Carbon Laser Peeling

Carbon Laser Peeling

Carbon Laser Peeling is de laatste trend in Hollywood! Deze zogenaamde Hollywood peeling heeft directe en waanzinnige resultaat. Deze  is vanaf nu bij Studio 13 te boeken. Enerzijds is het een speciale behandeling om te ondergaan en anderzijds ervaar je het directe resultaat. Wat wil je nog meer?

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en alle huidskleuren en dat zonder velletjes, verkleuring of branderig gevoel. De Carbon Laser Peel is uitermate geschikt voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid, verminderen van pigmentvlekken, acne littekens en grove poriën.

Heb je geen huidproblemen en wil je gewoon de show stelen op je killer heels? Ook dan is de Carbon Laser Peel zonder twijfel de beste optie!

Hoe verloopt een behandeling?

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee fases.

Fase 1:

Allereerst wordt de huid goed gereinigd en ontvet met een lichte lotion. Vervolgens wordt het speciale carbon aangebracht welke enkele minuten dient in te werken. De Carbon peeling (een medisch carbon mengsel boordevol vitaminen en nog meer mineralen) zuivert de huid. Carbon heeft het vermogen om talg en vuildeeltjes in te kapselen en vast te houden. Dit zorgt voor een direct zuiverende, porie verfijnende en verstrakkende werking.

Fase 2:

De carbon peeling wordt met de Q-Switch ND Yag Laser behandeld. De laser wordt toegepast om de carbondeeltjes (met daarin de afvalstoffen) weg te schieten. Hierbij wordt de huid niet beschadigd.

De laser dringt diep in de huid door waardoor fibroblasten in staat zijn om meer collageen te produceren. Het directe resultaat is opmerkelijk zichtbaar. Op lange termijn (vanaf minimaal 3 weken) zal de huid nog steviger worden dankzij vermeerderde collageenproductie.

De Carbon Laser Peel is met oprecht een wonderbehandeling: afhankelijk van doel is het mogelijk om na 1 behandeling al resultaat te boeken. Voor een huidverjongende werking wordt geadviseerd om 3 behandelingen als kuur in te plannen.

Carbon Laser Peeling is het hele jaar mogelijk zonder downtime. Vooral na de zomer zijn onze porien vaker verstopt en de huid verdikt omdat deze zich beschermd voor de zon. Dit ook door het gebruik van zonnecreme, en de zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt meteen voor een grondige reiniging.

 

Voor een afspraak voor de behandeling kunt contact met ons opnemen via het contactformulier

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!