Definitief ontharen met laserbehandelingen

definitief ontharen met laser

Overtollige haargroei? Weg ermee!

Definitief ontharen tegen overtollige haargroei!

Wie heeft het niet en ergert zich er mateloos aan. De één heeft last van irritaties en/of rode bultjes, en de ander schaamt zich er enorm voor. En dan hebben we het nog helemaal niet over ingegroeide (baard)haren of ontstekingsreacties. Daarnaast is het psychisch ook vaak voor velen een groot probleem.

Er zijn veel methodes om er iets aan te doen, zoals scheren, ontharingscrèmes, harsen en ga zo maar door. Maar wil je echt definitief ontharen, kies dan voor behandelingen met de laser.

Een effectievere manier van definitief ontharen in deze tijd is het laserontharen. Deze manier van ontharen zorgt ervoor dat haarzakjes in de huid vernietigd worden, zodat nieuwe haargroei onmogelijk wordt gemaakt. De huidtherapeut maakt gebruik van een vernieuwde techniek, de Elos methode.

Wat kan er behandeld worden bij overbeharing?

  • Gezicht, hals en/of kin
  • Oksels
  • Rug
  • Bovenarmen
  • Buikstreek
  • Bikinilijn, bilnaad, billen, schaamstreek
  • Benen, bovenbenen, onderbenen

Het behandelen van donkere en/of lichtere haren

Door te laserontharen is het mogelijk zowel donkere als blonde, bruine, grijze en vlassige haren te behandelen. Door het unieke energiesysteem kan de huidtherapeut vrijwel elk haartype behandelen. Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te ontharen, van een blanke tot een negroïde huidskleur.

De Behandeling

De behandeling werkt op basis van lage licht/laser-energie, gecombineerd met een hoge RF behandelfrequentie. U voelt hierdoor een lichte pijn, met een warme gloed over het te behandelen gebied.

De gekoelde behandelkop zorgt daarbij voor nog meer comfort. Deze manier van definitief ontharen is nu mogelijk voor iedereen! Het maakt niet uit of u uw oksels, bikinilijn, kin, bovenlip of het hele gezicht wilt laten ontharen, het is allemaal mogelijk!

 

Is het resultaat definitief?

Haren die op het moment van de behandeling zichtbaar zijn, kunnen voor 80% tot 90% verminderd worden. Er zijn meerdere behandelingen nodig, vanwege de verschillende haargroeifases waarin de haren verkeren.

Omdat haargroei vaak een onderliggende hormonale oorzaak heeft, zien we in periodes van hormoonschommelingen haar waar het eerder niet heeft gezeten. Daarom spreken we van definitieve haar reductie in plaats van definitieve ontharing of permanent ontharen.

Wordt definitief ontharen vergoedt?

De ontharingsbehandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed,omdat wij alleen werken met gekwalificeerde en geregistreerde HBO huidtherapeuten. Een verwijzing voor het definitief ontharen van een arts of dermatoloog heeft u in de meeste gevallen niet nodig. Onze medisch specialisten kunnen zelf de screening uitvoeren en de verwijzing uitschrijven voor uw zorgverzekeraar.

Welke verzekering?

Het laserontharen (in het gelaat) wordt door zorgverzekeraars vergoed als u aanvullend bent verzekerd. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk.

In uw zorgverzekeringspolis kunt u zien of en in welke mate u een behandeling vergoed krijgt. U kunt ook telefonisch contact opnemen met ons of bij uw zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding er voor u geldt. Na de behandeling bij de huidtherapeut krijgt u de factuur toegestuurd die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Vervolgens krijgt u de vergoeding waarop u recht heeft op uw rekening gestort. Het kan zijn dat uw zorgverzekeraar een doorverwijzing wilt van uw huisarts of dermatoloog, graag kijken we dit voor u na.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in definitieve ontharing of andere therapeutische laserbehandelingen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons.

Een intakegesprek met de huidtherapeut is bij ons altijd gratis, ook na de intake bent u nog steeds tot niets verplicht.

 

 

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!