Haarproblemen? Hoe behandel ik dun en slap haar?

Haarproblemen Mighty Rice Volume

Haarproblemen, hoe pak ik dit aan ?

Haarproblemen, hoe vaak kom ik het niet tegen per dag in de praktijk ??
Mijn haar is zo slap, het wil niet zitten, het is zo dun. En om dit probleem op te lossen gaan we dan maar iedere dag wassen en föhnen, handen vol mousse, wax, gel of bussen haarlak.
En het liefst ook nog met allemaal chemische ingrediënten die je haar echt niet ten goede komen.
Nou mensen dit is echt niet de oplossing maar het probleem !!
Hierdoor wordt je haarkwaliteit nog slechter, en haar is een weefsel dat langzaam groeit dus het herstel heeft tijd nodig.

Om te beginnen is het van belang dat je haar en hoofdhuid behandeld met respect, door duurzame en natuurlijke producten zonder toevoegingen te gebruiken.
Hierdoor creeer je tenminste geen jeuk op je hoofdhuid of schilfers, ook een veel voorkomend probleem dat ontstaat door het vele wassen met verkeerde producten.

Wat moet ik gebruiken voor deze haarproblemen?

Ik adviseer je te kiezen voor de natuurlijke productlijn MIGHTY RICE van OOLABOO, sulfaat en parabeenvrij, en je zult versteld staan van het resultaat.

Het zijn niet zomaar shampoos, het bijzondere is dat deze ! let wel ! cosmeceuticals zijn opgebouwd uit rijstproteïnen en het vermogen hebben om op te zwellen. Hierdoor gaat je haar dikker en voller aanvoelen omdat de diameter verdikt wordt. De producten schuimen bijna niet, het is even wennen en de knop omzetten maar dat gaat snel. Het lijkt onmogelijk maar het is toch echt waar, iedere dag zie ik weer enthousiaste mensen die er zo ontzettend blij van worden.

Alle producten van OOLABOO zijn op basis van Quinoa, het meest hydraterende graan dat iedere haarkwaliteit ten goede komt. Dit voel je gelijk al na de eerste wasbeurt.

Na ongeveer 3 wasbeurten ga je het verschil van haar conditie al merken.

Mijn advies is om:

1 – Te starten met de MIGHTY RICE lightweight volumizing hairbath.

2 –  Hierna behandelen met de MIGHTY RICE protecting volumizing equalizer

3 – En vervolgens föhnen met de MIGHTY RICE thickening blow dry booster

Finishen kan je met ieder OOLABOO finish of glam former product. Belangrijk is wel, om niet met een ander merk te gaan knoeien, hierdoor kun je de natuurlijke werking van de producten opheffen en het resultaat beïvloeden.

 

Gebruiksaanwijzing voor haarproblemen:

Verstandig is wel om de producten zeer zuinig te gebruiken en zeer grondig uit te spoelen, neutraliseren is erg belangrijk. En dat maakt de prijs/ kwaliteit verhouding erg interessant.
De producten hebben hun prijs, maar tja, als je met de producten ongeveer een jaar doet en ook nog een fantastisch resultaat hebt ben je dat gauw vergeten. Tenminste ik wel. Ik geef je bij je bestelling een nauwkeurige gebruiksaanwijzing, of kom langs in de salon voor een gratis intake advies gesprek.

Hartelijke groet,
Moncy Klein

VOLG ONS OP INSTAGRAM!