Bikinilijn ontharen met laser voor definitief ontharen

Bikinilijn ontharen

Bikinilijn ontharen met de laser is een veelvoorkomende behandeling. Dit gebeurd bij ons door een erkende huidtherapeut. Veel haargroei is vervelend en geeft ontstekingen door ingegroeide haren waardoor scheren een steeds groter probleem wordt. De oplossing is dan laseren om definitief hier vanaf te zijn.

Hoe fijn zou het zijn om voor eens en altijd verlost te zijn van haargroei op de bikinilijn? Een super gladde huid zonder jeuk, stoppeltjes of bultjes én nooit meer hoeven scheren of waxen? Klinkt als het perfecte begin van deze zomer, maar wat is nou de allerbeste manier om haren bij de bikinilijn definitief te verwijderen?

Wat is de beste manier?

Definitief ontharen van de bikinilijn kan alleen met professionele apparatuur. Er bestaan enorm veel verschillende apparaten voor laser- of IPL ontharing van de bikinilijn. Het ene apparaat is uiteraard beter dan het andere. Bij Cosmetique Totale werken we met medische lasers die veilig en effectief uw bikinilijn ontharen.

Omdat we werken met de Elos methode maakt het, in tegenstelling tot traditionele laser en IPL apparatuur, niet uit of je grijze, rode of blonde haartjes op de bikinilijn wilt laten verwijderen.

“Een laserbehandeling wordt eens in de zes weken uitgevoerd en tijdens deze behandeling vernietig je alle haren in de groeifase zodat deze nooit meer terug komen! Dagelijks scheren van je bikinilijn is niet meer aan de orde en ook de terugkerende bezoeken aan de pijnbank voor een harsbeurt zijn verleden tijd.”

Laat je bikinilijn laseren door een erkende huidtherapeut.

Als je je bikinilijn laat laseren met een diode laser, dan ben je er nog niet direct van verzekerd dat het ook goed gebeurt. Iedereen mag namelijk met zo’n laser behandelen. Ja, zelfs ook de bakker! Wij werken alleen met afgestudeerde HBO huidtherapeuten die hun vierjarige opleiding met succes hebben afgerond.

Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het ontharen met de laser ook goed gebeurt.Huidtherapeut en huidtherapie zijn geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34.

Kan ik ook kiezen voor een IPL thuis apparaatje?

Als je definitief verlost wilt zijn van de haren op je bikinilijn dan is een IPL thuisbehandeling voor jou niet geschikt. Met een thuisbehandeling zorg je er alleen maar voor dat de haar even minder hard gaat groeien. Zodra je stopt met je thuisbehandeling, is al het haar zo weer terug en in sommige gevallen zelfs meer dan voorheen.

Laat je goed informeren over het permanent ontharen van je bikinilijn

Graag informeren we je geheel vrijblijvend over de beste behandeling om snel en gemakkelijk van je ongewenste haargroei af te komen. Ook kunnen we je dan vertellen wat de kosten zijn voor het laser ontharen van de bikinilijn of voor het ontharen van de gehele schaamstreek.

Graag willen we u ook attenderen over onze aanbieding van het ontharen van bikinilijn en oksels met 20% korting.

Interesse:

Wanner je geïnteresseerd bent adviseren wij je om geheel vrijblijvend een afspraak te maken via ons  contactformulier  voor een gratis intake bij onze huidtherapeut. Zij kan al uw vragen en wensen beantwoorden zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!