Couperose behandeling met laser in Eelde-Paterswolde

Couperose of rode gesprongen vaatjes te behandelen met laser

Het laseren van couperose kan gebruikt worden voor verschillen vaatafwijkingen. Het is een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes. Rosacea is een vorm van couperose gecombineerd met acne. Dan kunnen er ook puisten op de huid zichtbaar zijn. Ook kunnen er losse rode vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn.

Couperose verwijderen

Deze worden ook wel spinnetjes ‘spider naevi’ of tele’s ‘teleangiëctastieën’ genoemd.

De laserbehandeling is vriendelijk voor de huid maar grondig tegen imperfecties in het aangezicht.

Bij Studio 13 Master in Skin&Hair  is de huidtherapeut  zeer ervaren met couperose behandelen en daarmee het verfrissen van de huid. Naast het verminderen van roodheden en rode vaatjes pakt de Elos techniek ook pigmentvlekken, sproeten en zonbeschadigingen aan.

Een mooie all-in-one behandeling.

Een deelbehandeling laseren kan al vanaf €45,00

Waarom een couperose behandeling?

Een gezonde en gladde gezichtshuid is één van de meest nagestreefde schoonheidsidealen voor zowel mannen als vrouwen. Door ouderdom en schadelijke invloeden van buitenaf krijgt de huid in de loop der jaren steeds meer blijvende littekens, rimpels en verkleuringen.

De aandoening is een rode verkleuring van de huid, waarbij de fijne adertjes in het gezicht door de huid heen schijnen. Voorheen werd in de behandeling adertje voor adertje behandeld met een warme naald, een pijnlijke en tijdrovende bezigheid.

Pogingen om deze oneffenheden te verbergen met crèmes en concealers, ontaardden veelal in een nog slechtere huidconditie waarbij de huid reageert op agressieve ingrediënten of gaat verstoppen.

Een huidvriendelijke oplossing op de lange termijn is een laserbehandeling door middel van de Elos-techniek. Een dermatologisch verantwoordde behandeling met direct resultaat en geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

 

Afspraak voor een laserbehandelingen in Eelde-Paterswolde

Wij werken samen met een huidtherapeut. Deze is BIG-registreerd en HBO opgeleid. Ze heeft contracten met alle zorgverzekeraars voor de eventuele vergoedingen die u kunt terugvinden in uw zorgpolis.

Voor een afspraak bij onze huidtherapeut heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig, en kunt u zo terecht. U kunt terecht voor al uw vragen en een consult is altijd gratis.

 

 

AFSPRAAK maken bij de huidtherpeut

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!