Bindweefselmassage bij anti-aging en huidverbetering.

bindweefselmassage voor anti-aging en huidverslapping

Bindweefselmassage voor het behandelen van slappe huid

Bindweefselmassage bij anti-aging is een verstevigende behandeling voor de huid. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen. Dit om huidverbetering en verstrakking van de huid te bewerkstelligen. Met de inzet van deze stevige massage wordt de huid strakker, egaler, vitaler en sterker.

Het effect van bindweefselmassage bij huidveroudering

Om huidproblemen, zoals huidveroudering(rimpels) huidverslapping littekens, roodheden etc aan te pakken zijn er diverse massagetechnieken. Deze massage is wel de bekendste op dit gebied. Een intense massage met een speciale techniek, waardoor de klant niet echt “relaxed” in de stoel ligt.

De bedoeling is om de huid te laten werken de resultaten maken heel veel goed.

Deze massage is ook goed te combineren met lymfedrainage, Retinol/Vitamine A, microneedling of microdermabrasie behandelingen.

Hoe kan ik mijn huid van het gezicht liften op een natuurlijke manier?

De massage verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Naar mate we ouder worden verminderd bij iedereen het collageen en elastine. Eiwitcellen vallen in slaap en dit totaalplaatje geeft huidverslapping en rimpelvorming.

Deze techniek stimuleert de aanmaak van collageen en elastinen wat wel het allerbelangrijkste is bij huidverbetering. Deze methode is zeer geschikt als rimpel-litteken behandeling. De speciale massagetechniek is zeer geschikt voor het gezicht, decolleté, hoofdhuid, hals en nek.

 

Sportschool voor je huid

Door deze massagetechnieken die op het bindweefsel inwerken veranderen de bindweefselcellen van vorm waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en de huid verstevigt. De massage werkt ook zeer rimpel bestrijdend.

Ook de kaakcontouren/kaaklijnen die gaan verslappen kunnen aangepakt worden zodat het spierweefsel minder snel verslapt. Deze behandelmethode is zeer efficiënt om het huid verouderingsproces te vertragen.

Deze natuurlijke en stimulerende behandeling is een manuele techniek die de elasticiteit van de huid en het onderliggende bindweefsel aanpakt. Door de betere doorbloeding van de huid is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen makkelijker af te voeren.

De conditie van de huid wordt verbeterd en het celmetabolisme van de huid wordt op een natuurlijke manier gelift en de gelaatscontouren worden verstrakt. Door deze techniek vervagen fijne lijntjes, kraaienpootjes en littekens met name door de stimulatie van aanmaak van het collageen.

Deze massage is echt de sportschool voor je huid

Bindweefselmassage de beste massage bij anti-aging in kuurvorm

Bindweefselmassage bij anti-aging in het gezicht in kuurvorm zorgt voor een lift van het gezicht. De huid krijgt hierdoor een frisse en vitale uitstraling. Het wordt ook wel  de natuurlijke rimpelbehandeling genoemd. Deze massages werken niet alleen om de huid zichtbaar te verbeteren maar dit voelt ook aangenaam en werkt uiteindelijk zeer ontspannend.

Het beste resultaat wordt behaald in kuurvorm.

Bindweefselmassage bij anti-aging in Groningen Haren Eelde Paterswolde Zuidlaren Assen Roden Peize Leek

Fillers en Botox in combinatie met bindweefeslmassage

Naast fillers en botox is bindweefselmassage zeer goed toe te passen, en bijna wel een must voor het langer behoudt van de fillers en botox. De fillers veranderen wel de buitenkant maar niet de binnenkant, en bij een mooie huidconditie gaat de huid meer stralen.

Met injectables wordt er niets geactiveerd in de huid, dit gebeurd bij de massage wel. Op deze manier krijgt u een mooi full face resultaat. Deze huidverbeterende massage kan pas een maand na de fillers of botox behandeling worden toegepast om verschuiving van het product te voorkomen.

Interesse voor huidverbetering?

Maak dan een afspraak via ons contactformulier voor een gratis intake

VOLG ONS OP INSTAGRAM!