Forlle’d behandelingen en producten uit Japan

Forlle’d behandelingen en producten in Groningen eelde paterswolde Haren Glimmem zuidlaren Tynaarlo Leek Roden Peize

Forlle’d: huidversteviging van binnenuit

 

Nobelprijswinnaar  

Forlle’d is een hightech professionele cosmeceutical uit Japan: de marktleider in anti-aging en huidverbetering. Forlle’d  kan als enigste merk ter wereld zeggen dat ze een nobelprijs hebben gewonnen. De wetenschappers van Forlle’d hebben het laagmoleculair hylaluronzuur ontwikkeld.

Dit betekent dat het tot 5 Nano verkleind is zodat het mogelijk is de huid barrière te doordringen en in de dermis komt. Dit is de huidlaag waar de celdeling plaatsvindt.

Hierdoor wordt vochtverlies voorkomen en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De negatieve invloeden van buitenaf worden verminderd en het is zeer effectief als anti- oxydant.

Forlle’d producten bevatten laagmoleculaire werkstoffen. De combinaties van diverse werkstoffen zijn in staat de huid te verjongen op cellulair niveau zonder injecties.

Unieke samenstellingen uit deze werkstoffen stimuleren de celdeling, herstellen de huidstructuur, verhogen het vochtgehalte en ontgiften de huid. De weerstand van de huid wordt hoger.

De cellen zijn beter beschermd tegen irriterende stoffen en allergenen, het mineralengehalte van de huid wordt hoger terwijl de genezing van de huid wordt gestimuleerd.

Epigenetica

Dit is wat je tegenwoordig veel hoort in de media. De huid is een orgaan en ademt alle negatieve invloeden van buitenaf in of neemt het op van binnenuit. Denk hierbij aan zonschade, milieuvervuiling of verkeerde voeding.

Ter bescherming van deze negatieve invloeden van buitenaf heeft Forlle’d een geïoniseerd laagmoleculair platinumextract ontwikkeld dat alle schadelijke stoffen, de zogenaamde vrije radicalen kan neutraliseren.

Hierdoor wordt er een natuurlijke bescherm barrière over de huid gelegd met gepatenteerde ceramiden die een nagenoeg identieke werking hebben als menselijke cellen. Door deze in water oplosbare barrière die vochtverlies tegengaat waardoor de cellen van de bovenste huidlaag, de epidermis, intact blijven.

Forlle’d bewijst anti-aging effecten en verbetering van de huidstructuur

96% hydratatie van de huid – De huid neemt tot 96% meer vocht op na 2 maanden dagelijks gebruik.

40% vermindering van rimpels – Rimpels verminderen tot 40% na 2 maanden dagelijks gebruik.

55% huidelasticiteit – De stevigheid en elasticiteit van de huid laten een verbetering zien van 55% na 2 maanden dagelijks gebruik

35% afname van erytheem – Roodheid van huiderytheem was na 2 maanden verminderd tot 35%.

forlle’d producten en behandelingen

De producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. En ze zijn perfect te combineren met alle behandelingen die wij aanbieden in de salon.

Bovendien versterken en verlengen ze het effect van botox en filler behandelingen. Ook  verkorten ze de hersteltijd na een dergelijke behandeling. Zo geniet je nog langer van het resultaat.

Het Forlle’d-assortiment bestaat uit diverse huidreinigingsproducten, lotions, serums, crèmes en maskers. Ook zijn er speciale verzorgingsproducten voor de ogen, lippen en het lichaam. En is er een speciale uv-bescherming.

Forlle’d bestellen of een behandeling boeken?

Neem dan vrijblijvend  contact met ons op via ons contactformulier, een consult is altijd gratis.

De producten van Forlle’d mogen helaas niet online aangeboden worden, maar zijn uiteraard wel verkrijgbaar bij ons.

Voor productadvies of informatie of het plaatsen van een bestelling kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen.

Nog meer over Forlle’d weten?

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!