zou ik je adviseren om een goede opgeleide schoonheidsspecialist te gaan bezoeken voor een intake en/of coaching gesprek voor je huid. Aan de hand van een intake en kennismakingsbehandeling kun je samen een behandelplan samenstellen.

Het behandelplan bestaat dan uit behandelingen in de salon en productadvies. In het behandelplan kunnen we je wensen algehele gezondheid bespreken. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Huidverzorging; Dit bestaat uit 5 handelingen:

Van deze stappen sla je niet één stap over wanneer je huidverbeterend, probleemoplossend of ant-aging wilt werken.

Hoe verzorg ik mijn huid thuis met een behandeling tijdens de lockdown?

Hoe verzorg ik mijn huid nu thuis? Om je huid thuis te behandelen bestaan er speciale behandel treatments. De PCA Micro Peel at-home Kits zijn zo samengesteld dat je de tussen de salonbehandelingen door je huid net die extra boost kan geven.

De kit is een corrigerende thuisbehandeling om de gezondheid van de huid te verbeteren en de resultaten tussen de professionele behandelingen door te bevorderen.

De Micro Peel At-Home Kit is ook een uitstekende thuisbehandeling om kennis te  maken met producten die professionele en zichtbare resultaten geven.

Deze exclusieve kit bevat onze professionele Enzymatic Treatment met daarbij een aangepast protocol dat is ontwikkeld om alle huidtypes ingrijpend te verhelderen en te verjongen.

 

Hoe verzorg ik mijn huid, PCA behandeling voor thuis, Groningen Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Paterswolde Eelde, Zuidlaren, Leek, Peize,Roden

 

Inhoud: Stap 1: reinigen en voorbereiden                                                       PCA behandeling voor thuis

 • Facial Wash 29,6 ml
 • Hydrating Toner 29,6 ml
 • Detoxifying Mask 7 g                                                                              

Stap 2: behandelen

 • Enzymatic Treatment 8 ml

Stap 3: corrigeren, hydrateren en beschermen

 • Rejuvenating Serum 5 ml
 • ReBalance 7 g
 • Daily Defense Broad Spectrum SPF 50+ 7,4 ml

 

 

Wat is het voordeel van deze mooie set?

Doe je iedere 4-8 weken netjes je behandelingen en kom je om een bepaalde reden er even niet aan toe, dan is deze set een fantastisch alternatief. Op deze manier kun je een keer je behandeling vervangen en blijft je huid in top conditie.

GOED OM TE WETEN: Deze set is geen vervanging voor salonbehandelingen.

Ben jij iemand die alleen verzorgingsproducten gebruikt dan ga je met deze set net een stap verder en dieper de huidlagen in. En daar moet het wel gebeuren, je verzorgingsproducten zullen op termijn meer resultaat gaan opleveren.

BELANGRIJK: Dit geldt alleen bij het gebruik van professionele producten en geen retail cosmetica!

Wil jij deze prachtige PCA Skin behandeling voor je huid thuis?

Heb jij interessen in de prachtige behandeling? Dan kun je deze bestellen in onze webshop, wij verzenden deze kosteloos naar je toe.

Ik wil deze kit graag bestellen in de webshop

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!