Fronsrimpel of boos kijken kun je behandelen

Fronsrimpel of spanningshoofdpijn behandelen met botox of fillers in Eelde Paterswolde Groningen Haren Zuidlaren, Peize, Glimmen, Zuidlaren, Roden

Fronsrimpel of heb je vaak last van hoofdpijn?

Vaak heeft de fronsrimpel een erfelijke aanleg als oorzaak: een diepe rimpel tussen de wenkbrauwen die zorgt voor een boze uitstraling. Veel mensen hebben last van deze vervelende fronsrimpel omdat de rimpel nogal goed zichtbaar is en boos en ouder maakt.

Gelukkig kunnen we de fronsrimpel uitstekend verwijderen of verminderen met een Botox en/of fillers.

De ingreep is eenvoudig en heeft een snel en langdurig resultaat.

Wat doet Botox met mijn huid?

Botox is een afkorting van botuline toxine; een eiwit dat de zenuwen die spieren aansturen tijdelijk verlamt. Veel mensen kennen botox alleen als een anti-rimpelbehandeling, maar botox kan ook voor medische doeleinden worden ingezet. Voor esthetisch gebruik zijn de bekendste zones de fronsrimpel (tussen de wenkbrauwen), voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

Andere effectieve behandelingen zijn bijvoorbeeld het kuiltje in de kin, de lijntjes rondom de neus en afhangende mondhoeken.
Door een botox-inspuiting trekt de spier tijdelijk minder krachtig samen.

Hierdoor worden rimpels zichtbaar minder of verdwijnen zelfs. Het effect van botuline toxine is echter niet blijvend, want na een periode van drie tot vier maanden herstelt de spier zich weer en zal de behandeling herhaald moeten worden. De cosmetische doeleinden van botox zijn bij velen bekend.

Wist u dat botuline toxine ook voor allerlei medische doeleinden wordt gebruikt?

Als u last heeft van overmatig zweten in het okselgebied (axilaire hyperhidrosis), aanhoudende migraine of tandenknarsen (bruxisme), dan kan botox zeker een uitkomst bieden! Injecties met botuline toxine kunnen de klachten aanzienlijk verminderen en de kwaliteit van uw leven verbeteren.

Wat is het verschil tussen Botox en Fillers?

Botox zorgt dat spieren minder krachtig samentrekken, zodat rimpeltjes die ontstaan tijdens bijvoorbeeld fronsen zullen verminderen. Fillers geven volume. Ze kunnen bijvoorbeeld een rimpel of plooi minder diep maken of een wang iets voller.

Fronsrimpel behandelen waarmee kan dit?

De rimpel kan op twee verschillende manieren behandeld worden:

• met Botox bij een oppervlakkige rimpel
• met fillers en Botox bij een diepere rimpel

Botox tegen een fronsrimpel of spanningshoofdpijn

Door Botox in de spieren bij de fronsrimpel aan te brengen, raken de spieren ontspannen. Hierdoor kunnen de spieren zich niet meer zo gemakkelijk samentrekken. De boze blik maakt dan meteen plaats voor een vriendelijkere uitstraling. De behandeling van de fronsrimpel is geen ingrijpende behandeling, en daarom ook erg geliefd.

Fronsrimpelbehandeling met fillers

Wanneer de fronsrimpel na een behandeling met Botox zichtbaar blijft, vult de cosmetisch arts de rimpel op met een filler. Bij de combinatie van Botox en een filler, is het gebruik van de filler vaak slechts eenmalig nodig voor het gewenste resultaat. Het is ook fantastisch om te zien hoe blij klanten worden van deze minimale behandeling.

Interesse en/of afspraak voor een fronsrimpel cosmetisch arts drs Robin Snijder?

Maak hier uw afspraak voor een GRATIS CONSULT via ons contactformulier

VOLG ONS OP INSTAGRAM!