Benen ontharen met de laser

benen ontharen met laser Groningen Eelde Paterswolde Haren Zuidlaren Tynaarlo Roden Peize

Benen ontharen met de laser

Benen ontharen met de laser is een veelgevraagde laser behandeling. Veel vrouwen (en mannen) kiezen tegenwoordig voor benen ontharen. Enerzijds voor lichaamsverzorging en hygiëne, maar vooral ook voor het gevoel van een heerlijk zachte, gladde huid. Bovendien is het tegenwoordig mode.

Mogelijk bent u verrast te weten dat praktisch het hele lichaam bedekt is met haar. De meeste haren zijn echter zeer fijn en hebben weinig kleur, waardoor je ze met het blote oog nauwelijks ziet. Op de benen is het haar meestal donkerder en dikker, waardoor ze wel zeer zichtbaar zijn.

Voor velen is het tijdrovende scheren of harsen tot nu toe de enige oplossing en een vaak dagelijks ritueel. Heeft u er ook genoeg van, kies dan voor de definitieve en pijnloze oplossing: laser ontharen van uw benen bij Studio 13 door een BIG-Geregistreerde Huidtherapeut van Cosmetique Totale.

  • Comfortabel en discreet
  • Voor altijd van uw ongewenste haar af
  • Gratis consult en intakegesprek

Het Behandeltraject:

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, het type beharing, de dichtheid, het pigment en de diameter. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. Omdat niet alle haren zich gelijktijdig in de groeifase bevinden, zijn er altijd meerdere behandelingen nodig.

Gemiddeld wordt er zes- tot achtmaal behandeld, voordat een goed resultaat is bereikt. Bij dunne haren kunnen er meer behandelingen nodig zijn. Voor een optimaal resultaat behandelen wij om de zes weken. De behandeling start al vanaf € 45,-.

Na de behandeling kunt u een haarreductie verwachten van 70 tot 80%, maar omdat ieder lichaam anders is en verschillend reageert kunnen wij hier geen garantie op geven. Bovendien moet u er bij definitieve ontharing altijd rekening mee houden dat het lichaam zelf in staat is om ‘slapende’ haarzakjes aan te wakkeren door bijvoorbeeld de overgang, bepaalde medicijnen of door het ouder worden. Om een goed resultaat te behouden, raden wij u aan om de behandeling na de volledige sessie eenmaal per jaar te herhalen.

benen ontharen met de laser is definitief ontharen in Groningen Eelderwolde Eelde Paterswolde Haren Zuidlaren Glimmen Tynaarlo, Peize Roden

Risico’s

In zeldzame gevallen kunnen er wondjes en blaartjes ontstaan. Ook kan de huid gaan jeuken en kan er een langdurige roodheid ontstaan door temperatuurverhoging van de huid. Als u de instructies voor de behandeling niet naleeft, kunt u de kans op complicaties vergroten.

Complicaties zoals littekens komen zeer zelden voor. In sommige gevallen kunnen na de behandeling blaren, lichte en/of donkere pigmentatieplekken ontstaan op de huid. Dit kan verergeren door de huid bloot te stellen aan de zon. De pigmentproblemen zijn veelal tijdelijk, maar het bijkleuren kan maanden duren.

Een zonnebescherming met minimaal factor is een verplicht gebruik bij laserbehandelingen.

Veilig en duurzaam ontharen voor ieder haartype en elke huidskleur

Over het algemeen geldt dat verwijdering van gepigmenteerd en normaal tot dik haar het meeste effect geeft. Dit komt doordat de absorptie van de laserstraal in de melanine hoger is en de kans op vernietiging van het haarzakje hierdoor groter is. Hele dunne, blonde, rode of grijze haren zijn niet te behandelen vanwege het ontbreken van pigment in dit haar.

Huidskleur:

Alle huidskleuren en huidtypes kunnen behandeld worden. Bij de donkere huidtypes wordt er aangepast gewerkt, omdat er meer pigment in de huid aanwezig is. Hoe lichter de huid en hoe donkerder en dikker de haar, hoe sneller u resultaat mag verwachten.

Interesse:

Dan kunt u een afspraak maken via ons contactformulier

Aanwezigheid van de huidtherapeut zie agenda

VOLG ONS OP INSTAGRAM!