Exclusieve geur voor man en vrouw

unisex geuren in Eelde Paterswolde, Eelderwolde, Hooge land, Groningen Skins, Peize Roden Tynaarlo, dames en heren geur, Haren

Exclusieve geur voor man en vrouw.Daar is toch iedereen dol op. Koop jij altijd vrouwen of mannen parfum in dezelfde winkel? Daar is niets mis mee, er is immers meer dan alleen maar de prijs.

Maar je kunt de volgende keer ook overwegen, eerst bij ons te kijken voor de allerlekkerste dames- en herengeuren.

Ontdek de wereld van de niche parfum bij Studio13 in Paterswolde. Alle parfum merken in onze collectie zijn zorgvuldig geselecteerd op hoe onderscheidend ze zijn.  Dit kan zijn door ingrediënten van de beste kwaliteit, maar ook op het gebied van verpakking, verhaal, filosofie of missie. De meeste parfumhuizen zijn uniek voor Nederland en exclusief verkrijgbaar bij ons.

Veel van onze geuren zijn niet op sekse gedefinieerd, maar op geurfamilie. Van bloemig tot houtig en fruitig tot ambery, voor hem en voor haar. Wij raden aan om een nieuw parfum altijd eerst op de huid te testen. De omschrijving van de geurnoten geeft een zeer goede impressie, maar een parfum ontwikkelt zich op elke huid anders.

Exclusieve parfums bij Studio 13 Paterswolde

Studio 13 heeft een zeer ruim aanbod dames- en herengeuren. In ons assortiment vindt u exclusieve parfums met originele en rijke geuren. De unisex geuren vindt u niet in de standaard parfumwinkels en geven u een heerlijk luxe gevoel. In ons assortiment vindt u onder andere de exclusieve parfums van Linari en Miller Harris.

Parfum en eau de toilette voor speciale gelegenheden

Ook wanneer u op zoek bent naar een exclusieve parfum of lekker geurtje voor een speciale gelegenheid bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Met onze smaakvolle niche parfums scoort u altijd.  Ook vindt u diverse leuke verwenpakketten in ons assortiment, bijvoorbeeld voor Valentijn, moederdag, vaderdag of de kerstdagen.

Geurtjes van Linari Parfum voor hem en haar

Linari eau de parfums bevatten grondstoffen van de beste kwaliteit. Top parfumeurs ontwikkelen deze niche geuren. De sterk geconcentreerde eau de parfums geven je een eigen, individuele geur. unisex geuren in Eelde Paterswolde, Eelderwolde, Hooge land, Groningen Skins, Peize Roden Tynaarlo, dames en heren geur, Haren

 

 

 

 

 

De onovertroffelijke geuren van linari zijn elk in staat om de ambiance om een persoon te veranderen. In samenwerking met ’s werelds beste parfumeurs zijn de diverse geuren tot stand gekomen.

De parfums staan voor hoge kwaliteit. Linari staat synoniem voor alles wat puur en elegant is. Linari’s kwaliteit van geur wordt gecombineerd met een tijdloos, modern en luxueuze design ontworpen door Rainer Diersche.

Luxe parfums in Eelde Paterswolde, Groningen, Haren Roden, Leek , geurtjes, dames en heren parfum, Luxe parfums in Eelde Paterswolde Hooge lLand, Roden Peize, Tynaarlo Zuidlaren,luchtjes, niche parfums, unisex geuren, parfum, eau de toilette, Groningen,Assen

 

 

Parfum en eau de toilette voor man en vrouw

Miller Harris werd in 2000 opgericht door de Engelse Lyn Harris en is inmiddels een begrip onder liefhebbers van exclusieve nichemerken. Harris, die jarenlang in Parijs, Grasse en Robertet studeerde, staat bekend om haar complexe couturegeuren, die klassieke Parijse elegantie combineren met eclectische Londense stadsstijlen. Daarbij gaat Miller Harris uit van rauwe, natuurlijke materialen die met veel precisie en gevoel in nieuwe composities worden samengebracht.

Harris’ respect voor aloude tradities en ontembare wil om te vernieuwen resulteert in unieke creaties die even tijdloos als vooruitstrevend zijn. Haar diverse geurbelevingen sluiten perfect aan bij verschillende seizoenen, gelegenheden en stemmingen en stellen je in staat om een prachtige geurengarderobe op te bouwen.

luxe geuren voor hem en haar Groningen, Haren, Riode, Zuildlaren, Peize, Yde, Tynaarlo, Hooge land, Glimmen, parfums

 

Lekker ruiken bij iedere gelegenheid.

We houden uiteraard ook rekening met de seizoenen waar we in zitten. Met warmere dagen of voor naar je werk gaat de voorkeur van de vrouw vaak uit naar een minder zware geur. In het najaar of meer voor een stapavond, gaat de voorkeur uit gaat naar een lekkere geur die langer blijft hangen. Hoe fijn is het om te horen:” wat ruik jij lekker ”

Een mooi cadeau voor je man of je vrouw of partner. Verras hem of haar met een mooie geur die heerlijk ruikt en je niet op iedere hoek van de straat tegenkomt. Een mooie gift voor moederdag, vaderdag, Kerstmis of een geur voor je verjaardag.

Wij pakken deze prachtig voor je in zodat jij met deze parfum een prachtig geschenk hebt.

Exclusieve geur en Parfum samples

Wij vinden het belangrijk dat je de geur zelf kunt ervaren en meteen te kijken hoe je omgeving erop reageert. Daarvoor raden wij je aan om een geurtester van je gewenste geur op je huid te proberen.  Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen voor advies.

IK heb een vraag over parfums

 

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!